Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 27, 14:36)
Tai aš irgi manyčiau, jog esmė ne tabletėse. Mano manymu pagrindinės nesėkmės priežastys būtų: nekokybiškos sėklos, tablečių uždžiovinimas daiginimo metu, temperatūros svyravymai.
Papildyta:
Ačiū  blush2.gif

Seklos buvo keliu rusiu.Manau per slapios tabletes buvo, as ju nenuspaudziau.Kad ir ant radijatoriaus stovejo - temperatura ne per didziausia ir nepastovi .
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2013 02 27, 20:04)
Seklos buvo keliu rusiu.Manau per slapios tabletes buvo, as ju nenuspaudziau.Kad ir ant radijatoriaus stovejo - temperatura ne per didziausia ir nepastovi .

Tai va matyt kelios priežastys susidėjo ir dėl to neišdygo g.gif
Atsakyti
Pas mane isdtgo , bet prasciau auga, negu tos pacios veisles ir ta pacia d. pasetos.Bet mano durpines , kokosines tikriausiai geresnes. Nes istirpinus ta kokoso plyta ( iseiga kokie 5-6 litrai o ne 10), tai tikrai labai fainas substratas gaunasi , tai ir pasejau i ji visas pipiru seklytes ir graziai dygsta ir be kepureliu kai kurie jau 100% sudygo o kiti ir netoli to. Poblano tik puse isdygo o Habanero ir Pasilljo kolkas nerodo gyvybes, bet dar laiko labai daug. Tiesa, Avijacija, tas Rocoto isdygo, bet nieko is jo nebus, stovi suglaudes skilcialapius jau daugiau savaites ir ne is vietos, matyt sakneleiu nera bijau pajudint kad nenuvirstu.Reiskia buvo senos nekokybiskos seklos, lapelius tik istenge iskist ir baigesi jegos.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 27, 16:35)
Kokio aukščio vienmetė paprika Afrodita? Ar reikės paskiau rišti kaip pomidorus? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 27, 22:01)
Pas mane isdtgo , bet prasciau auga, negu tos pacios veisles ir ta pacia d. pasetos.Bet mano durpines , kokosines tikriausiai geresnes. Nes istirpinus ta kokoso plyta ( iseiga kokie 5-6 litrai o ne 10), tai tikrai labai fainas substratas gaunasi , tai ir pasejau i ji visas pipiru seklytes ir graziai dygsta ir be kepureliu kai kurie jau 100% sudygo o kiti ir netoli to. Poblano tik puse isdygo o Habanero ir Pasilljo kolkas nerodo gyvybes, bet dar laiko labai daug. Tiesa, Avijacija, tas  Rocoto isdygo, bet nieko is jo nebus, stovi suglaudes skilcialapius jau daugiau savaites ir ne is vietos, matyt sakneleiu nera bijau pajudint kad nenuvirstu.Reiskia buvo senos nekokybiskos seklos, lapelius tik istenge iskist ir baigesi jegos.

Pas mane irgi Rocoto Orange tik vienas daigas. bet jau tooooks stabdis. Jie gi nemegsta dregmes ir karscio. Tai laistau saikingai. Kai Jalapenas ta apcia diena setas trecia pora tikru lapeliu turi, tai jis vos ne vos du. Bet daigas neistyses, sveikas atrodo. Tai tegul ten kapanojasi. O setas sausio 23 lyg g.gif Pradzioj galvojau,kad gala jis gaus taip bevegetuodamas, tai paliejau Energenu, kad saknis augintusi greiciau smile.gif Man atrodo,kad tas labai jam padejo.
Atsakyti
Pas mane isdtgo , bet prasciau auga, negu tos pacios veisles ir ta pacia d. pasetos.Bet mano durpines , kokosines tikriausiai geresnes. Nes istirpinus ta kokoso plyta ( iseiga kokie 5-6 litrai o ne 10), tai tikrai labai fainas substratas gaunasi , tai ir pasejau i ji visas pipiru seklytes ir graziai dygsta ir be kepureliu kai kurie jau 100% sudygo o kiti ir netoli to. Poblano tik puse isdygo o Habanero ir Pasilljo kolkas nerodo gyvybes, bet dar laiko labai daug. Tiesa, Avijacija, tas  Rocoto isdygo, bet nieko is jo nebus, stovi suglaudes skilcialapius jau daugiau savaites ir ne is vietos, matyt sakneleiu nera bijau pajudint kad nenuvirstu.Reiskia buvo senos nekokybiskos seklos, lapelius tik istenge iskist ir baigesi jegos.

