Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 7

uosviai nusipirko telika, tai konsultantas dar pasiule pratesta garantini atseit tv db daug prastesni..ar tai tiesa ar tai tik dar vienas prekybininku ismislas islauzti dar daugiau pinigu?
nors mes pries kokius 8 metus pirkom lsd tv, tai dar db gerai rodo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 04 30, 08:56)
uosviai nusipirko telika, tai konsultantas dar pasiule pratesta garantini atseit tv db daug prastesni..ar tai tiesa ar tai tik dar vienas prekybininku ismislas islauzti dar daugiau pinigu?
nors mes pries kokius 8 metus pirkom lsd tv, tai dar db gerai rodo.. ax.gif

Paprastai elektronika jei sugenda, tai tą padaro eksploatacijos pradžioje. Dviejų metų standartinė garantija, mano nuomone, yra visiškai pakankama. Aš tikrai papildomai nemokėčiau už ilgesnę garantiją.

O apie prieš 8 metus pirktą ir gerai rodantį LCD TV aš geriau patylėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patyres @ 2013 04 29, 10:51)
Jeigu telpa tokio dydžio, daug geresnis yra šis. Bet abu šie televizoriai yra stori 2012-ųjų metų modeliai. Šiuometiniuose (su F raide) patobulinta Smart TV ir toks pat kaip ir EH modeliuose hibridinis (įskaitant galinį) LED pašvietimas realizuotas plonesniuose korpusuose, negu pernykščiuose EH. Nežinant ką žiūrėsite ir kam jums ta Smart TV, tiksliau patarti neįmanoma.

na nebutina si funkcija SMART TV
svarbu kad rodytu normaliai, o dydis galetu ir mazesnis buti, 32" jau bus per didelis.
Gal galit rekomenduoti koki modeli. Aisku gerai butu kad ir plonesnis butu (nemaciau kad jis toks storas, mano pasirinktas)
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 04 30, 09:33)
Paprastai elektronika jei sugenda, tai tą padaro eksploatacijos pradžioje. Dviejų metų standartinė garantija, mano nuomone, yra visiškai pakankama. Aš tikrai papildomai nemokėčiau už ilgesnę garantiją.

O apie prieš 8 metus pirktą ir gerai rodantį LCD TV aš geriau patylėsiu smile.gif

tai aisku senukui lcd nera ko lygintis su dabartiniais tv, kiek db ismaniuju yra..bet as kalbu kad tuo metu buvo geras, o db s, tai cia normalu visai, kad tobuleja technika...vis svajojam su vyru apie naujuosius samsung smart 7 ir 8 kartos tv.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 29, 06:29)
Už 127 cm - ačiū, nereik lotuliukas.gif
dviejų pultelių, techninis - tik vaizdo kokybė (filmai ir sportas).
Samsung'ams priešiškumo neturiu, namie šitos markės du kompų monitoriai, abu geri, tai ir užsakiau tą variantą.

Mes turim viena pulteli viskam 4u.gif http://www.google.co...mp;ved=0CDYQrQQ
Atsakyti
http://www.bigbox.lt...D-22-Smart.html

kas cia per modelis. Kaip rodo jis gal kas zinote? ir ar ne TN ekranas
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 04 30, 10:33)

thumbup.gif ....cia greiciausiai turejo minty,kad telikas vis dar nesugedo...o, ne,kad rodo "muila".....man taip pat tos prailgintos garantijos netraukia...kazkaip nematau tikslo leisti pinigus uz procentaliai maza tikimybe,kad suges po normalios garantijos g.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 04 30, 12:22)
tai aisku senukui lcd nera ko lygintis su dabartiniais tv, kiek db ismaniuju yra..bet as kalbu kad tuo metu buvo geras, o db s, tai cia normalu visai, kad tobuleja technika...vis svajojam su vyru apie naujuosius samsung smart 7 ir 8 kartos tv.. ax.gif

jei svajojat apie tokios klases tv tai geriau sito forumo neskaityti,nes toks jausmas,kad visi,iskaitant medion,argos,shivaki ir hitachi rodo geriau nei samsungai thumbup.gif
Atsakyti
o tai koks tada butu panasiausias analogas siam modeliui SAMSUNG UE46F7000STXXH..na kad butu pigesnis aisku 4u.gif as nesu pries kitus modelius, bet tiesiog samsung modeliu isvaizda lb patinka.. blush2.gif
as visada maniau kad samsung geriau rodo nei kiti, bet db pagal jusu komentara supratau, jog klystu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 05 gegužės 2013 - 10:36
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 05, 11:34)
o tai koks tada butu panasiausias analogas siam modeliui SAMSUNG UE46F7000STXXH..na kad butu pigesnis aisku 4u.gif as nesu pries kitus modelius, bet tiesiog samsung modeliu isvaizda lb patinka.. blush2.gif
as visada maniau kad samsung geriau rodo nei kiti, bet db pagal jusu komentara supratau, jog klystu.. ax.gif

ne,neklystat 4u.gif .....as pats naudojau 2 samsung tv,dabar juos padovanojau ir isigijau kitus du samsung tv,kuriu vienas yra 46E7000....siaip,man tas daiktas kiek brangokas,o vaizdu as patenkintas.....tiesiog siame forume labai daug kas sauke ,kad samsung tai nieko gero,o jau visi kiti tai labai geri,nors argumentai dazniausiai budavo labai juokingi thumbup.gif
Atsakyti
mums irgi brangokas sprendziant pagal pajamas, bet juk ne metams ar dviems toki daikta perki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 05, 11:34)

Vienas vyrukų, orientuotų į techniką - ne telikus, bet susijusią - kolektyvas man vienbalsiai patarė Samsungą, kaip geriausiai rodantį, tai mamai tokį ir paėmiau.
Sau pernai pirkau Philipsą, bet už brangiau, tai, sakyč, rodo geriau, bet šalia sustatytų nelyginau, tai galiu ir klysti. Beje, maniškis tais pat metais pabuvojo garantiniame, nes nusprogo vaizdo panelė.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 05, 16:24)
Vienas vyrukų, orientuotų į techniką - ne telikus, bet susijusią - kolektyvas man vienbalsiai patarė Samsungą, kaip geriausiai rodantį, tai mamai tokį ir paėmiau.
Sau pernai pirkau Philipsą, bet už brangiau, tai, sakyč, rodo geriau, bet šalia sustatytų nelyginau, tai galiu ir klysti. Beje, maniškis tais pat metais pabuvojo garantiniame, nes nusprogo vaizdo panelė.

kai du vienodus daiktus vertina,tai cia jau daugiau skonio reikalas....cia panasiai kaip lyginti rokiskio piena su zemaitijos-vienam bus skanesnis tas,kitam kitas...o kaip istikruju>? g.gif tongue.gif
Atsakyti