Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

mano maziuke tai kai paragavo tai jai visiskai nepatiko kiausinis. tik pamato dabar kad atnesu kiausini net bega nuo manes. doh.gif
Atsakyti
Duodu virtu putpeliu kiausiniu, po tris, beveik kasdien, gal kas antra, nes tai beveik vieninitelis maistas kuri megsta. Gal negerai dar, bet kad megsta. Vaikui 1,1 m.
Atsakyti
mano mazoji sulapnoja po 5 kiausinukus putpeles, gal per daug, bet kad jau labai praso smile.gif Duodu 1 karta per savaite.
Atsakyti
Mes nuo metų valgom kiaušinį ar kiaušinienę kartą savaitėje, labai mėgsta, bet bijau piknaudžiaut tuo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virugie: 08 balandžio 2008 - 18:15
QUOTE(Sirijana @ 2008 04 08, 13:04)
mano mazoji sulapnoja po 5 kiausinukus putpeles, gal per daug, bet kad jau labai praso smile.gif Duodu 1 karta per savaite.

O kaip pateikiat tuos kiaušinukus? Mūsų mažoji kepto omleto nevalgo, gal sakau valgytų šiuos g.gif
Atsakyti
Maniškis irgi kiaušinių mėgėjas. Aš kartais kepu omletą- į kiaušinio plakinį įpilu truputį pieno ir kepu, valgo su mažyčiais duonos gabaliukais. O kai verdu, tai tokį vidutinio kietumo ( apie salmoneliozę nemąstom), sutrinu su Dobilo jogurto šaukšteliu, įmetu duonos gabaliukų, kartais smulkiai supjaustytos dešros, pvz. ''jokių E''. Padarau tokią buzę baisią, bet kerta, net ausys raitosi wub.gif . Šiaip ir su kitu valgymu neturim problemų, ačiū die ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 04 09, 07:48)
O  kaip pateikiat tuos kiaušinukus? Mūsų mažoji kepto omleto nevalgo, gal sakau valgytų šiuos  g.gif

Isverdu, nulupu ir padedu ant lekstutes. Valgo kaip didele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 03 11, 13:51)
Šiaip labai skanus receptas, ypač tinka vaikučiams, nes nereikia kepti: užvirti pieną, imušti kiaušinį ar du ( nuo apetito priklauso  biggrin.gif ), ir virti ant mažos ugnelės nuolat maišant, kokias dešimt minučių. Pagal pageidavimą, galima sviestu pagardinti. Šitą "kiaušinienę" valgydavau maža- buvo mėgstamiausias pusryčių patiekalas  thumbup.gif

thumbup.gif labai aciu,kad priminet vaikystes patiekala thumbup.gif
siandien padariau-tai kirto vaikas,net stebejaus wub.gif nors siaip kiausiniu neisiulau..
Atsakyti
Mano mazoji kiausiniu nevalgo. Nu reiks kaiusiniene pabandyt.
Atsakyti
Duodu virta kiausini visa, duodu gal kas 2-3 sav. Kiausiniu neypatingai megsta valgyti.
Atsakyti
Specialiai vaikui kiausinio dar neviriau, ir nekepiau... blush2.gif
Bet ragaves yra ir virto kiausinio tryni, ir kiausinienes is mano lekstes ne karta... rolleyes.gif
Atsakyti
šiais laikais pataria kiaušinį duoti ne anksčiau kaip nuo 1 metų. nebent auginate namuose višteles.
Mūsiškė ragavo kiaušinuko gal 2 kartus- jai 1 metukai ir 2 mėnesiukai. mirksiukas.gif
Atsakyti