o manieji lygtai poblano visi 4 iškišo jau kabliukus. galėtų saulutė dažniau išlyst, greičiau ir čiliukai augtų.
Atsakyti
Tiesa, Avijacija, tas  Rocoto isdygo, bet nieko is jo nebus, stovi suglaudes skilcialapius jau daugiau savaites ir ne is vietos, matyt sakneleiu nera bijau pajudint kad nenuvirstu.Reiskia buvo senos nekokybiskos seklos, lapelius tik istenge iskist ir baigesi jegos.

pas mane siemet keistai elgiasi Gourmet. idygsta daigas, isskleidzia skilcialapius, pastovi pastovi pora dienu ir staiga numirsta. o vienas isvis isaugo tik su vienu skilcialapiu. nezinau kas is jo bus. ir kurios vietos jam ims augti tikrieji lapeliai? g.gif o gal ir jis uzsilenks kiek pamastes. tam paciam inde keli daigai visai normalus. Salygos ir zeme, kaip pas visas kitas seklas, o anos nesiskundzia ir lavoneliu neaugina...jauciu cia su seklom kazkas...
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 28, 00:04)

matyt nieks nezino jeigu nera atsakymo...
siaip vidutinis paprikos ugis plius minus pusmetris. bet raisiot vis tiek reikes, nes nuo papriku svorio krumelis isgriuna, arba sakos isluzta...
Atsakyti
Vasario 21 d. susetos paprikos praktiskai visos islindusios smile.gif Pora veisliu kazko nesirodo..
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 02 28, 09:44)
pas mane siemet keistai elgiasi Gourmet. idygsta daigas, isskleidzia skilcialapius, pastovi pastovi pora dienu ir staiga numirsta. o vienas isvis isaugo tik su vienu skilcialapiu. nezinau kas is jo bus. ir kurios vietos jam ims augti tikrieji lapeliai? g.gif  o gal ir jis uzsilenks kiek pamastes. tam paciam inde keli daigai visai normalus. Salygos ir zeme, kaip pas visas kitas seklas, o anos nesiskundzia ir lavoneliu neaugina...jauciu cia su seklom kazkas...

Greiciausiai cia bus juodoji kojele. Nuo per dideles dregmes buna,kad numirsta tokie jauni daigeliai. Paprasciausiai pradeda puti ties ta vieta, kur pereina i zeme.

QUOTE(madmuazele @ 2013 02 28, 10:27)
Vasario 21 d. susetos paprikos praktiskai visos islindusios smile.gif Pora veisliu kazko nesirodo..

Pas mane vieninteles Ingrid jokiu gyvybes zenklu nerodo. Ir kad jas velnias, kitu nepirkau ir nesesiu schmoll.gif

Plezinasi mano daigeliai ant palanges wub.gif Pastebejau,kad tie daigeliai, kurie ant stelazo stovi toliau nuo lango, tai baisiai isstypti nori, ka su jais daryti? Galvoju,gal vietom vis pakaitalioti su arciau lango esanciais, bet kad ten misija neimanoma taip pastoviai daryti. dabar norint palaistyti galima ranka issilauzti, kol daeini, tai kas bus,kai isbujos blink.gif Sakiau,gal lempa is anos puses jiems pastatyti ir tegul bent taip saules daugiau gauna ? g.gif
Atsakyti
Mazoji dalis mano draugiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 28, 12:00)
Mazoji dalis mano draugiu smile.gif
[

Aš tokio ūgio draugių 20vnt. turiu ir dar 100 kiek mažesnių, tai db. stresuoju kaip jas visas ir kur išlaikyt kol įšils tiek, kad galėčiau į tuneliukus sodint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 28, 09:27)

per savaitę doh.gif Nu gerutės smile.gif
mano 22 d., bet dar nėr
Atsakyti