Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(aulina @ 2013 03 25, 16:05)
Jema, šaunu, kad renkatės nestandartiškai, bus įdomu.

Na tikekimes, kad bus... Nors va dabar jau imu galvoti, kad tas idomumas daug nervu kainuoja doh.gif Vyras jau spaudzia, kad sia savaite uzsakinetumem ploksteles.
QUOTE(santropez @ 2013 03 25, 16:11)
ir as pastebejau, kad zmones pradejo rinktis tamsius namus, bent jau pries gimdymo namus du pastatyti tamsus tamsus, ten aisku kaip suprantu klinkerines plytos, bet pats fasadas tamsus, stogas tamsus, langai taip pat tamsus, ir atrodo kitaip nei visi thumbup.gif

Vava i tuos du namus vis pravaziuodama ziuriu ir mastau... Kad musu namas irgi toks tamsus tikriausiai butu. Siaip man grazu. Tie tamsus man tokie prabangus atrodo (na ta prabanga ne finansine prasme). Tokie ne kiciniai blush2.gif

QUOTE(biesas66 @ 2013 03 25, 16:22)
As svajojau apie tokias plokstes,bet jos nera klijuojamos,tad teko nosi nukabinti,plius ju kaina siektiek kandziojasi.. Pigiausia ka as radau ant fasadu klijuojama tai nuo 140 litu plius PVM  doh.gif ,vienu zodziu neman smile.gif

As taippat noriu tamsoko namo,arba bent jau sviesu derinti su tamsiu.

P.S. O jus labai graziai paprasykite kad jum pagamintu pagal sena spalva tu ploksteliu..   Nes sviesios tikrai nelabai ziurisi,o ir rudos man seipsau.
Pvz man langus nors sake kad galima tik medienos imitacija pasirinkti,galutiniam varijante padarys lygius pagal spec uzsakyma. Kai nori gali. Ir pabrango man tik 50-cia litu tas uzsakymas. lotuliukas.gif

Ziurint apie kurias plokstes kalbi? Jei HPL tai jos ir klijuojamos gali buti wink.gif arba tvirtinamos, kad nesimatytu wink.gif Ploksteles musu variante irgi bus nematomo prikalimo wink.gif O del kainos tai jo nepigios todel visam namui negaletumem sau ju leisti. Jei lygios tai nuo 120 + PVM, medzio imitacijos nuo 160+PVM doh.gif Bet kas turi pinigu tai ohoho kokius grozius is siu ploksciu gali padaryti tiek eksterjere tiek interjere.
O del prasymo tai manau, kad tikrai gerokai pabrangtu doh.gif Vistik kvadratura cia ohoho gaunasi, juk visas stogas ir visos sienos beveik wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 25 kovo 2013 - 16:37
QUOTE(JEma @ 2013 03 25, 17:35)
Na tikekimes, kad bus... Nors va dabar jau imu galvoti, kad tas idomumas daug nervu kainuoja  doh.gif  Vyras jau spaudzia, kad sia savaite uzsakinetumem ploksteles.
Vava i tuos du namus vis pravaziuodama ziuriu ir mastau... Kad musu namas irgi toks tamsus tikriausiai butu. Siaip man grazu. Tie tamsus man tokie prabangus atrodo (na ta prabanga ne finansine prasme). Tokie ne kiciniai  blush2.gif 
Ziurint apie kurias plokstes kalbi? Jei HPL tai jos ir klijuojamos gali buti wink.gif arba tvirtinamos, kad nesimatytu wink.gif Ploksteles musu variante irgi bus nematomo prikalimo wink.gif O del kainos tai jo nepigios todel visam namui negaletumem sau ju leisti. Jei lygios tai nuo 120 + PVM, medzio imitacijos nuo 160+PVM  doh.gif Bet kas turi pinigu tai ohoho kokius grozius is siu ploksciu gali padaryti tiek eksterjere tiek interjere.
O del prasymo tai manau, kad tikrai gerokai pabrangtu  doh.gif  Vistik kvadratura cia ohoho gaunasi, juk visas stogas ir visos sienos beveik wink.gif

Nemaciau neivienos technologijos HPL plokstem kad galetu klijuoti tiesiai prie fasado. Nebent prie aliuminiu profiliu. Bent jau man taip teko susidurti.

