Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 03 06, 08:28)
Zurnala pildo darbu vadovas. Teoriskai galima ir paciam pildyti,tik poto reikes vistiek darbu vadovo ir tech prieziuros parasu. Tik klausimas ar kas nores pasirasineti nes atsakomybe jiem didele.

4u.gif

QUOTE(Vyriukas @ 2013 03 06, 08:58)
Mano tech priežūros vadovas tvarkė pridavimui popierius (ne mano namo) ir sakė kad supaprastėjo pridavimo tvarka (nuo 2013m) jei namas statomas rajone. Pridavimui žurnalas nereikalingas. Bet per metus laiko po pridavimo (tiksliai nežinau gal ne po pridavimo, bet po kažkokios procedūros susijusios su pridavimu) kaškas gali pareikalauti žurnalo patikrinimui. Tai sako  jei kas pareikalaus tada galima imt ir užsipildyt per kelia dienas.

bigsmile.gif thumbup.gif reiks pasidomėti 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS, architekte vkr taip ir nesulaukem, kalbejom telefonu, vyras jos paklause ar padarys mums ta balkona 90 ar ne, tai ji atsake man dabar 15 vietoj tas jusu balkonas, as nieko nebraizysiu kol neturesiu konstruktoriaus breziniu, tai kaip suprantu nieko gero cia ir nebebus, siandien vakare ateis snekesim konkreciai, bet man nuojauta sako kad s,, gausis, sakys vel uzknisote su savo tuo balkonu ir t.t. tai su vyru visa vakara vakar ieksojome projekto kartotinio, nes po sio vakaro pokalbio gali jo prireikti biggrin.gif . Gal kokiu atsiliepimu turite apie nps projektus, skambinome sutvarko statybos leidima, kazkaip nebesinori trecia karta patekti pas dar koki architekta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 03 05, 23:58)
pats katilas elektros nevalgo smile.gif, valgo tik siurbliukas ir valdymas.

O tai ka man reikia paziuret kokie siurbliukai ir kiek ju ?
Atsakyti

Sveiki,

Noriu paklausti kaip jums skaičiavo elektrikai? Mums kai atsiunte samata, tai gaunasi 3460 už lelktros išvedžiojimą ir 1072 už signalizacijos išvedžiojimą. Ar čia normaliai ar nelabai? Nelabai moku exelini failą patalpinti, kad galetumet paziuret, bet žiauriai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 10:14)
LABAS RYTAS, architekte vkr taip ir nesulaukem, kalbejom telefonu, vyras jos paklause ar padarys mums ta balkona 90 ar ne, tai ji atsake man dabar 15 vietoj tas jusu balkonas, as nieko nebraizysiu kol neturesiu konstruktoriaus breziniu, tai kaip suprantu nieko gero cia ir nebebus, siandien vakare ateis snekesim konkreciai, bet man nuojauta sako kad s,, gausis, sakys vel uzknisote su savo tuo balkonu ir t.t. tai su vyru visa vakara vakar ieksojome projekto kartotinio, nes po sio vakaro pokalbio gali jo prireikti  biggrin.gif . Gal kokiu atsiliepimu turite apie nps projektus, skambinome sutvarko statybos leidima, kazkaip nebesinori trecia karta patekti pas dar koki architekta  doh.gif

Nepavydziu jum. Jus turite priimti sunku sprendima.. Mano nuomone jum reiketu atsisakyti tos architektes nes pagal tai kaip ji sneka jus busite 15-oj vietoj.. Norite to? O tokiu i jusu panasiu projektu as maciau,tik nepamenu kokiame tinklapyje. O kodel jus nenorite paimti projekto dariaus ir padaryti pakeitimus pagal save?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 06, 12:12)
Nepavydziu jum. Jus turite priimti sunku sprendima.. Mano nuomone jum reiketu atsisakyti tos architektes nes pagal tai kaip ji sneka jus  busite 15-oj vietoj.. Norite to?  O tokiu i jusu panasiu projektu as maciau,tik nepamenu kokiame tinklapyje. O kodel jus nenorite paimti projekto dariaus ir padaryti pakeitimus pagal save?

nes Darius yra apie 240kv mums jis per didelis, mes tik tryse esame smile.gif va nuziurejau toki http://www.namuproje...ektas-mantas-87, lyg ir nieko.
na matysim kuo pasisuks sis vakarinis pokalbis, vyras mano kantrybes zmogus, bet si kart jau bus jo nervams smile.gif tai jau sakiau kaip jau bus taip, tada gal imsime is nps, sake staybos leidimas 1800, bet keista kodel jis toks pigus?
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 12:23)
nes Darius yra apie 240kv mums jis per didelis, mes tik tryse esame smile.gif va nuziurejau toki http://www.namuproje...ektas-mantas-87, lyg ir nieko.
na matysim kuo pasisuks sis vakarinis pokalbis, vyras mano kantrybes zmogus, bet si kart jau bus jo nervams smile.gif tai jau sakiau kaip jau bus taip, tada gal imsime is nps, sake staybos leidimas 1800, bet keista kodel jis toks pigus?

