tai teisingai patare konstruktorius - kur reiks pasikoreguosit statybu metu....
bus da nemazai pakitimu nuo projekto statybu metu, patikekit
ez,2013 03 27, 15:11]
tai ant grindu musiau butu gipsas sake konstruktorius jei noresi is pertvariniu fibo blokeliu tai pasidarysi sioki toki pamatuka pats su kastuvu
Pas mus tai beveik viskas pagal projekta. Kolkas tik 1a manom kad vienos sienos nebemurisim. Viena arciau i holo puse pastumsim (kambari praplatinsim) ir i rusi duris nulipus laiptais bus sone o ne priekyje kaip buvo numatyta. I pietu puse gal langus dar ciut praplatinciau, bet sake tada jau reikes projekto korekturos, tai nebejudinsiu
Pas mus tai beveik viskas pagal projekta. Kolkas tik 1a manom kad vienos sienos nebemurisim. Viena arciau i holo puse pastumsim (kambari praplatinsim) ir i rusi duris nulipus laiptais bus sone o ne priekyje kaip buvo numatyta.
I pietu puse gal langus dar ciut praplatinciau, bet sake tada jau reikes projekto korekturos, tai nebejudinsiu
nežinau,man tai nerimtai atrodo tos gipsines sienos. Nusikosėsi ir visas namas girdės. jei nieko daug nesutaupysit,tai darykit kapitališkai,bent jau mano tokia nuomone.
nežinau,man tai nerimtai atrodo tos gipsines sienos. Nusikosėsi ir visas namas girdės. jei nieko daug nesutaupysit,tai darykit kapitališkai,bent jau mano tokia nuomone.
matosi kad nesate susidure su tinkamai irengtomis gipso sienomis. ne tomis kur viengubas gipsas ir paprasta vata,bet normaliom,ne ekonominio varijanto.
Sedziu nagrineju (bandau prisiminti) musu konstruktyva ir ziuriu, kad stogo dengimas (apsiltinimas) leidziamas dviem budais kaip suprantu. Vienas su difuzine plevele kitas be. Tai gal galit pakomentuoti kuris is siu geresnis, siltesnis ir tt? Imetu foto Papildyta: Sedziu nagrineju (bandau prisiminti) musu konstruktyva ir ziuriu, kad stogo dengimas (apsiltinimas) leidziamas dviem budais kaip suprantu. Vienas su difuzine plevele kitas be. Tai gal galit pakomentuoti kuris is siu geresnis, siltesnis ir tt? Imetu foto
Papildyta: Sedziu nagrineju (bandau prisiminti) musu konstruktyva ir ziuriu, kad stogo dengimas (apsiltinimas) leidziamas dviem budais kaip suprantu. Vienas su difuzine plevele kitas be. Tai gal galit pakomentuoti kuris is siu geresnis, siltesnis ir tt? Imetu foto
JEma,pas jus eternit ploksteles bus ar ne? jei ploksteles tai geriau antras varijantas nors ir brangesnis. Toki sumustini deciau ir po cerpem,po skarda deciau pirma varijanta. ir po siferiu pirma. Papildyta: mano stogo profilis atpigo! sutaupysiu 450 litu. va cia tai netiketa.Galvojau kad Lietuvoje viskas tik brangsta..
JEma,pas jus eternit ploksteles bus ar ne? jei ploksteles tai geriau antras varijantas nors ir brangesnis. Toki sumustini deciau ir po cerpem,po skarda deciau pirma varijanta. ir po siferiu pirma. Papildyta: mano stogo profilis atpigo! sutaupysiu 450 litu. va cia tai netiketa.Galvojau kad Lietuvoje viskas tik brangsta..
O cia tas brangumas kame? Toje difuzineje pleveleje? Bet nebera kazkokios vejo izoliacijos 30mm. O vietoj 200mm vatos atsiranda 225mm
Daugiau skirtumu neizvelgiu Ir ar pakanka apsiltinimo kad siltai gyventumem po siuo stogu?