Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

QUOTE(LauruteLondone @ 2015 07 23, 13:44)
As trumpam buvau Maldyvuose sia ziema. Kadangi skridom i Sri Lanka, o nuo ten netoli, tai kaip cia neuzsuksi. smile.gif

Nuostabus rojaus kampelis.

Mano nuotraukos yra cia: http://dolcevitabyla.../label/Maldyvai

Gal kam bus idomu?

idomu ne tik nuotraukos, bet ir daugiau biggrin.gif Tiesa, nuotraukos mmmmm wub.gif wub.gif wub.gif
mane domina, kiek kainavo 3 dienu kelione i maldyvus smile.gif jei sri lanka salia, gal siemet atostogoms reiktu pasirinkti ja, o savaite maldyvuose? tik mane domina finansai smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvot Mafushi saloj ir galit pasidalint patirtim - kaip ten su pliazais, maudynem, apranga? Kadangi vietiniu gyvenama sala, tai raso, kad negalima su bikiniais ir pan. Man tai skamba kaip kazkoks kosmaras...
Atsakyti
sakykit, ar su 1,5 m vaiku verta planuot kelione, ar geriau paluketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 10 22, 16:23)
sakykit, ar su 1,5 m vaiku verta planuot kelione, ar geriau paluketi?  g.gif

Nematau ko laukt, eskursiju ten kaip ir nera, realiai plezas, saule ir vanduo biggrin.gif vaikui super thumbup.gif panardyti pakaitom galesit SU teveliu nuo liepto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2015 06 12, 17:37)
Laba diena!  4u.gif
Mūsų kelionė baigėsi.. Kad ir kaip būtų gaila.. ten tikrai rojus, vien tas turkio spalvos vanduo.. Pasaka wub.gif
.. brangus rojus.  doh.gif  biggrin.gif
Taigi, apsistoję buvome mažoje saloje, netoli oro uosto, kateriu plaukėme apie 20min, lėktuvų tikrai negirdėjome, nors ir netoli oro uostas. Namukai padorūs, maistas skanus ir įvairus. Vakarienei gėrimai neįskaičiuoti, turi pirkti, tai Coca cola 5dol, 1,5L vandens 5dol.. smile.gif)
Ėmėme masažus su akcija, tai žmogui 60dol, atliko merginos iš Balio. Neskaičiuojant kiek ten kas kainuoja, poilsis užskaitytas, pietų realiai neprireikė, tuo metu maudydavomės.
Skrydžiai: turkish airlines puikios avialinijos, maistas ir gėrimai geri, labai patiko.
Uodai uodai.. Mano kelionės kompanjonus vakarais pakandžiodavo, nors manęs nelietė, tad turėkit omeny dėl priemonių  smile.gif
Oras.. Buvome birželio pradžioje, tai vieną dieną buvo labai debesuota, kitą dieną siaubingas lietus, o visas kitas kaitri saulė, labai kaitri, pradžiai su 30 kremu tepėmės, vėliau 15 pakako  smile.gif

Kokiam viešbutyje buvot apsistoję?
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 11 05, 10:56)
Kokiam viešbutyje buvot apsistoję?

wub.gif

Laba diena 4u.gif buvome apsistoje "thulhagiri island resort and spa" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2015 11 05, 11:47)
wub.gif

Laba diena 4u.gif  buvome apsistoje "thulhagiri island resort and spa"  wub.gif

Skaičiau, rašėt, kad uodai puolė, ar tik Šri lankoje, ar ir Maldyvuose? Aš jų baisiai mėgstama doh.gif
Mes taip pat vykstam į Šri lanką ir kelios dienos Maldyvuose. Senai svajojau į Maldyvus, bet, kaip suprantu, ilgesniam laikui ten atsibos, mes nelabai mėgstam pasyvų pioilsį, tai suderinant su Šri Lanka turėtų būti pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 11 05, 11:56)
Skaičiau, rašėt,  kad uodai puolė, ar tik Šri lankoje, ar ir Maldyvuose? Aš jų baisiai mėgstama doh.gif
Mes taip pat vykstam į Šri lanką ir kelios dienos Maldyvuose. Senai svajojau į Maldyvus, bet, kaip suprantu, ilgesniam laikui ten atsibos, mes nelabai mėgstam pasyvų pioilsį, tai suderinant su Šri Lanka turėtų būti pats tas rolleyes.gif

