Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Ritaram @ 2013 02 18, 12:35)
Labas rytas  4u.gif

Aš už garažą dviems automobiliams, pas mus dažniausiai viena mašna stovi, bet aplinkui visokių daiktų vistiek atsiranda. Dabar atrodo, kad ir to dvigubo garažo per maža smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(braske24 @ 2013 02 18, 14:53)
Klausimas, kur ir kokias palanges pirkote? nes mums jau reikia vidiniu palangiu, nenusprendziu kokios palanges tiktu prie baltu plastikiniu langu, ar deti paprastas baltas, ar medines? g.gif

Mes dejom visur medines palanges prie plastikiniu langu, ir atrodo thumbup.gif Usaisakinejom ten pat kur duris ir laiptu pakopas, viskas is vienos medienos ir spalvos tos pacios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 02 18, 14:52)
pas mane tik vonioj baltos palanges,o kambariuose medzio imitacijos plastikines 4u.gif

4u.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 02 18, 13:53)
Klausimas, kur ir kokias palanges pirkote? nes mums jau reikia vidiniu palangiu, nenusprendziu kokios palanges tiktu prie baltu plastikiniu langu, ar deti paprastas baltas, ar medines? g.gif

Pas mus paprastos baltos palanges.
Atsakyti
Jurcik mes patenkinti granuliniu sildymu tik tiek kad rekomenduoja uzsipirkti granuliu visam sezonui, o laikyt reik sausai... Tai vietos užima. Užpila vyras karta savaiteje, nelabai pasakysiu kiek isnaudojam per mėnesį, bet kažkur nepilnai tona. Name 21 laipsnis, šildomo ploto 180 kv.m. Kasdien isnaudojam apie 200 kubu karšto vandens, nes mano paneles maudosi tik vonioje... Manau nebrangus sildymosi būdas.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 02 18, 20:20)
Jurcik mes patenkinti granuliniu sildymu tik tiek kad rekomenduoja uzsipirkti granuliu visam sezonui, o laikyt reik sausai... Tai vietos užima. Užpila vyras karta savaiteje, nelabai pasakysiu kiek isnaudojam per mėnesį, bet kažkur nepilnai tona. Name 21 laipsnis, šildomo ploto 180 kv.m. Kasdien isnaudojam apie 200 kubu karšto vandens, nes mano paneles maudosi tik vonioje... Manau nebrangus sildymosi būdas.

mano sesuo irgi pirmą sezoną šildosi granuliniu.. labai patenkinti .. mes irgi granulinį dėsim smile.gif
Atsakyti
Sildymo budas mum vis dar opus klausimas. Kadangi dabar sildomes dujomis, tai gaunasi brangus malonumas doh.gif Naujam mastome tarp dvieju: dujinis-malkinis arba dujinis -granules. Dujinis-malkinis...pagrinde kurenti malkomis, kai nebus galimybes to daryti, automatiskai isijungtu dujinis. Dujinis-granules. Statyti granulini peciu ir taip sildyti. Plius issivesti reikalingus " dalykus" dujiniam sildymui, jei nepasiteisins granulinis, tai pirkti dujini peciu ir vel su dujom. Siai dienai daugiau uz granulini (atsargoje pasiliekant dujini) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 17, 19:52)
va todėl ir paklausiau kur pas rbkl bus TV.. kita vertus svetainėj , jei yra bent du langai ( o jie kaip taisyklė yra, nes norisi daugiau šviesos) , ir židinys, tai TV nori nenori bus prieš langą.. va dabar aš naujam name atsisakiau židinio, ir tv kabinsiu ne prieš langą.

Tikrai taip, TV numatytas kampe tarp pietinio ir vakarinio lango ax.gif
O jūs visai židinio atsisakėte?Kas lėmė tokį apsisprendimą ?

Ačiū visoms už išsakytas savo nuomones ir diskusijas thumbup.gif Man niekada nebūtų kilusi mintis terasą daryti šiaurinėje pusėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 02 18, 23:21)
Tikrai taip, TV numatytas kampe tarp pietinio ir vakarinio lango  ax.gif

Ačiū visoms už išsakytas savo nuomones ir diskusijas  thumbup.gif Man niekada nebūtų kilusi mintis terasą daryti šiaurinėje pusėje  ax.gif

Turbut zmones nenaudoja.
Man zidinys name butinas wub.gif .

Siaurej terasa tai neee, o siaures vakarai jau kitaip, noreciau truputi daugiau ant vakaru. Bet saulelydziai vasara tai man fantastika wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 19 vasario 2013 - 00:41
QUOTE(rbkl @ 2013 02 18, 23:21)

atsisakėm .. itin retai jį kūrėm. esame užsiėmę žmonės, laiko prie židinio sedėt nėr tiek daug..romantiką galim ir kitais būdais susikurt smile.gif o ir reikalingas jis tik kokius 5-6 mėn per metus.. mes lauke terasoj planuojam mūrint ale krosnį terasoj prie sienos.. va ten galėsim susisukę pasėdėt su pledais jei bus noras.. bet šiaip manau šita investicija tikrai neverta to. bet čia mūsų atveju, galbūt yra tokių, kurie visą žiemą kasdien kūrena
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 19, 00:24)
Turbut zmones nenaudoja.
Man zidinys name butinas  wub.gif .

Siaurej terasa tai neee, o siaures vakarai jau kitaip, noreciau truputi daugiau ant vakaru. Bet saulelydziai vasara tai man fantastika wub.gif .

Man irgi namas be židinio kaip be stogo biggrin.gif be to, yra sprendimų kaip sukombinuoti TV+židinys, labai įdomių ir gražių variantų ax.gif

Mūsų terasa numatyta pietūs/vakarai, manau, kad bus išnaudotas visas terasos potencialas biggrin.gif
Atsakyti
Mes suplanovam daryti tokia ale, kaip mes vadiname "oranzerija-terasa" . Joje bus stumdomi langai-durys. Joje planuojame atvira zidini, kad but galima ka pasikepti, ir vesokais vasaros vakarais pasisildyt. Vasara langus-duris atsidarysim ir bus atvira dengta terasa, o ziema galesim pasedet prie zidinio. PLius vyras naudos ja, kaip darbo kampa (nes darbo kambario atskirai nedarome). Musu pazystami turi panasiai pasidare, na mum labai patiko si ideja....tai bandysim igyvendinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 19 vasario 2013 - 09:47
QUOTE(sirdukas0325 @ 2013 02 18, 16:39)
drinks_cheers.gif
Mes dejom visur medines palanges prie plastikiniu langu, ir atrodo  thumbup.gif  Usaisakinejom ten pat kur duris ir laiptu pakopas, viskas is vienos medienos ir spalvos tos pacios smile.gif

Suprtau, turetu graziai atrodyti - vientisas vaizdas - gera ideja. reiks pasinaudoti sia mintimi, deti duris, grindis ir palanges vienodos spalvos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 18, 18:59)
Pas mus paprastos baltos palanges.

4u.gif
Atsakyti