Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

Gal kas gali pakomentuoti kas tai yra unikali "Antistresinė relaksacija" relaksacijos kambaryje (30 min.) Birštono Royal SPA Residence? 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 08, 10:44)
<p>Gal kas gali pakomentuoti kas tai yra unikali "Antistresinė relaksacija" relaksacijos kambaryje (30 min.) Birštono Royal SPA Residence? </p>


SEdi kambariuke minkstam fotelyje ir ziuri i akvariuma, dar berods muzikyte rami groja
Atsakyti

SEdi kambariuke minkstam fotelyje ir ziuri i akvariuma, dar berods muzikyte rami groja

Va tai ir norėjau sužinoti, ar yra akvariumas, nes vyrui tai labai svarbus relaksacijos atributas   :D . Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 08, 11:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vaka" data-cid="71425050" data-time="1486546400"><div><p>SEdi kambariuke minkstam fotelyje ir ziuri i akvariuma, dar berods muzikyte rami groja</p></div></blockquote><p>Va tai ir norėjau sužinoti, ar yra akvariumas, nes vyrui tai labai svarbus relaksacijos atributas   biggrin.gif . Ačiū 4u.gif​ </p>

Na bent pries kelis metus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 08, 11:44)
<p>Gal kas gali pakomentuoti kas tai yra unikali "Antistresinė relaksacija" relaksacijos kambaryje (30 min.) Birštono Royal SPA Residence? </p>

Ka tik grizom is Birstono. Relaksacijos kambariai yra keli, viename is ju stovi akvariumas. Tie kambariai yra nemokami, galima sedeti kiek nori. Groja rami muzika, geri arbata ar siaip atsipalaiduoji. Saleje, kur rodomi kinai, vyksta relaksacijos seansai, tai ten sedi ir tiesiog klausai iraso, kuris mokina atsipalaiduoti. Ten jau seansas trunka 30min. Jis taip pat yra nemokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 08 vasario 2017 - 18:25
QUOTE(Vaka @ 2017 02 08, 13:33)
SEdi kambariuke minkstam  fotelyje ir ziuri i akvariuma, dar berods muzikyte rami groja

na bet tas dieduko pasakojimas tai vietom tokia nesamone, etapais nieko paklausyt
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 01 07, 18:53)
ramyra,nežinau, ar Jus čia ''Eglė'' pasamdė,ar ne,ar Jūs patys mokat už buvimą sanatorijoje,ar už TLK lėšas gydotės.Jei būčiau ten buvusi už dyką,tikrai neturėčiau pretenzijų,bet kai sumoki nemažus pinigus,tai ir nori adekvačių paslaugų ir požiūrio.

Jei išsakoma kitokia nuomonė nei Jūsų, tai čia jau vadinasi "pasamdytas" žmogus rašo? Jums nepatiko, aš radau, kas man patiko. Gi neagituoju važiuoti būtent ten ir nesakau, kad ten mineralinis vanduo kitoks nei visame Birštone biggrin.gif. Laisva valia kiekvievas gali išsakyti savo nuomonę, o žmonės tegul sprendžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 08 vasario 2017 - 21:18

Ka tik grizom is Birstono. Relaksacijos kambariai yra keli, viename is ju stovi akvariumas. Tie kambariai yra nemokami, galima sedeti kiek nori. Groja rami muzika, geri arbata ar siaip atsipalaiduoji. Saleje, kur rodomi kinai, vyksta relaksacijos seansai, tai ten sedi ir tiesiog klausai iraso, kuris mokina atsipalaiduoti. Ten jau seansas trunka 30min. Jis taip pat yra nemokamas.

