Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(cionge @ 2013 03 13, 22:00)
Gal kuri artimiausiu metu planuojate parsisiųsti Ottobre žurnalą, gal būtų galima kooperuotis  ax.gif

QUOTE(*Terra* @ 2013 03 13, 22:21)
as irgi prisideciau 4u.gif

QUOTE(cionge @ 2013 03 13, 22:54)
Pasidomėjau, jei jų puslapyje pirkti vieną žurnalą, atsiuntimas kainuoja 3,95 eur, jei du žurnalus - viso 6,20 eur, o jei tris - 8,45 eur. Taigi, jei susikooperuoti ir pirkti kelis, gautųsi pigiau atsiuntimas  smile.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2013 03 14, 08:41)
Ir as prisideciau  ax.gif prie zurnaliuku siuntimo  mirksiukas.gif

Ir aš mergaitės laaaaabai noriu ottobre žurnalo bigsmile.gif , ir aš prisidėčiau 4u.gif

DOLLZZ sveikinimai sulaukus nuostabios mažylės soske.gif

Va, daba einu į pabaigą su megztuku, pabaigusi pasirodysiu, piešiau dar ant jo su tekstiliniais dažais (akinius ir ūsus), tai kažkaip bus baugu skalbti, taip atrodo kad nusiplaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 15, 18:46)

Va, daba einu į pabaigą su megztuku, pabaigusi pasirodysiu, piešiau dar ant jo su tekstiliniais dažais (akinius ir ūsus), tai kažkaip bus baugu skalbti, taip atrodo kad nusiplaus biggrin.gif

jie uzlyginsi su lygintuvu- manau bus viskas ciki ax.gif
Atsakyti
Merginos, ir aš jungsiuosi prie Ottobre žurnalų pirkimo (pirksiu 4 numerius). Tai gal reikėtų kokį sąrašėlį perkančių sudaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 15, 18:33)
jie uzlyginsi su lygintuvu- manau bus viskas ciki  ax.gif

Reikės pabandyt 4u.gif
QUOTE(redgill @ 2013 03 15, 19:54)
Merginos, ir aš jungsiuosi prie Ottobre žurnalų pirkimo (pirksiu 4 numerius). Tai gal reikėtų kokį sąrašėlį perkančių sudaryti  4u.gif

Galiu padaryt sąrašiuką, na bet kas užsiimtų parsiųst? aš tai nemoku blush2.gif

SĄRAŠAS NORINČIŲ OTTOBRE VAIKIŠKO ŽURNALO:
cionge
*Terra*
agne_vvr
Rituuukas
redgill
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituuukas: 16 kovo 2013 - 16:03
As irgi noriu pagirti mazyles kepuriuka, tikrai labai dailiai pasiuta, matosi, kad jau ranka igudusi mirksiukas.gif
O as buvau uzsiprenumeravus burda zurnala per amazona, tai kazkaip nelabai man patiko is jo siuti. Aisku yra ten daug modeliu, bet patinkantis tai koks vienas kitas.
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 16, 16:01)
Reikės pabandyt 4u.gif

Galiu padaryt sąrašiuką, na bet kas užsiimtų parsiųst? aš tai nemoku blush2.gif

SĄRAŠAS NORINČIŲ OTTOBRE VAIKIŠKO ŽURNALO:
cionge
*Terra*
agne_vvr
Rituuukas
redgill
Otra

Mergaites, jeigu kas apsiimsit uzsakynet - prijunkit ir mane 4u.gif
Atsakyti
Man siandien mazyle gerai miegojo visa diena, tai paleidau nauja berniuku kepuryciu modeliuka su kiseniuku smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos,
gal kurios turit issiaugojusios mergaitisku sukneliu/sarafanu siuvimo nuorodas. Viena mamyte buvo daug imetusi nesunkiu modeliuku siuvimo.
Berods antroje temoje buvo, o man jos jau neatidaro sad.gif

Dekui
Atsakyti
Jums zurnalai dilema, o as niekaip negaliu apsispresti kokias spaude geriau pirkti metalines ar plastikines... Kas turit patirties knopkiu dejime patarkit plyyyzzz. Esu linkusi nusipirkti metalinem spaudem reples, bet ir plastikines grazios spaudes buna. Tik bijau ar 2-guba trikotaza jos pramustu?
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 16, 23:52)
Jums zurnalai dilema, o as niekaip negaliu apsispresti kokias spaude geriau pirkti metalines ar plastikines... Kas turit patirties knopkiu dejime patarkit plyyyzzz. Esu linkusi nusipirkti metalinem spaudem reples, bet ir plastikines grazios spaudes buna. Tik bijau ar 2-guba trikotaza jos pramustu?

tu apie kokias sneki ax.gif
as naudoju tokias, bet ziurint koks trikotazas , gali prireikt paklijuot po
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

as tik prijaucianti siuvimui..daug noru, bet nera kada siuti..o tiksliau matyt neprisiruosiu doh.gif

QUOTE(Dollzz @ 2013 03 17, 00:52)

Noriu ir zurnalu, bet kol kas gal bandysiu issiverst su Burdomis ir internetu.. ax.gif

O kiek kainuoja reples toms spaudems deti? Kur ju rasti pirkti?
Senai apie tas reples mastau..jei nelabai brangu, butu labai gerai.. g.gif

QUOTE(OJE @ 2013 03 17, 01:46)
tu apie kokias sneki  ax.gif 
as naudoju tokias, bet ziurint koks trikotazas , gali prireikt paklijuot po
user posted image

O kur tas spaudeles perkat? ax.gif

Sorry, as cia kaip jaunas menulis su n klausimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 16, 22:52)

As tai turiu plastikines , va reples taip atrodo
http://www.babyville...ges/35039-A.jpg
O spaudziu visokiu labai graziu buna
http://www.babyville...rs-design-snaps

As jas dejau i sauskelnes tai vienas skioksnis buvo flanele, antras trikotazas. Tik man atrodo kad plastikines yra storesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirenute: 17 kovo 2013 - 07:34