Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikinė mirtis

Nu aš tris išgyvenau. Nieko nepamenu iš mistikos pusės, tiesiog pykšt ir išsijungia šviesa... O paskui tave atkačalina.

O tėvas teigia kad išgyveno ir kad sklandė virš savęs, beje, tuo pat metu, kai jis patyrė tą kažką, aš kitam kambary atsibudau baisiai bijodama, kad jis nenumirtų - tai kažkiek mistikos vis dėlto buvę.
Atsakyti
Tai taip išeina, kad atsijungėt ir viskas, nieko po to, kaip miegas, niekas nevyksta, o paskui pabundi ir vėl gyveni unsure.gif
Šiurpoka.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 02 18, 14:04)
Tai taip išeina, kad atsijungėt ir viskas, nieko po to, kaip miegas, niekas nevyksta, o paskui pabundi ir vėl gyveni unsure.gif
Šiurpoka.

man taip buvo per avarija - bum, po to nieko, po to atsimerkiau smile.gif tada suvokiau, kad mirti labai lengva (jei ta mirtis tokia vat greita ir pan.). as gyvenau, o tada nebegyvenu. man paprasta, tik artimuju gaila butu.
Atsakyti

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 02 18, 14:04)
Šiurpoka.

Priešingai nešiurpoka 4u.gif Šiaip pirmos klinikinės mirties aš neatsimenu, nes per maža buvau, bet irgi nemanau, kad ten būčiau ką patyrus (daug ką iš tų savo vaikystės laikų atsimenu, pvz. kaip tėvas mane metinukę per gaisrą iš namų nešė laiptais), o kitos dvi buvo skendimas, tai jau tikrai atsimenu iki paskutinio "pykšt", pirmąsyk greit įstūmė ir momentaliai užspringau, antrąsyk skendau ilgai, buvau penkiolikos, ir pamenu, tiesiog išjungė šviesą (kai jau įkvėpiau į plaučius, dar buvo kažkur sakoma, kad tipo tas įkvėpimas nežmoniškai skausmingas, nu nea..).
Atsakyti
O man šiurpu, nes labai bijau tos nebūties po mirties verysad.gif vis tikiuosi kad kažkas ten yra, bet dabartinis suvokimas ima kuždėt kad nelabai...
Atsakyti
ne, nu kodėl, yra gal, bet jau ne tau kaip kūnui, kuriam šviesą išjungė, o tau kaip sielai, kuri jau savo gyvenimą gyvena, bet kūnas jo tiesiog nepamena ir tiek 4u.gif Juk turbūt nesitiki su visu kūnu anapus persikraustyti?

šiaip energijos sankaupų, kurie pas mus vadinami sielomis, buvimai jau net moksliškai įrodyti, aišku, geriau būtų tomis sankaupomis neplavinėt po apylinkes, ar tai persikūnyt kur nors kitur, ar į dangų nueit, kaip ten kam jau pagal tikėjimą nusimato...
Atsakyti
Na man taip nera atsitike, bet broliuka mano smarkiai primuse ir jis neteko samones, tai igoninej kai atsibudo jis man sake, kad sapnavo visa ta laika paprastus sapnus, kad kazka veikia ir paskui kai atsibudo baisiai issigando, nes nesuprato kodel jis yra ligoninej, klause kas jam buvo ar i avarija papuole sad.gif bet jo nebuvo istikus klinikine mirtis, tik samones nebuvo...
Atsakyti