Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir miomos.

QUOTE(biriusa @ 2007 08 27, 12:12)
Pirmo  nestuke.gif metu, 12 sav per ehoskopija pamate mioma. Ji buvo gimdos isoreje. Taip ir augo ji kartu su mazium. Pagimdziau be problemu, bet mioma nedingo sad.gif
Dabar laukiu antro leliuko. Sia savaite darysiu eho ir tada jau zinosiu, kaip ten reikalai su mioma ar dingo ar vel auga....

Na ka gi, mano mioma gyvuoja toliau ir visiskai nesumazejo schmoll.gif Gydytojas sako, kad is esmes ji neturi trukdyti nestumui, bet reiks ja nuolat stebet.
Kiek zinau, jei po gimdymo ji augs reiks operuotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 08 30, 11:39)
Na ka gi, mano mioma gyvuoja toliau ir visiskai nesumazejo  schmoll.gif  Gydytojas sako, kad is esmes ji neturi trukdyti nestumui, bet reiks ja nuolat stebet.
Kiek zinau, jei po gimdymo ji augs reiks operuotis  unsure.gif

Tai tikriausiai tau daug echo lieps daryti?
Atsakyti
man miomu buvimas buvo didele staigmena, nes per nestuma dare 5 ultragarsus, ir ju niekas nemate (2 gyd ziurejo). Cezario metu (cezaris buvo ne del miomu, o del kitu priezasciu) gydytoja pamate ir tuo paciu ispjove. Zinau, kad toks metodas netaikomas, kai vienu metu ir vaikeli isima ir miomas operuoja, nes nestumo metu gimdoje suaktyvejusi kraujotaka ir ispjovus mioma labai kraujuoja, o per paprasta operacija buna lengviau sustabdyt kraujavima. Bet kadangi gydytoja pazystama, tai ji tokia paslauga man padare, ir uz tai as jai labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 30, 10:43)
Tai tikriausiai tau daug echo lieps daryti?

Kitas echo 12 sav. Kiek supratau, ziures karta per menesi. Ar tiek daug echo nepakens mano leliui?
Atsakyti
sveikos mamytes, man ir rado mioma schmoll.gif turejau eiti pas gydytoja, bet ji susirgo, vizita nukelaiu, tai kai turesiu naujienu, parasysiu kaip mums ten su ta mioma sekasi.. lab pergyvenu.. g.gif
Atsakyti
ejau vel echo darytis, nes buvo rade mioma, ir ka, ji niekur nedingo, antra atsirado... bet sake kol kas nedidukes-3 cm dydzio, vaikeliui pavojaus nekelia...
Atsakyti
Mano mioma "islindo" 21 nestumo savaite, sukeldama didziuli uzdegima, del kurio teko net 10 d. ligoninej "po penicilinu" pagulet. PO to kuri laika negalejau ilgiau vaikscioti, greitai pavargdavau, jausdavau tempima. Maniske bjaurybe labai zemai pilvo apacioj isitaisiusi, greiciausiai bus planinis cezaris, nes daktarai sako, kad mioma gali trukdyti leliukui naturaliai gimti... Ir dabar kai pavargstu, ilgiau kur pavaikstau, issoka kaip vistos kiausinis - taip lengvai uzciuopiama ir vizualiai matoma. Uz tai stengiuosi pasisaugot, kad vel uzdegimo ji man nesukeltu... Jausmelis nepavydetinas!
Atsakyti
sveikos mamytes, kaip jus manot, ar gali buti man mioma ar cista... labai dideli skausmai kiausidese- zemiau bambos desiniame ir kairiame sonuose... kaip pirma nesiojau skausmai nebuvo tokie stiprus kaip dabar verysad.gif
dabar vis dazniau skausmai sonuose primena apie save verysad.gif eisiu pirmadieni echo, paprasysiu kad apziuretu ir mano kiausides...
Atsakyti
Sveikutes, as irgi turejau ta nelemta mioma. Ji man isaugo iki kaiusinio dydzio. As ja pajutau nestumo pabaigoje. Dure sona ir guzas jautesi. Kai pasakiau daktarei ka jauciu tai per ultragarsa pamate ta guziuka ir itare mioma. ramino kad po nestumo isnykt turetu ir kad nieko baisasu, tipo daug kam buna. Biskuti nervavausi.
Buvo atliktas cezario pjuvis (ne del miomos), tuo paciu ginekologe (nuostabus zmogus) pasalino ir mioma. Sake buvo pripampusi kraujo. Dziaugiuosi kad nereikejo antros operacijos. Ir visom linkiu sekmes ir nebijoti.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Man vakar darė echo tai irgi rado miomą. Mums jau 11 sav. Prieš tai jos niekas nematė, o gal ir nebuvo. dabar sakė, kad stebės ir jei ji nedidės-gerai, jei pradės didėti-gali kelti rūpesčių. Bet iš šių pasiskaitymų matau, kad kartais ji dingsta, o gal tiesiog neteisingai buvo diagnozuota. tikėsiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 06, 09:00)
sveikos mamytes, kaip jus manot, ar gali buti man mioma ar cista... labai dideli skausmai kiausidese- zemiau bambos desiniame ir kairiame sonuose... kaip pirma nesiojau skausmai nebuvo tokie stiprus kaip dabar verysad.gif
dabar vis dazniau skausmai sonuose primena apie save verysad.gif eisiu pirmadieni echo, paprasysiu kad apziuretu ir mano kiausides...

as irgi jau gal nuo kokiu 12 sav. jauciu nedideli skausma vienoje kiausideje, bet kadangi jis nebuvo ikyrus, tai kazkaip nekreipdavau demesio. O kadangi nuo to laiko pas giniu dar nebuvau, tai neteko ir sakyti apie tai. Siaip, pamaniau, kad cia kiausides gal nesusisneka tarpsusavyje, gal dar viena nezino apie nestuke.gif biggrin.gif
O pries kelias dienas kai buvau echo, tai man irgi uzsimine apie mioma, bet velgi kazkaip nesureiksminau. Na, o dabar jus paskiaciusi, tikrai eisiu ir sakysiu, gal bent jau demesi atkreips g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 11 16, 13:21)
as irgi jau gal nuo kokiu 12 sav. jauciu nedideli skausma vienoje kiausideje, bet kadangi jis nebuvo ikyrus, tai kazkaip nekreipdavau demesio. O kadangi nuo to laiko pas giniu dar nebuvau, tai neteko ir sakyti apie tai. Siaip, pamaniau, kad cia kiausides gal nesusisneka tarpsusavyje, gal dar viena nezino apie nestuke.gif  biggrin.gif
O pries kelias dienas kai buvau echo, tai man irgi uzsimine apie mioma, bet velgi kazkaip nesureiksminau. Na, o dabar jus paskiaciusi, tikrai eisiu ir sakysiu, gal bent jau demesi atkreips g.gif

na aš irgi labai kol kas dėl to nesuku sau galvos, juk teigiamos mintys mums reikalingos, bet žinau, kad ją stebės, ir jei kas blogai-pasakys. tai gal ir tau taip. Gal ir nereikia kad labai gąsdintų, tik reikia kad stebėtų ar nedidėja.
Atsakyti