As kai minejau prasyti,tai turejau minty prasyti vietoj rudu ploksteliu padaryti pilkas kaip kad seniau pardavinedavo...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 25, 16:53)
Nemaciau neivienos technologijos HPL plokstem kad galetu klijuoti tiesiai prie fasado. Nebent prie aliuminiu profiliu. Bent jau man taip teko susidurti.

As kai minejau prasyti,tai turejau minty prasyti vietoj rudu ploksteliu padaryti pilkas kaip kad seniau pardavinedavo...

Ai tiesiai prie fasado tai taip nesiklijuoja blush2.gif O kodel netinka kitoks klijavimo budas?

As taip ir supratau, kad vietoj tu rudu ploksteliu pilkas. Bet va ir manau, kad tai butu brangu. Tas kitokias pilkas gamina ir dabar bet jas gamina kita salis ir kitu matmenu todel jomis negaletumeme dengti rombu. O kitoks dengimas mums nesiziuri nes irgi ir visokie kabliukai matosi ir ne visais dengimais galima vienodai ir sienas ir stoga dengti...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 03 25, 18:18)
Ai tiesiai prie fasado tai taip nesiklijuoja  blush2.gif  O kodel netinka kitoks klijavimo budas?

As taip ir supratau, kad vietoj tu rudu ploksteliu pilkas. Bet va ir manau, kad tai butu brangu. Tas kitokias pilkas gamina ir dabar bet jas gamina kita salis ir kitu matmenu todel jomis negaletumeme dengti rombu. O kitoks dengimas mums nesiziuri nes irgi ir visokie kabliukai matosi ir ne visais dengimais galima vienodai ir sienas ir stoga dengti...

Kitoks klijavimo budas? Turite minty tiesiai prie fasado? Nera tokio sertifikuoto klijavimo budo,o su tokiom medziagom isradineti dvirati nesinori..
O karkaso as negaliu daryti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 25, 17:58)
Kitoks klijavimo budas? Turite minty tiesiai prie fasado? Nera tokio sertifikuoto klijavimo budo,o su tokiom medziagom isradineti dvirati nesinori..
O karkaso as negaliu daryti.

Man tas ir idomu kodel karkaso negali? Cia siaip ar minusu izvelgi?

Isvis kas is jusu darote vedinamus fasadus? kaip manot pliusas jie ar minusas?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 03 25, 19:03)
Man tas ir idomu kodel karkaso negali? Cia siaip ar minusu izvelgi?

Isvis kas is jusu darote vedinamus fasadus? kaip manot pliusas jie ar minusas?

Mano projekte taippat vedinamas fasadas,bet.. Nenoriu salcio tiltu i nama. kiekvienas varztas kiaurai pulistirola ar vata,tai salcio tiltas. Atrodo menkas,bet visus i kruva sudejus gaunasi kad prarasi nuo 1 iki 1,5 KW silumos. Gaunasi taip. isirengi brangu fasada ir dar siluma prarandi. Todel pas mane ir nera ant isores jokiu karkasu. Mano manymu ventiliuojamo fasado minusas tai varztai kiaurai siltinimo sluoksni. Pliusai ,kad jis neikais taip kaip neventiliuojamas fasadas. Tiksliau siltinimo sluoksnis nekais.

man visai nieko namukas,tik plytos galetu dar tamsesnes buti.
Atsakyti
Biesai, o kuriuos langu profilius ir kuria firma issirinkai.
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 03 25, 19:52)
Biesai, o kuriuos langu profilius ir kuria firma issirinkai.

