OJE, taip cia gimtadienio suknele, kai as pagimdziau sita angela, tai sakiau siam tukstantmetyje daugiau negimdysiu
nezinau kaip tu speji 3 sunum kelniu prisiut, bet as tai turiu keleta laisvu valandu naktim tiktais
QUOTE(Kvaki @ 2013 05 14, 21:34)
lasvegiete, šie treningiukai iš ottobres priešpaskutinio žurnalo iškarpos. Čiut pakoreguotos, kišenės pridėtos, bet pagrindas ten.
OJE, kol išmoksti naudotis ir susidraugauji su technika, tai broko visur būna. Kai jau išjodinėji, tai jau ir brokai nedideli būna.
Aš kol su savo plokščiasiūle susidraugavau
daug broko ir ardymo dar daugiau buvo. Su siuvinėjimo greičiau bendrą kalbą radom 
OJE, kol išmoksti naudotis ir susidraugauji su technika, tai broko visur būna. Kai jau išjodinėji, tai jau ir brokai nedideli būna.
Aš kol su savo plokščiasiūle susidraugavau
is kur Ottobre pirkot? Siuntetes?
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 14, 21:34)
OJE, taip cia gimtadienio suknele, kai as pagimdziau sita angela, tai sakiau siam tukstantmetyje daugiau negimdysiu
nezinau kaip tu speji 3 sunum kelniu prisiut, bet as tai turiu keleta laisvu valandu naktim tiktais 
jetus ..palaukiam kol praeis " tukstantmetis" ... ir tu uz poros metu vel gimdysi kita garbaniu angela
kelniu siuvimas nu kokia 15 min uztrunka, nes bernam
kiek groziu cia pridejot saunuoles kokios
mano keletas
megztukas kopija

mano keletas
megztukas kopija

QUOTE(leguska69 @ 2013 05 13, 20:23)
as zinok ir sian uzkaliau raudono trikotazo su taskiukais
Terra
OJE, tau gerai, tu moki trikotaza siut, man is trikotazo tik sluostes dulkem valyt gaunasi...parodyk, ka pasiusi is to trikotazo
Terra, vo man sueitu ta skrybele prie sarafano

musu vasarine kepuryte is tetes marskiniu kurie deja suplyso
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 15, 22:59)
OJE, tau gerai, tu moki trikotaza siut, man is trikotazo tik sluostes dulkem valyt gaunasi...parodyk, ka pasiusi is to trikotazo
as siuvau sau, raudonas kelnias ir taskuota suknele, tik garbanu tokiu neturiu
Pries kelias dienas paskaiciavau, kad mano mazius turi virs 33 kelniu
Jus nepatikesit.. bet vakar uzkaliau overloka pati fainiausia pasaulyje
Klausimas buvo iskeltas ar kelione ar overlokas ....
Ko bernam niekas nesiunat ?
Vakar gudriai nusipirkau medziagos - vaikiska dekiuka ...ir pasiuvau megztuka... neturiu tik salotinio uztrauktuko, tai jau pasigirciau
Dollzz - tavo mergina dabar kaip uogiene
mama- gulbe o neturi sviesios medziagos daugiau ? desiutum apacioj juostele ir pailgetu
oi vaikam visad reik daug drabuziu ir viena uzlepta komplekta kritiniam atvejui
sviesaus audinuko dar liko, tad ir nepergyvenu, suknele jau pora kart spejo but iskalbta, tad vakare kai nematys dasiusiu
sviesaus audinuko dar liko, tad ir nepergyvenu, suknele jau pora kart spejo but iskalbta, tad vakare kai nematys dasiusiu
Vezimas jau papimpintas, tai stai ir dar vienas mano kurinys
Kadangi sitas romantinis mazylio laikotarpis trumpas ... ir kadangi as jau viska turejus ir isbandzius, tai man labiausiai tinka kelionine lovyte su geru ciuziniu
Stai pirminis varijantas, kadangi pagrinda pasirinkau balta, tai ateityje galesiu keisti pagal visus savo norus

Kadangi sitas romantinis mazylio laikotarpis trumpas ... ir kadangi as jau viska turejus ir isbandzius, tai man labiausiai tinka kelionine lovyte su geru ciuziniu
Stai pirminis varijantas, kadangi pagrinda pasirinkau balta, tai ateityje galesiu keisti pagal visus savo norus