Laba diena smile.gif taip, uodai mano vyrą kandžiojo tiek Šri Lankoje, tiek Maldyvuose, man pasisekė, tikriausiai uodams pasirodžiau neskani biggrin.gif tad turėkite purškaliuką, ar tepaliuką nuo uodų. Taaip, mes irgi pasyvaus nemėgstam, todėl ir jungėme su Šri Lanka, ir bent jau mums 5 dienų Maldyvuose užteko pajausti tą salos grožį, turkio spalvos vandenyną ir šilumą smile.gif tai buvo mūsų pati nuostabiausia povestuvinė kelionė. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites pasidalinkit kas keliavot neseniai ir i kokias sals. Idomu isgirst nuomoniu 4u.gif

Gal ka girdejote apie siuos viesbucius: Cinnamon Dhonveli Island, Olhuveli Beach and Spa Resort , Adaaran Club Rannalhi smile.gif
Atsakyti
Buvau Maldyvuose gegužės mėn.Skridom iš Srilankos dviem dienom.Apsistojome Bandos saloje.Bandos Island Resort viešbuty.Turbut 10min.kateriu iki oro uosto.Pervežimo kaina 95doleriai žmogui..Nuostabus viešbutis,aukšto lygio aptarnavimas.Kaina tikrai nemaža ,bet verta.Mat ne visos Maldyvų salos turi koralinį rifą,nevisose pamatysi rykliukų.Pasirinkome,kad viskas būtų vienoje vietoje. Snorkelingas nuo pat kranto koralinis rifas.Nesu nardžiusi gyvenime,bet tai ką pamačiau sapnuoju jau puse metų.Tiesa rimtesniems panardymams ten dirba instruktorė lietuve Ramunė.Užsukit į nardymo centrą,susiraskit,daug visko jums papasakos apie nardymą ir sala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baikscioji: 12 sausio 2016 - 16:36
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 04, 12:56)
Mergaites pasidalinkit kas keliavot neseniai ir i kokias sals. Idomu isgirst nuomoniu  4u.gif

Gal ka girdejote apie siuos viesbucius: Cinnamon Dhonveli Island, Olhuveli Beach and Spa Resort , Adaaran Club Rannalhi  smile.gif

Preitais metais 7 dienas praleidom Olhuveli Beach and Spa Resort, galit pezvelgti preitu metu fotoreportaza.
Grazus kompleksas isikures ant smelyno (Sandbank), maistas gan brangus taciau labai labai skanus. Pusryciu gausybe, rifas neblogas.
Adaaran Club Renalhi kiek prastesnis zvaigzduciu atzvilgiu pati sala taip pat mazesne. Yra atsiliepimu tripadvisoryje. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šeima @ 2015 09 23, 19:12)
Gal kas buvot Mafushi saloj ir galit pasidalint patirtim - kaip ten su pliazais, maudynem, apranga? Kadangi vietiniu gyvenama sala, tai raso, kad negalima su bikiniais ir pan. Man tai skamba kaip kazkoks kosmaras...

Mafushi ir ira, deja deja, vietinis siukslynas. Interneta pilna nuotrauku kaip sioje saloje verciamos ir laikomos siuksles, tokios kaip plastikas ir stiklas. Tera vienas ruozas vadinamas papludimiu, dar kalejimas....
tai vietiniu sala.... ner ko noreti. Jei buvote indijoje, nepale, sri lankoje, zinot, kaip ten siukslinama ir viskas metoma kur papuola.
Maudynes isivaizduojamos su drabuziaisn nes Maldyvai -musulmoniska valstybe ir vietiniai pusnuogiu netoleruoja biggrin.gif biggrin.gif
Turistinese salose - reklamuojamieji Maldyvai, nes viesbuciai tvarkosi savo teritorijas, grebia ir sijoja smeliuka, valosi ir ciustijasi.
Vietines salos- tamsioji Maldyvu puse, kuri gan daznai naudojama kaip startine stotele ekskursijoms i viena ar kita sala, nes toje saloje, kaip ir Maleje- nera ka veikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal gali rekomenduoti kaip pigiau nusigauti is Maafushi i kokia grazesne sala, pvz Bandos, nes ivyko sioks toks kuriozas su agentura ir ne tokius Maldyvus norisi matyti kaip Maafushi saloje.
Atsakyti