Galutiniam varijante-reahau Geneo I 9000 profili. Buvau beveik susiderines del veka alphaline 90,bet.. Mano manymu ar tie ar tie-the same shit,just diferent colour... (siuo atveju butu tiksliau sakyti profilis) Veka nepatiko kad plonas stiklo paketas ir tas intarpas tai parodija..Ne uzpustas o tiesiog ikistas. Plius Viliene is Kaunieciu foruma sake kad termovizoriaus nuotraukos parode keleta problemu languose. (bet tai daugiau gamintojo kalte,ne profilio) o reahau.. ka as zinau. Taippat trys tarpines,UW 0,8,ko man ir reikia,o skirtumas ant 3000 litu. Ir tai jau uz veka buvau issiderejes kaina kuria deda oblektams virs 100 m2 langu. Tiesa pasakius Langu konstrukciju vadybininkas buvo ikyresnis ir laimejo uzsakyma,nors as ir buvau atsisakes.. Litunas sake rehau poksi ikaite.. Tikiuosi kad ne,nes pas mane anthrazit. Tiesa sake kad labiau kaista tie kurie pagaminti su Acrylcolor sistema,bet as manau kad jei kais tai ir tie ir tie.
Atsakyti
Biesai pritariu. Grazus namukas man ir stiliumi ir spalvu gama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 25, 19:07)
Galutiniam varijante-reahau Geneo I 9000 profili. Buvau beveik susiderines del veka alphaline 90,bet..  Mano manymu ar tie ar tie-the same shit,just diferent colour...  (siuo atveju butu tiksliau sakyti profilis)  Veka nepatiko kad plonas stiklo paketas ir tas intarpas tai parodija..Ne uzpustas o tiesiog ikistas. Plius Viliene is Kaunieciu foruma sake kad termovizoriaus nuotraukos parode keleta problemu languose. (bet tai daugiau gamintojo kalte,ne profilio) o reahau.. ka as zinau. Taippat trys tarpines,UW 0,8,ko man ir reikia,o skirtumas ant 3000 litu.  Ir tai jau uz veka buvau issiderejes kaina kuria deda oblektams virs 100 m2  langu.  Tiesa pasakius Langu konstrukciju vadybininkas buvo ikyresnis ir laimejo uzsakyma,nors as ir buvau atsisakes..  Litunas sake rehau poksi ikaite.. Tikiuosi kad ne,nes pas mane anthrazit.  Tiesa sake kad labiau kaista tie kurie pagaminti su Acrylcolor sistema,bet as manau kad jei kais tai ir tie ir tie.

tai gal ne Rehau gal Gaelan s9000, Langu konstrukcijos tiksu Gaelan dirba rodos, nes as irgi su jais kalbuos ir su Sumeda. tai galvoju kas geriau Alphaline ar S9000.
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 03 25, 20:13)
tai gal ne Rehau gal Gaelan s9000, Langu konstrukcijos tiksu Gaelan dirba rodos, nes as irgi su jais kalbuos ir su Sumeda. tai galvoju kas geriau Alphaline ar S9000.

Sorry,pastoviai man maisos rehau geneo (visai kitas lygis) ir Gealan. Tiesa as langu tarpus darysiu vienas 20 mm kitas 16,del geresnes garso izoliacijos. Nors realiai tai tik keli decibelai maziau garso bus,bet kadangi naikintuvai skraido aplink kaip varnai,tai sakiau reikia maksimuma su garso izoliacija daryti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 25, 19:25)
Sorry,pastoviai man maisos rehau geneo (visai kitas lygis) ir Gealan.  Tiesa as langu tarpus darysiu vienas 20 mm kitas 16,del geresnes garso izoliacijos. Nors realiai tai tik keli decibelai maziau garso bus,bet kadangi naikintuvai skraido aplink kaip varnai,tai sakiau reikia maksimuma su garso izoliacija daryti.

o jusu namas ginkunuose? tai kad ten ner taip blogai, musu irgi ginkunuose, tai kazkaip nepastebejau kad butu baisiai.

koki pasirinkai stiklo paketa, Bodesos? ar jie kitokiu ir nededa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariucha: 25 kovo 2013 - 19:37