Man tai brangus atrodo statybu leidimas smile.gif Mes projekta kai pirkome statybu leidimo sutvarkymas buvo iskaiciuotas i prijekta,tekainavo tik savivaldybej lygtai 350 litu papildomai. O 1800 cia jau jie dar uz sutvarkyma ima.

Bet kadangi projekto kaina liuksiska tai bendroje sumoje vistiek normaliai gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 06 kovo 2013 - 11:47
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 06, 12:46)
Man tai brangus atrodo statybu leidimas smile.gif  Mes projekta kai pirkome  statybu leidimo sutvarkymas buvo iskaiciuotas i prijekta,tekainavo tik savivaldybej lygtai 350 litu papildomai.  O 1800 cia jau jie dar uz sutvarkyma ima.

Bet kadangi projekto kaina liuksiska tai bendroje sumoje vistiek normaliai gausis.

Sunku mums dabar nuspresti ka toliau daryti, jei zinociau, kad RENALDAS MARCIŠAUSKAS mums tikrai sutvarkys viska, ir niekur nedings, kaip puse siauliu architektu, net nedvejodama imciau ta kartotini, kaip sakoma nerizikuosi - negersi sampano drinks_cheers.gif na siandien jei nuspresim keisti, tai tada reike svaziuoti deretis del tu leidimu, nes mes praktiskai visus popierius jau esame susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 13:12)
Sunku mums dabar nuspresti ka toliau daryti, jei zinociau, kad RENALDAS MARCIŠAUSKAS mums tikrai sutvarkys viska, ir niekur nedings, kaip puse siauliu architektu, net nedvejodama imciau ta kartotini, kaip sakoma nerizikuosi - negersi sampano  drinks_cheers.gif na siandien jei nuspresim keisti, tai tada reike svaziuoti deretis del tu leidimu, nes mes praktiskai visus popierius jau esame susitvarke smile.gif

Paziurek jungtinese pajegose yra projektas Ukas ( o gal Ukas1) panasaus stiliaus i jusu norima.
Atsakyti
Skaitau, skaitau as cia: zurnalas gi dabar nereikalingas (pridavimui), nereikalauja.
Grieztai pagal istatymo raide - nereikia pateikt, bet turet-reikia biggrin.gif . Per 1m gali patikrint.

Del st leidimu: tai jei suderintas projektas ptaeina pro savivaldybes komisija, ta leidima israso automatiskai.(uz kazkoki administracini mokesti).
Sunkiausia - praeit komisija. Architektai pramuse kelius, praeina, uztai - pabrangsta leidimas iki 1800 ar dar daugiau... (dalintis gi reik) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 05, 18:06)
esme tame, kad ji nedaro ko mes norim , net nesiklauso. Kambariuose padare po 2m ilgio langus, kai emiau aiskinti kad mums netinka tokio dydzio langai, tada isrado istatyma, kad bus per tamsu ir reikia vadovautis normomis darant projekta.Na pagalvojau gal tikrai, ka dnebutu per tamsu. Bet sugalvojo balkono duris 1m plocio (bus durys-langas iki apacios) ir viskas, sakau tai kaip jus galvojate kaip tokio dydzio langa reikes atidarineti, islus ten juk visi vyriai nuo jo svorio, nespesim reguliuoti, dar specialiai vyras paskambino i fauga, sako per placios tikrai, tai ji paskui pareiske mums, tai ka jei fauga pasake, tai as turiu ir daryti doh.gif tieisog enebturiu nei nervu nei kantrybes, jau buvo pasakyta arba darote ko mes norime arba ieskom kito, nutylejo ir toliau savo daro doh.gif

Nu kas cia per architekte doh.gif

Atsakyti
Nu bet tikrai architekte paturbinta, taip nesiskaityt su klientais blink.gif
Atsakyti