Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Bet jei vaikas nuolat sedes sedmaisyje, kaip iskryps jo stuburiukas doh.gif
Atsakyti
Aciu Agneske
Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2013 06 27, 20:54)
user posted image

Labai gražus ir simpatiškas kambarys, man labai patinka salotinė berniukų kambariui  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 03 liepos 2013 - 23:14
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 04, 00:49)
Bet jei vaikas nuolat sedes sedmaisyje, kaip iskryps jo stuburiukas  doh.gif

Mano vaikui tas neaktualu, auklejam kitaip....niekas neleidzia nuolat Tv ziureti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 04, 11:08)
Mano vaikui tas neaktualu, auklejam kitaip....niekas neleidzia nuolat Tv ziureti. smile.gif

Tai gal jau tikrai geriau vietoj sofos 2 sedmaisiai, nes man ir sofa ir lova ir dar vienoje linijoje, tai sviestas sviestuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 04, 11:08)

Nu bet nebutinai jis prie tv sedes doh.gif bus sedmaisis - ant jo sedes, jk nestoves jis be darbo biggrin.gif vistiek nesuprantu, kaip tokiems mazies pirkti sedmaisius unsure.gif
Bet cia zinoma ne mano reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 liepos 2013 - 10:44
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 04, 12:43)

Neikia spresti apie kitus vaikus pagal savo. Mano vaikas nuolat nesedes, turejom pripuciama nesedejo tai ir su uzpildu nesedes nuolat. Pakartosiu - auklejam vaika kitaip ( akivaizdu), yra veiklos prie rasamojo stalo, zaidimai vyksta ant grindu taigi sedmaisis lieka tik Tv ziurejimui, tevu uzpakaliams na ir gal pasokines ant jo retkarciais.... Beje ant esamos sofos jis visai nesedi... Rasot ne jusu reikalas, bet antra posta sau per galva dauzot ir nervuojates, nereikia - viskas tvarkoj, man reikia patarimo ne del baldu o del ju funkcionalaus isdestymo. smile.gif Gal galite ka i tema patart? Buciau dekinga. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 04 liepos 2013 - 17:03
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 03, 17:44)
Sveikos mamos, mamytes, mamyciukai ir kiti. Buciau be galo be krasto dekinka uz pagalba. Situacija tokia kad remontuojame sunaus kambari - noretusi kad jau tiktu jam kai eis i pirma klase (dar ne siais metais bet ne uz kalnu).Trumpai apie kambari. Sienos baltos,netrukus dar bus pilkos ir melynos. Baldai balti, noriu palikti

Lovą,gerai būtų platesnė, jei taip savo vaikui,statyčiau šalia lango B,paliekant normalų praėjimą šalimais lango,tada ant didelės komodos TV ir jį truputį suktelėčiau į lovos pusę, ten greta statyčiau sėdmaišius,ant jų einant miegot ir rūbą gali numest ir žiemą labai jauku sėdėt.Toliau,prie aukštosios sienos, lango A, statyčiau stalą, sofos vietoje reikia lentynos,arba kažko tiesiog daiktam pasidėti. O dabartinio pufo kampe,vėliau galima būtų porą kablių pritvirtint,sporto krepšiui ir kitokiem dažniausiai spardomiem po kambarį daiktam. Grožio nedaug,bet patogu, tik sienos danga turėtų būt atspari trinčiai ir gerai valoma. 4u.gif
Kadangi vaikas dar mažas ir žinau,kad jie nemėgsta gulėt kada iš abiejų lovos pusių atvira,tai vieną sėdmaišį galima įkurdint arčiau lango,arba vietoje jo mažą stalelį su šviestuvu ir žaislų kampuku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 04 liepos 2013 - 20:49
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 04, 18:02)
Neikia spresti apie kitus vaikus pagal savo. Mano vaikas nuolat nesedes, turejom pripuciama nesedejo tai ir su uzpildu nesedes nuolat. Pakartosiu - auklejam vaika kitaip  ( akivaizdu), yra veiklos prie rasamojo stalo, zaidimai vyksta ant grindu taigi sedmaisis lieka tik Tv ziurejimui, tevu uzpakaliams na ir gal pasokines ant jo retkarciais.... Beje ant esamos sofos jis visai nesedi... Rasot ne jusu reikalas, bet antra posta sau per galva dauzot ir nervuojates, nereikia -  viskas tvarkoj, man reikia patarimo ne del baldu  o del ju funkcionalaus isdestymo. smile.gif Gal galite ka i tema patart? Buciau dekinga. ax.gif

Deja deja, nesprendziu pagal savo vaika biggrin.gif tiesiog yra labai daug pavyzdziu aplinkui, kai tevai sugadina vaikams sveikata su tais sedmaisiais rolleyes.gif nauja mada mususose, tsakant cool.gif

O i tema - geriau palikciau sofa ar nupirkciau pora ar viena tokiu sezlongu, nors patogu bus atsisesti tiek vaikui, tiek tevams

http://www.ikea.com/...ucts/S39874005/
http://www.ikea.com/...ing_room/20855/

Ir beja, nera ko pykti uz kito nuomone, priesinga negu jusu smile.gif
Atsakyti
user posted image
sveiki gal kas turite tokias lovas vaikams kaip kokybė jų?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 03, 17:44)
Sveikos mamos, mamytes, mamyciukai ir kiti. Buciau be galo be krasto dekinka uz pagalba. Situacija tokia kad remontuojame sunaus kambari - noretusi kad jau tiktu jam kai eis i pirma klase (dar ne siais metais bet ne uz kalnu).Trumpai apie kambari. Sienos baltos,netrukus dar bus pilkos ir melynos. Baldai balti, noriu palikti stala, lova, Tv ir dar dadeti lentynas vietoj pufo ir spinta kur nors. Pufas ir  sofa iskeliauja. Vietoj ju atsiras nebent 1 -2 sedmaisai.   Tv noreciau ko gero palikti ten pat - laidai jau isvedzioti...Arba blogiausiu atveju ant sienos priesais.  Visa kita gali keliausti po kambary bet kur. Svarbu dar tai kad lubos slaitines, tad prie sienos kur langas A lubos virs 3 metru o kur langas B tiktai 2 metrai.  Dabar toks isdestymas...

