Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(iewike @ 2013 03 18, 15:38)
pas musu kaimynus berods ir zada imti tuos meginius. Mes, kad negyvenam, tai pakolkas bent mums  nieko nesiule... O siaip, kaimynai visai zada pasirasyt, tik, kad rankiniu budu imtu, o ne su savo technikom visokiom... siaip, gal net nebus ten tos naftos... O paimt, paziurert, tegu jama...

ne ne, rankiniu būdu tai neatliekama, bus sunkiasvorė technika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 18 kovo 2013 - 15:43
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 18, 11:57)
Alneda, o kur namukas senas ir naujas blush2.gif , kokios abieju kvadraturos, kas pirmame labai nepatiko, ko nebuvot apgalvoje?

Abu namus statem ir dabar statom nuo pamatu, pirmas namas buvo 146kv su garazu, dabartinis 170kv. Pirmas namas gerai suprojaktuotas, visos erdves gerai isnaudotos, gal truputi nepatiko kad miegamuju durys is svetaines buvo, tai vakare ar kokiu sveciu ar koki filma paziuret reikejo tyliai, nes vaikams trugde, nu jei ne savaitgalis.
Papildyta:
QUOTE(alneda @ 2013 03 18, 17:27)
Abu namus statem ir dabar statom nuo pamatu, pirmas namas buvo 146kv su garazu, dabartinis 170kv. Pirmas namas gerai suprojaktuotas, visos erdves gerai isnaudotos, gal truputi nepatiko kad miegamuju durys is svetaines buvo, tai vakare ar kokiu sveciu ar koki filma paziuret reikejo tyliai, nes vaikams trugde, nu jei ne savaitgalis.

Mes kretingos raj.
Atsakyti
kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 03 18, 11:18)
Laba ryta  4u.gif

kaip greit savaitgalis prabėga  doh.gif

Merginos, toks klausimas pasistojo biggrin.gif ar turit kur nors arba mąstėt visas grindis iš plytelių daryti? turint omeny, kad namas 1 aukšto ir visur bus šildomos grindys? žiūrėjau keletą interjero pavyzdžių - labai gražių variantų yra...man labai nesinori jungimų  g.gif draugai yra pasidarę visur iš medžio: ir vonioj, ir virtuvėj...mano galva kiek nepraktiška, nes vanduo taškosi vonioj, virtuvėj ir kitokių medžiagų ant grindų gali nukristi biggrin.gif plytelės šitoj vietoj geriau... na papasakokit, jeigu nesunku, savo nuomones biggrin.gif ačiū  4u.gif

Visur plyteles, turi omeny net ir kambariuose? Eik jau. unsure.gif
O kuo tau tie sujungimai nepatinka, juk jie normaliai apsidirba.
As plyteliu desiu minimaliai, tik ten kur reikia - tamburas, prie virtuvinio, wc, katiline (nenoriu koju salti nesildymo periodu, o ir vasaros kuomet +30 jau darosi retenybe, be to vaikai gulineja zaizdami pastoviai). Visur kitur laminatas. Tikiuosi pataikysim gera g.gif Bute turim abejuose kambariuose skirtingus ir man super jie, nei braizosi, dei nevisi, o tikrai ne is brangiu pirkom. Mediniu grindu net nesvarstom, parketlenciu aisku noreciau labai, bet tik su ta salyga jei be vaiku gyventume. Dabar sitas variantas atpuola. Pas mane du bernai, tai istisas dienas nieko neveikia kaip zulina su traktoriais per grindis, ir varineja vienas su paspirtuku, kitas su ta pasispiriama masina. doh.gif Nezinau kas is parketlenciu butu like, o laminatas - gyvas. Man bendradarbis turintis nama su parketu sako, ir ka tu leidi namie su paspirtuku vazinet jiems? blink.gif biggrin.gif Aisku leidziu, o ko ne. As labai nemegstu medziagu kurios nors ir grazu bei naturalu, bet nepraktiska, ir reikia saugot. doh.gif Juk del saves gyvenam.
Ir tiesa, Praveli, gi tam kad pasidaryt sildomas grindis nebutinai deti plyteles. Ir po laminatu ir po parketlentem ir po medinem jos gali sildytis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 18, 14:50)
Ar kam nors teko susidurti šiuo klausimu?

teko pries metus.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 18, 15:50)
Ar kam nors teko susidurti šiuo klausimu?

Kol kas dar neteko, gal kad dar nestovi jokia dezute, bet asmeniskai tai greiciausiai nelabai noreciau kad salia atlikinetu tokius tyrimus g.gif
Atsakyti
ERMITAZE visoms prekems nuolaida 25%,kovo 19-20 dienomis
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2013 03 18, 11:40)
Na tu tikras lobis  4u.gif Tik žiūrėk, kad naujam kvartale šių pareigų tau neužkrautų, nes gandai apie gerus įgūdžius greitai sklinda  tongue.gif 
O tai jūs iš tų, kurie negyvena, nieko neimate? Mes tai renkam iš visų, tik už vandenį kas turi pliką sklypą, neimame. Nes lempos šviečia, lietaus nuotekų kolektoriai veikia net jei ir negyvena žmonės...

