Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Rokile @ 2013 02 21, 17:23)
labai mielas kambariukas wub.gif  Tik man uzkliuvo lovytes vieta - patogu jums , kai ji taip stovi?

Taip, patogu. Tada yra daugiau vietos zaidimams, jei stovetu isilgai sienos, uzsiaurintu kambari, praejimas i balkona laisvas, nemaiso.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 02 21, 15:08)
Idedu ir as savo vaiko kambariuka.
Tapetus issirinkome baltai pilkus, tik to visiskai nesimato, nebent is labai arti. Realiai tikejausi labiau pilko kambario fono, o ne balto. Bet dabar atrodo, kad taip ir turi buti, ne per daug man baltos spalvos. Mano jaunuolis jau sugebejo tapetus prie spintos pasigrazinti flomasteriu  smile.gif
Ir dar lovatieses truksta. Ir naktipuodis savo vieta turi  smile.gif

Gražu thumbup.gif Tik ant tos pilkai baltos sienos man labai knietėtų kokį paveikslėlį pakabinti virš lovos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 02 21, 18:40)
Gražu thumbup.gif Tik ant tos pilkai baltos sienos man labai knietėtų kokį paveikslėlį pakabinti virš lovos. rolleyes.gif

Taip, ji labai tuscia, planavau ten pasaulio zemelapi didesni kabint. Toki, kur vaikas pats gali zveris susidet. Tik kol galvojau, ji ispirko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 21 vasario 2013 - 19:08
Sveikos,

ieškau, kas galėtų man pagaminti štai tokią lovytę, bet su grotelėm ir stalčiais.
http://www.infobalda...aldai/buratinas

Tuos, kuriuos radau sako, kad stalčiams neduoda garantijos, nes jų bėgeliai tokioms konstrukcijoms nepritaikyti. Be to - siūlo už didoką kainą...

Vien žo - parekomenduokite gamintojus, plyz... Galima į až. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, pries kelias dienas buvau susitikusi su interjero dizainere-dekoratore, kalbejomes ir apie vaiko kambario irengima ir ji patare nenaudoti jokiu labai ryskiu spalvu, nei sienoms nei luboms nei grindims, nes jos labai itakoja vaikus. Ypac aktualu turintiems judrius ar net hiperaktyvius vaikucius. Pamaniau gal kazkam bus naudinga tokia informacija. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braminta @ 2013 02 22, 02:08)
Sveikos mamytes, pries kelias dienas buvau susitikusi su interjero dizainere-dekoratore, kalbejomes ir apie vaiko kambario irengima ir ji patare nenaudoti jokiu labai ryskiu spalvu, nei sienoms nei luboms nei grindims, nes jos labai itakoja vaikus. Ypac aktualu turintiems judrius ar net hiperaktyvius vaikucius. Pamaniau gal kazkam bus naudinga tokia informacija. thumbup.gif

Tikrai taip. Ir dar labai negerai dryzuoti tapetai.. nervingi vaikai palieka smile.gif
Na bet juk ir patiems, ar malonu ilga laika buti labai ryskioje patalpoje? Nei pailsi nei ka, ir galva isiskausta smile.gif
Atsakyti

patinka man sienos ir užuolaidos 4u.gif O kambario durimis spintos nedaužot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 02 20, 01:14)
As nusipirkau vokiska Knorr baby foteliuka is piguvaikui.lt
user posted image

Labai grazus wub.gif Mums net spalviskai i kambari tiktu, bet jusu nurodytame psl nerandu ju... Gal nuoroda galima?

user posted image

Grazu. thumbup.gif Sudomino staliukas su kedute, kur pirkot ar gaminot? kazko panasaus dukrytei ieskom, bet kiek maciau tai tik visokie spalvoti, su meskiukais, mikiais ir pan. o vat toks labai graziai man ziurisi. Pradzioj laikytume virtuveje, nes maitimino kedutej jau nenori sedeti. ax.gif
Atsakyti
Elbe, o baldus gaminot? Kaip suprantu mediniai. Kur gaminot jei nepaslaptis? Ir kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 02 22, 16:15)
Labai grazus  wub.gif  Mums net spalviskai i kambari tiktu, bet jusu nurodytame psl nerandu ju... Gal nuoroda galima?
Grazu.  thumbup.gif  Sudomino staliukas su kedute, kur pirkot ar gaminot? kazko panasaus dukrytei ieskom, bet kiek maciau tai tik visokie spalvoti, su meskiukais, mikiais ir pan. o vat toks labai graziai man ziurisi. Pradzioj laikytume virtuveje, nes maitimino kedutej jau nenori sedeti.  ax.gif

IKEA vaikiski baldai

Ikea turi, as kaip tik uzsisakiau kedute, sian vyras nespes atsiimti, kai jau turesiu parodysiu ir parasysiu atsiliepima ax.gif jei patiks, galvoju dar viena kedute ir staliuka uzsakyti smile.gif
Atsakyti
siaip graziu ideju
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 02 22, 16:15)
Labai grazus  wub.gif  Mums net spalviskai i kambari tiktu, bet jusu nurodytame psl nerandu ju... Gal nuoroda galima?
Grazu.  thumbup.gif  Sudomino staliukas su kedute, kur pirkot ar gaminot? kazko panasaus dukrytei ieskom, bet kiek maciau tai tik visokie spalvoti, su meskiukais, mikiais ir pan. o vat toks labai graziai man ziurisi. Pradzioj laikytume virtuveje, nes maitimino kedutej jau nenori sedeti.  ax.gif

Kai pirkau ta foteliuka buvo paskutine preke sandelyje, dar vaziavau realiai apziureti ir zinokit nenuvyle, lygiai taip pat realiai atrodo. Pabandykit paskambinti ten toks fainas vyrukas dirba, paklauskit gal planuoja atvezti. Kainavo 159Lt, bet kai as pirkau buvo pamazinta kaina iki 109lt. Vokieciu puslapyje ziurejau apie 35 eurus kainavo.
O del staliuko as savo mergytei savo nupirkau is ikejos balta Kritter staliuka su kedutem, ir zinokit labai dailus:)
Foto is ikejos psl.user posted image
Atsakyti