Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 7

Vat cia yra problema kad mus vercia moketi uz tai ko realiai nenaudojame. Kalbu apie 3D. O kas reguliariai transliuoja futbola 3D? Bent as nepastebejau reguliariu transliaciju.
Atsakyti
Sky 3D.

Vat ir šį savaitgalį šeštadienį Swansea - Manchester United, o sekmadienį Hull City - Chelsea, abejos rungtynės tiesiogiai.
Atsakyti
Mes ziurim NTV+ paketa. Ten sportas labai placiai rodomas ir HD, taciau 3d man rodos tik keli bet ne sporto kanalai. Bent kol kas daugumai ziurovu moketi uz 3D - pinigai i bala..
Atsakyti
Šiuo konkrečiu atveju ginčai dėl 3D reikalingumo beprasmiai - juk žmogus aiškiai pasakė, kad 3D futbolas jį sužavėjo. Gal yra aktyvus futbolistas ar treneris, o per 3D daugiau ir įvairesniais rakursais visko matosi profesionalui. Man, mėgėjui, irgi labai patinka 3D futbolas, bet kadangi lėkštės nekeliu, tiesiogiai jo nėra per kur pažiūrėti, lieka tenkintis atsisiųstais senų rungtynių 3D failais. Pasižiūrėjau poros ankstesnių pasaulio futbolo čempionatų santraukas 3D failuose, tai tarsi pamačiau tuos pačius kadaise 2D formatu matytus epizodus visai kitomis akimis - dar geriau kaip stadione sėdėdamas, nes stadione matai tik iš vienos vietos, o 3D kamerų išdėstyta daugybė, tame tarpe matai vaizdus iš aikštės viršaus.
Tiktai patenkinamam 3D vaizdui reikia kuo didesnio televizoriaus (arba iš gana arti žiūrėti), kitaip futbolininkai bus miniatiūriniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 13 rugpjūčio 2013 - 15:34
Siuo konkreciu atveju jokio ginco nera. Jei zmogui patinka ziureti 3D - i sveikata. Mano mintis paprastesne . Realiai tu 3d transliaciju ar irasu yra labai mazai o TV gamintojai primeta butinybe pirkti TV su 3D ir Smart, kas daugeliui visai nereikalinga. Taip ispuciama ir visai bereikalingai gaminio kaina.
Atsakyti
donnabona, tai dažnai yra komercijos dalykas. Kabelinių ir ypač IPTV (nes jos geresnės techninės tv kanalų selekcijos galimybės) žiūrėtojai irgi labai norėtų pasirinkti TV kanalus ir tik už juos mokėti (gal konkurencija kada nors privers teikėjus ir taip padaryti), deja, to kol kas nėra (pirmas apykreivis bandymas - galimybė Gala IP televizijoje pasirinkti šešis kanalus iš labai riboto jų kiekio).
Netgi senais blogais laikais perkant šlapiankę kartais Lenino tomelį pridėdavo (tiesa, tada tai buvo ne komercija, o ideologinė antikomercija).
Su 3D dar yra toks niuansas, kad patenkinamam 3D vaizdui reikia geresnių televizoriaus charakteristikų, todėl ir 2D vaizdą jie dažniausiai geriau rodo. Todėl į 3D galima žiūrėti ne kaip į papildomą "nereikalingą" galimybę, bet ir kaip į kokybės ženklą 2D vaizdui.
Na, dėl geros Smart TV reikalingumo aš šiame forume ištisas odes parašęs......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 13 rugpjūčio 2013 - 16:08
Nu va, kažkas jau teisingai nuspėjo mano sferą, o 3D išties užbūrė. Visai kitoks vaizdas - pasaka. Šiandien apkeliavau daug parduotuvių, daug apžiūrėjau. Konsultantai tai kai kurie visiškai iš medžio iškritę, kai kurie, kaip štai elektromarkte - labai malonūs ir profesionalūs. Senukuose vienas vaikinas tikino, jog 3D plazminiuose nebūna smile.gif))

Pas mane toks vienas opus klausimas - plazminiuose 3D kokybė tikrai žymiai prastesnė, nei LCD? Bent jau taip man keli konsultantai aiškino. Deja, palyginti galimybės neturi. Plazminių - vos keli, o parodomųjų 3D programų jie, deja, neturi. Tuo tarpu kiek 3D žiūrėjau pvz. LG televizoriuose (kaina apie 2,5k) tai tikrai kokybė liuks atrodė.

Atsakyti
Konsultantai, kaip visad, aukštumoje smile.gif

Kažkaip įtariu, kad konsultantai stūmė pasyvų LCD, kuris yra LG ir Panasonic LCD televizoriuose. Pas mane toks yra - išties visai smagiai 3D per jį žiūrisi. Ir akiniai pigūs, ir jų krauti nereikia. Sako, kad pasyvus LCD mažiau akis vargina, aš galiu konstatuoti, kad jis akių išties nevargina.

Plazminiuose ir kitų gamintojų LCD yra aktyvus 3D. Ir kas liečia aktyvų 3D, tai kaip tik plazminiai geriau rodo, seniau LCD labai kentėjo nuo crosstalk, dabar jau kaip ir apsitvarkė.
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymą, pirksiu parekomenduotą samsungą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunas @ 2013 08 14, 12:00)
Ačiū labai už atsakymą, pirksiu parekomenduotą samsungą smile.gif

kunas, tai lėkštės į balkoną nebekeli?
Optimalūs variantai tamstai yra du:
1)Samsung PS51F5500 + IPTV (Torrent TV);
2)Panasonic TX-P50ST60 + palydovinis imtuvas + lėkštė + galbūt ilgainiui prireiks išorinio blu-ray/media grotuvo.
Antrojo varianto atveju bus geresnė kokybė ir platesnis tv kanalų pasirinkimas, bet antrasis variantas beveik dvigubai brangiau už pirmąjį plius prisideda krūva papildomos įrangos/terlionės. Pirmasis variantas pigesnis ir užtenka vien televizoriaus (Torrent TV žiūrėjimui dar reikia lokaliame tinkle įjungto kompiuterio su paleistu Engine).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 14 rugpjūčio 2013 - 13:53
gal galite patarti del pasirinkto televizoriaus

nusiziurejom SAMSUNG LED TV UE32F5300 arba
SAMSUNG 3D LED TV UE32F6400 AKXXH
Atsakyti
Patyres - imsiu Samsungą, pradžiai užteks, kaip visą gyvenimą viską žiūrėjusiam tik per kompiuterį. O paskui žiūrėsim, apetitas gal pakils bevalgant? smile.gif))
Atsakyti