mano maziuke tai kai paragavo tai jai visiskai nepatiko kiausinis. tik pamato dabar kad atnesu kiausini net bega nuo manes.

mano mazoji sulapnoja po 5 kiausinukus putpeles, gal per daug, bet kad jau labai praso
Duodu 1 karta per savaite.

Mes nuo metų valgom kiaušinį ar kiaušinienę kartą savaitėje, labai mėgsta, bet bijau piknaudžiaut tuo

QUOTE(Sirijana @ 2008 04 08, 13:04)
mano mazoji sulapnoja po 5 kiausinukus putpeles, gal per daug, bet kad jau labai praso
Duodu 1 karta per savaite.

O kaip pateikiat tuos kiaušinukus? Mūsų mažoji kepto omleto nevalgo, gal sakau valgytų šiuos

Maniškis irgi kiaušinių mėgėjas. Aš kartais kepu omletą- į kiaušinio plakinį įpilu truputį pieno ir kepu, valgo su mažyčiais duonos gabaliukais. O kai verdu, tai tokį vidutinio kietumo ( apie salmoneliozę nemąstom), sutrinu su Dobilo jogurto šaukšteliu, įmetu duonos gabaliukų, kartais smulkiai supjaustytos dešros, pvz. ''jokių E''. Padarau tokią buzę baisią, bet kerta, net ausys raitosi
. Šiaip ir su kitu valgymu neturim problemų, ačiū die

QUOTE(vaivai @ 2008 04 09, 07:48)
O kaip pateikiat tuos kiaušinukus? Mūsų mažoji kepto omleto nevalgo, gal sakau valgytų šiuos 

Isverdu, nulupu ir padedu ant lekstutes. Valgo kaip didele

QUOTE(rikutis @ 2008 03 11, 13:51)
Šiaip labai skanus receptas, ypač tinka vaikučiams, nes nereikia kepti: užvirti pieną, imušti kiaušinį ar du ( nuo apetito priklauso
), ir virti ant mažos ugnelės nuolat maišant, kokias dešimt minučių. Pagal pageidavimą, galima sviestu pagardinti. Šitą "kiaušinienę" valgydavau maža- buvo mėgstamiausias pusryčių patiekalas 

siandien padariau-tai kirto vaikas,net stebejaus

Mano mazoji kiausiniu nevalgo. Nu reiks kaiusiniene pabandyt.
Duodu virta kiausini visa, duodu gal kas 2-3 sav. Kiausiniu neypatingai megsta valgyti.
Specialiai vaikui kiausinio dar neviriau, ir nekepiau...
Bet ragaves yra ir virto kiausinio tryni, ir kiausinienes is mano lekstes ne karta...

Bet ragaves yra ir virto kiausinio tryni, ir kiausinienes is mano lekstes ne karta...

šiais laikais pataria kiaušinį duoti ne anksčiau kaip nuo 1 metų. nebent auginate namuose višteles.
Mūsiškė ragavo kiaušinuko gal 2 kartus- jai 1 metukai ir 2 mėnesiukai.
Mūsiškė ragavo kiaušinuko gal 2 kartus- jai 1 metukai ir 2 mėnesiukai.