ir giliai zemei nereik ieskot tokio lobio biggrin.gif

ne ne daugiau jokiu tokiu pareigu.per tuos 5 metus persisotinau jomis tongue.gif

pradedam imti kai pradeda statybas ir tai tik uz fonda 20lt o kai pasijungia vaneni tai uz vandeni 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Kriaka @ 2013 03 18, 10:41)
Mano nuomone vien plyteles visur deti  schmoll.gif , nes gi ne Ispanijoje gyvenam. Ziema tai taip, sildomos grindys, viskas ok, o vasara? Nei prie zdinio prisesti, nei basom kojom vaikscioti. Greiciausiai interjero pvz, kuriuos ziurejai buvo is siltu krastu, ten tai iprasta  biggrin.gif

aisku, vasara butu salta drinks_cheers.gif

QUOTE(jurčik @ 2013 03 18, 11:20)
bus visur sildomos grindys dabar bet kambariuose tikrai nebus plyteliu smile.gif

aciuks.gif

QUOTE(braske24 @ 2013 03 18, 11:31)
mes galvojom visur deti plyteles, nes 1 a. vien grindinis, bet finale nebedejom visur plyteliu. dejom plyteles virtuvej, tambure, kolidoriuj ir voniose, visur kitur laminatas. nes kaip ir buvo mineta atsisakem plyteliu, nes vasara nemalonu vaikscioti basom kojom. pas mano kaimyne visas 1 a. vien plyteles, tai kaip sala kojos vasara.  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(dolile @ 2013 03 18, 11:37)
Pas mus daba visur grindininis, tai plytelės tik vonios kambariuose, tambūras ir katilinė. Tai va šaltuoju laikotarpiu - kol dirba katilas, viskas gerai - malonu, šiltos plytelės, bet katilas išsijungia ir praėjus kuriam laikui, plytelės šaltos, tai  nelabai smagu. Įvertinkit, tai, nes kol negyvenau pati ir aš galvojau, kad grindininis šildymas, tai visada šiltos grindys wink.gif

aciuks.gif

QUOTE(ilonux @ 2013 03 18, 11:40)
Žinok, jei būtų kas proto įkrėtęs, kai įsirenginėjau, tai tikrai būčiau dariusi visur plyteles 1 aukšte.

aciuks.gif

QUOTE(dianai440 @ 2013 03 18, 12:57)
Jei visgi nuspresit deti plyteles, nepatarciau rinktis grubleto pavirsiaus-jei buciau zinojus kad prakaituot teks karts nuo karto kol jas nusveiti butu kitas pasirinkimas. Mes isdejom visa auksta, bet tik todel kad jis skirtas komercinems patalpoms, nesildymo sezono metu tikrai kojas gelia jomis vaikstant

aciuks.gif

QUOTE(Ade @ 2013 03 18, 20:35)
Ir tiesa, Praveli, gi tam kad pasidaryt sildomas grindis nebutinai deti plyteles. Ir po laminatu ir po parketlentem ir po medinem jos gali sildytis.  4u.gif

ne nu biggrin.gif puikiai zinau, kad grindininis galimas ir po medinem ar kitokiom grindim biggrin.gif

aciu, merginos, norejau tik suzinoti is patirties, jeigu kuri taip daret, nes ilgaamziskumas ir praktiskumas didesnis uz bet kokia medine danga, bet del salcio kalbos nera, vasara bus nejauku...
nezinau, negrazu man tie sujungimai, gal but nuspresim visur deti medi tuomet, yra ivairiu - patvariu variantu, bus matyt irnesakyk.gif

tiesa, gal zinot ar siemet bus statybos/interjero paroda klaipedoj?
Atsakyti
nezinau, ar statybu bus, bet esu pasizymejus, kad sodo bus. Bet dazniausiai jos kartu ir buna...
http://www.facebook....0...e=1
Atsakyti
QUOTE(alneda @ 2013 03 18, 18:33)
Pirmas namas gerai suprojaktuotas, visos erdves gerai isnaudotos, gal truputi nepatiko kad miegamuju durys is svetaines buvo, tai vakare ar kokiu sveciu ar koki filma paziuret reikejo tyliai, nes vaikams trugde, nu jei ne savaitgalis.

Vat sakau, kiekvienam savo 4u.gif . Man is saliono durys i miegamuosius butu tragedija biggrin.gif . Pas mus vaiku miegamieji 1 aukste, kitam gale namo, o ir i svetaine/virtuve darem su dvigubom durim is holo, kad kartais butu galim jas uzsidaryt ir dar spyna yra lotuliukas.gif .

Apie plyteles snekejot visam 1 aukstui, tai niekada gyvenime taip nedaryciau, brrr.
Nors pas kaimyne svetainej plyteles medzio rasto, atrodo kad medines grindys, na kol jos siltos, tai jo, nieko visai (bet vistiek nedaryciau sau).
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2013 03 19, 09:36)
nezinau, ar statybu bus, bet esu pasizymejus, kad sodo bus. Bet dazniausiai jos kartu ir buna...
http://www.facebook....0...e=1

jei nesunku, kai bus mestelk cionai zinute - priminima 4u.gif
Atsakyti