Mes valgom kiaušinuką du, tris kartus per savaitę. Mėgstam ir virtą ir keptą su pienuku

Kartą per savaitę duodu virtą. Laabai skanu

Anksčiau valgė labai noriai, dabar įsiūlau vos vieną kitą šaukštelį.
Valgom 1-2 kartus į savaitę, dažniausiai virtą
Mažei patinka, nes pati gali valgyt. Pusę suvalgo, o paskui trynį pirščiukais išvalgo

O mes dar jo nevalgom vieno paties,o vat kiaušinienė tai kitas reikalas

mes valgom kiausinuka ir virta ir kepta ir kiasiniene labai patinka bet neperdazniausiai. o valgom daviau paragauti ir ziurejau ar neisbers tai gal metu kokiu buvom
Kiausini duodavau jau nuo 9 men. (tryni) karta per savaite
Valgom kiausini kelis kartus savaiteje.Dazniausiai verdu ar kepu omletuka.Virtas kiausinis jai sprangoka.
QUOTE(josvi @ 2008 02 12, 15:41)
mano maziui 1metukai ir 1men. Bijau duot kiausinio, nes jis turi atopini dermatita, tai baisu, kad nepablogetu...,nors tyrimai alergijos maistui ir nerodo.Bet gal palauksim dar... 

jei valgot produktus,kuriu sudetyje yra kiausinio ir nuo tokio maisto neberia,tai gal ir neverta labai baimintis.Tiesiog bandykit po kasneli,kita.Mano maziui 1m.ir 2sav.Kaip tik siandien pusryciavom su omletu.Didelio ispudzio nepadare,bet jau skaniau valge nei pirmus kartus,gal turi po truputi priprasti prie naujienu?Sekmes jums.
Pries pora savaiciu bandziau isiulyti tryni, bet issiviepe ir visa siulyma isstume is burnos lauk (nors siaip vaikas su didziuliu apetitu ir viska noriai kemsa). Tai vat turiu klausima- jusu atzalos kiausini viena kerta ar su kazkuo kombinuojate? Atitinkamai- omleta gryna valgo ar dar kazkuo uzsikanda? Vienzodz, domiuosi patiekalo dozuote
Ir..... pagal maistinguma, kalorijas ir t.t.- ar to vieno kiausinio pusryciams pakanka?

Ir..... pagal maistinguma, kalorijas ir t.t.- ar to vieno kiausinio pusryciams pakanka?
Aš bandžiau duot ir virtą kiaušinį ir omletuką dariau, bet lūpas sučiaupia žiogas ir galvytę krato. Tai palauksiu šiek tiek, gal vėliau skanesnis pasirodys