QUOTE(vobla @ 2013 02 28, 09:44)
pas mane siemet keistai elgiasi Gourmet. idygsta daigas, isskleidzia skilcialapius, pastovi pastovi pora dienu ir staiga numirsta. o vienas isvis isaugo tik su vienu skilcialapiu. nezinau kas is jo bus. ir kurios vietos jam ims augti tikrieji lapeliai?

o gal ir jis uzsilenks kiek pamastes. tam paciam inde keli daigai visai normalus. Salygos ir zeme, kaip pas visas kitas seklas, o anos nesiskundzia ir lavoneliu neaugina...jauciu cia su seklom kazkas...
Greiciausiai cia bus juodoji kojele. Nuo per dideles dregmes buna,kad numirsta tokie jauni daigeliai. Paprasciausiai pradeda puti ties ta vieta, kur pereina i zeme.
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 28, 10:27)
Vasario 21 d. susetos paprikos praktiskai visos islindusios

Pora veisliu kazko nesirodo..
Pas mane vieninteles Ingrid jokiu gyvybes zenklu nerodo. Ir kad jas velnias, kitu nepirkau ir nesesiu
Plezinasi mano daigeliai ant palanges

Pastebejau,kad tie daigeliai, kurie ant stelazo stovi toliau nuo lango, tai baisiai isstypti nori, ka su jais daryti? Galvoju,gal vietom vis pakaitalioti su arciau lango esanciais, bet kad ten misija neimanoma taip pastoviai daryti. dabar norint palaistyti galima ranka issilauzti, kol daeini, tai kas bus,kai isbujos

Sakiau,gal lempa is anos puses jiems pastatyti ir tegul bent taip saules daugiau gauna ?