QUOTE(Gytr @ 2006 05 21, 14:06)
Sveikutės, merginos. Ieškojau kažko panašaus tarp visų temų, bet neradau. Vakar neatsargiai atidarydama laiptinės duris (kurių spyruoklė labai įtempta), nespėjau pro jas pralįsti ir iš inercijos žengdama į priekį, gavau tokį nemažą smūgį pilvą (į patį pilvo priekį). Didelio skausmo nepajutau, bet nelabai mano pilveliui tai patiko, be to, labai išsigandau

Visą naktį neramiai miegojau, vis laksčiau į tualetą pasitikrinti, ar kartais nepradėjau kraujuoti ir pan. Na, rodos, nieko tokio neatsitiko - nekraujuoju, pilvuko neskauda (tik gal šiek tiek kietokas), bet vis tiek kažkaip neramu, kankina paranoja, ar tikrai viskas leliui gerai, o gal kartais dėl to sutrenkimo atšoko placenta, gal kartais lelius badauja ir pan.

Rytoj turiu eiti pas gyd. su eiliniu vizitu, bet labai kankina nežinomybė, negaliu nusiraminti. Ar jums kažkas panašaus buvo neštumo metu, t.y. ar esat stiprokai susitrenkusios pilvukus ir kaip tai baigėsi, ar laimingai?
P.S. Mano pilvukui dabar 32 sav.
Niu ką, dabar turi tik laukti ir žiūrėti, kaip bus. Geriausiai gydytoja gali pasakyti. Kažkaip manau, kad nieko blogo nebus, nes vis dėlto leliuką supa kažkiek aplinkinių audinių. Jau kaip nutiko taip, o dabar turi nesijaudinti, nes jaudinimasis gali dar daugiau žalos pridaryti.
Kai man buvo tik 5,5 sav. kaip tyčia išsidrėbiau labai skaudžiai namuose užkliuvusi už lovos krašto. Niu, leliukas tada dar buvo labai mažytis, bet tikrai ne juokais persigandau, kad nebūtų jis dėl sutrenkimo atsikabinęs. Bet apsiraminau, paglosčiau pilvelį, paprašiau mažylio, kad jis gyventų tuo viskas ir baigėsi. Na, dar dvi savaites vaikščiojau su mėlynėmis ant kelių