Laba ryta
QUOTE(Kriaka @ 2013 03 18, 10:41)
Mano nuomone vien plyteles visur deti

, nes gi ne Ispanijoje gyvenam. Ziema tai taip, sildomos grindys, viskas ok, o vasara? Nei prie zdinio prisesti, nei basom kojom vaikscioti. Greiciausiai interjero pvz, kuriuos ziurejai buvo is siltu krastu, ten tai iprasta
aisku, vasara butu salta
QUOTE(jurčik @ 2013 03 18, 11:20)
bus visur sildomos grindys dabar bet kambariuose tikrai nebus plyteliu
QUOTE(braske24 @ 2013 03 18, 11:31)
mes galvojom visur deti plyteles, nes 1 a. vien grindinis, bet finale nebedejom visur plyteliu. dejom plyteles virtuvej, tambure, kolidoriuj ir voniose, visur kitur laminatas. nes kaip ir buvo mineta atsisakem plyteliu, nes vasara nemalonu vaikscioti basom kojom. pas mano kaimyne visas 1 a. vien plyteles, tai kaip sala kojos vasara.
QUOTE(dolile @ 2013 03 18, 11:37)
Pas mus daba visur grindininis, tai plytelės tik vonios kambariuose, tambūras ir katilinė. Tai va šaltuoju laikotarpiu - kol dirba katilas, viskas gerai - malonu, šiltos plytelės, bet katilas išsijungia ir praėjus kuriam laikui, plytelės šaltos, tai nelabai smagu. Įvertinkit, tai, nes kol negyvenau pati ir aš galvojau, kad grindininis šildymas, tai visada šiltos grindys
QUOTE(ilonux @ 2013 03 18, 11:40)
Žinok, jei būtų kas proto įkrėtęs, kai įsirenginėjau, tai tikrai būčiau dariusi visur plyteles 1 aukšte.
QUOTE(dianai440 @ 2013 03 18, 12:57)
Jei visgi nuspresit deti plyteles, nepatarciau rinktis grubleto pavirsiaus-jei buciau zinojus kad prakaituot teks karts nuo karto kol jas nusveiti butu kitas pasirinkimas. Mes isdejom visa auksta, bet tik todel kad jis skirtas komercinems patalpoms, nesildymo sezono metu tikrai kojas gelia jomis vaikstant
QUOTE(Ade @ 2013 03 18, 20:35)
Ir tiesa, Praveli, gi tam kad pasidaryt sildomas grindis nebutinai deti plyteles. Ir po laminatu ir po parketlentem ir po medinem jos gali sildytis.
ne nu

puikiai zinau, kad grindininis galimas ir po medinem ar kitokiom grindim
aciu, merginos, norejau tik suzinoti is patirties, jeigu kuri taip daret, nes ilgaamziskumas ir praktiskumas didesnis uz bet kokia medine danga, bet del salcio kalbos nera, vasara bus nejauku...
nezinau, negrazu man tie sujungimai, gal but nuspresim visur deti medi tuomet, yra ivairiu - patvariu variantu, bus matyt
tiesa, gal zinot ar siemet bus statybos/interjero paroda klaipedoj?