Labai geros spalvos parinktos vaiku kambariui wub.gif turetu buti sviesu, jauku, ir patogu thumbup.gif
Tik graziau ziuretusi, kai ieini i kambari, kad matytusi pvz. : televozius imontotas i spinta /sekcija /lentinos , bet ne lovas matyt, i ejus i kambari schmoll.gif
Man idealiausia vieta butu kur stovi televizorius pries langa stalas arba kampe pries lova (na uz duru lova, o pries ji rasomasis, ar prie lango) . O jau vietoja jusu lovos spinta su televizorium, bet nespinta gargara, o dvieju duru/televizorius/lentinos/, o pries ji kaskokia sedima sofute nedidelia, bet jokiu pufu, o tolabiau sedmaisu doh.gif nes man jie tikra tragedija doh.gif negraziai ziurisi, kaip bulviu maisas, ir tik dulkes labai renka. Kaskada ir as buvau susizavejusi jais, vyras paduovanojo , labai grazu linini su smulkiais piesinukais, bet kaip atveze namo, tai ziauriai nepatiko, daug vietos uzima ir ttt... tai sekancia diena iskeliavo jis i kaima lotuliukas.gif
Svarbu tik lovas nestatyk priesais duru, nes tai labai negerai, verysad.gif
O vietoje pufo, tiktu treniroklis gal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 liepos 2013 - 14:30
Aš asmeniškai dėčiau baldų nedaug. Manau per akis būtų didesnė lova (tiesiog daryčiau ne tą standartinę vaikišką, kad ir 1,2 metro pločio ir toje vietoje kur daba sofa). Tada ant paklotos jos bus galima pridėti didelių pagalvių, kurios bus patogios tiek žiūrint TV, atsigulus skaitant ar pan., o jei reiks - ant žemės susikraus. Keli dideli ir patogūs sėdmaičiai irgi liuks (man labai nepatinka tie maži papigiaiski subliškę sėmaišiai.... Rašomąjį stalą daryįiau palei B langą... nors tie 2 kai daugiau vis tiek metrai biški gąsdina... Nors jei daryti langą platesnį ir kartu su palange tai gal neslėgs. Tiesa nežinau pagalvės aukščio. O aplink būtų galima ant sienų palei stalą kokia lentynas ar uždaromą spintutę knygoms, kad dulkių nekauptų o po stalu aišku stalčiai ant ratukų, kad galėtų nsusistumti prie lovos jei reiks ala staliuko. Sėdmaišius padėčiau kur telpa. nebūtina vieną šalia kito.

O kad vaikas sėdės ilgai sėmaišyje... netikiu. Kiek žinau vaikai dažnai trinasi su tėvais virtuvėje, svetainėje ar pan. Aišku nuo šėimos priklauso... Pvz mes beveik nebūnam namie, vis kažka veikiam, tai jei vaikas ir padrybsos kelias val per savaitę nemanau, kad jau kenks labai.

Šiaip tai daugiausia dėmesio skirčiau tam, kad lengva būtų susitvarkyti kambarį vaikui: Patogiai susidėti žaislus, rūbus, knygas ir pan.

Nepaskaičiau kur bus vaiko rūbai? Šiaip tai spintoms skirčiau daug dėmesio. Bent jau mums pastoviai trūksta vietos ką ir kur pasidėti. PAūgėjus damutei sakiau pradėsiu nuo patogios spintos biggrin.gif

Rašiau rašiau ir dabar vėl galvoju...

KAmbarys tai gan didelis, tai aišku galima ir atskirinėti kažkiek miegamojo ir žaidimų zonas... Na nebūtų TV tai paprasčiau... Šiaip aišku galima TV dėti ir ant rašomoja stalo jei jau taupyti erdvę... Galų gale žiūrint į ateitį tikėtina, kad stovės PC ir ekranas galės atlikti ir tV funkciją (ateina internetinė televizija). Tuomet galima kairėje pusėje dėti ir lovą ir rašomojo stalą, o tą žemesnę pusę palikti žaidimams ir šiaip erdvės.

Beje, šis kambarys bu vienam vaikučiui? Ar dalintis turės ateityje ?

Na va šitie pvz man gal duotų kažkiek idėjų...

Pvz komoda palei vieną langą (atsiranda vietos kur daug ką susidėti ir rašomais stalas jei taip įsikomponuotų man labai gražu ir faina smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Jei pagal paskutinį paveiksliuką - tai ant sienos prieš lovą galima kabinti TV. Tada kambario dešinėje lieka erdvė, tai matyt kažkur dėčiau spintą ir sėdmaišius. Spinta gali ir kanbario kairėje jei nedidelį įsimontuoti ir komoda neaukšta po TV. O kambario dešinėje koks minkštas kilimas, sėdmaišiai ir komoda palei langą pvz. žaislams.

Čia spinta tarsi atskiria miegojimo ir darbo erdves.
user posted image

O sėdmaišiai... dėkingas dalykas - gali nusinešti kur nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadzka: 06 liepos 2013 - 09:45

sveikos, norejau poasidometi gal kuri zinote ar Lauros Eshley tapetai plaunami?domina sie, o info apie juos labai siaurai pateikta:
http://www.lauraashl...nk/invt/3424798
Atsakyti