Dėkui už informaciją :4u: Ieškosim su akvariumu  :D​ 

Atsakyti
Noriu pasidalinti atsiliepimais apieRoyal Spa Residence. Kadangi keliaujam ir vaziuojam nuolat, tai turim su kuo palyginti. Bet cia buvo kazkas baisaus..:
Restoranas (neigiami aspektai):
1. Atejus rezervuoti staliuko vakarui nebuvo vietu. Absoliuciai. Jokiam laikui. Jeigu butume netureje masinos- butume like alkani.
2. Maistas pusryciu metu tragiskas. Nevalgomas. Kiausiniene, sonine pavandenije, viskas atsale, stalai ant kuriu stovi maistas- apdrabstyti maisto gabaliukais, trupiniais. Niekas netvarko ir nevalo.
3. Visos viesnages metu vienas kavos aparatas nuolat gesdavo. Praktiskai is dvieju veikdavo tik vienas. Eile kaip rusu laikais prie duonos. Antra diena neapsikente kavos isvis nesulaukeme.
4. Restorane truksta svaros ir tvarkos. Visur dulkes, voratinkliai, personalas savaitgaliais akivaizdziai nesusitvarko su klientu kiekiu. Padavejai prie juodu ilgu prijuosciu vilki baltas "maikes"... Taip tikru tikriausias "maikes" su kuriom statistinis lietuvis tik krosa bega smile.gif
5. Kainos. Restorane makaronai kainuoja 10 euru, gabalelis pyrago 7, salotos 8-10 euru, sriuba 6-10 euru. Negaila butu moketi uz nepriekaistinga aplinka ir puiku aptarnavima, bet kai ant stalo roze su nulinkusiu ziedu (turiu foto) tai yra apgailetina..
Teigiami aspektai:
Maisto patiekimas (is meniu) itin estetiskas ir mielas akiai.
Likusi komplekso dalis:
Kambariai grynas pensininku pensionatas, ligonine ir seneliu namai kartu sudejus. Vonioje besimuiluojant patartina uzsukti vandeni, nes yra tikimybe uzpilti kaimynus apacioje. Trapas visikai nerenka vandens. Televizoriai mini dydzio. Ant lubu suposi bent trys voratinkliai. Lovos ciuziniai nevienodo aukscio. 4 zvaigzduciu viesbutis, bet saldytuvo (mini baro) nei su ziburiu nerasi...
Bevielis internetas dar vienas nusivylimas. Turbut akmens amziuje urvuose jis buvo greitesnis smile.gif)
Baseinu kompleksas tai viso labo vienas maziukas baseinelis ir dvi dvieju- triju vietu burbulines vonios. Prie ju, kaip ir prie mini dydzio pirciu, eilute. Visoje "spa" erdveje nerasite nei vieno gulto poilsiui. Laukiant galimybes pasikaitinti pirtyje ar atsipalaiduoti jacuzzi teks sedeti ant mediniu suoliuku.
Visumoje tokio tragisko poilsio dar neturejome. Mielieji, nevaziuokit ten, tai tragedija...
Atsakyti
o aš noriu papasakot apie VYTAUTAS MINERAL SPA:
MINUSAI:
1) registratūra nemoka dirbt savo darbo, atvykus nebuvo paruošti kambariai, reikėjo laukti (tokiu laukiančių buvo n), kaip išsprest laukimo problemos jie nemoka, tiesiog sedėk ir lauk (gali pralaukt ir valandą, ir dvi, ir net tris, o gal ir daugiau blink.gif ) o išeitis tikrai yra, padarytų mini kambariuką su saugomom spintelėm, nusimest lauko rūbams, duotų apyrankę ir bent jau galėtum eiti naudotis baseinu ar spa.
2) kambariai, gavę kambarį džiaugiesi, kad pagaliau, nusimesi rūbus, bet kamabariuose neapgalvoti keli aspektai, trūksta spintos, lauko rūbam pakabai yra, o kur tašes išsikraut neapgalvota, užsidedi praėjimus, nes kamabrys tikrai nedidelis, tai pagalvoji, gerai, mes porai dienų atvykom, o jei kokiai savaitei? tai kur išsikrauti daiktus? kas dar kliuvo, tai garso izoliazija, kone viską girdi kas vyksta koridoriuje ir kaimynų kambariuose, o ryte pažadins ne žadintuvas, bet kitų žmonių išeinančių iš savo kambario durų užtrenkimas.
3) baseino - pirčių zona perpildyta, matyt projektuotojai šią erdvę suplanavo tik viešbučio gyventojams, bet pamiršo, kad ateina žmonių ir ne viešbučio gyventojų ir tada pirtyse nėr net dupces kur įspraust, ką kalbant apie relaxasiją atsigulus, nuo varstymo durų pirtys nepalaiko net temperatūros, o džiakuzzi tai visi kaip šprotai sugulę ir jei nori į tą skardinę irgi patekt, tai lipi į vandenį ir sėdi belenkur, nesvarbu, kad ne ant burbuliukų pataikai, sulauksi ir tu savo burbuliukų, kai kas nors išlips, tai taip ir nužiūrinėji visus, kada kas atlaisvins vietą...
4) IŠSIREGISTRAVIMAS, kažkokia tragedija, išsiregistruoti reikia iki 12val, ateini į registratūrą, o ten eilutė, visi su lauko rūbais su tašėm laukia išsiregistravimo, kaip tarybiniais laikais prie mandarinų, visi pikti, nepatenkinti ir sušilę... nors registratūroje dirba 4asmenys per pusę valandos pasistūmėji per 10žmonių.... mes išsiregistravome per valandą, kažkoks absurdas doh.gif o išeitis yra, arba skirtingiems aukštams padaryti išsiregistravimą skirtingomis valandomis, arba tiesiog priimti korteles greituoju būdu, kurie jau yra apmokėję iš anksto už viską ir nelaukiant bendroj eilėj...

PLIUSAI

Restoranas ( šneku ne apie švedišką stalą), maistas tikrai tobulas, palaukti reikėjo ilgokai, bet vaizdas ir skonis buvo tikrai verti to laukimo.

ar dar grįščiau?

TIKRAI NE
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 02 20, 12:32)
o aš noriu papasakot apie VYTAUTAS MINERAL SPA:


Kiek girdėjau, tai ten pagrindinės bėdos registratūroje. Lankiausi VYTAUTAS MINERAL SPA be nakvynės, tai SPA zona labai patiko. Buvome sekmadienį, žmonių nebuvo labai jau daug, po piet iš vis vieni pirtyse buvom. Pirtys patiko, sūkurinėse vietos buvo pakankamai tiek sėdimose tiek gulimose vietose, baseine vedė mankštą. Baseinas su masažinėm srovėm patiko, kūnas atsigavo. Tik gaila, kad nebuvome informuoti, jog galime vakarieniauti ir prie švediško stalo, tai pavėlavome į vakarienę. Bet iš meniu antis buvo tobula, tik norėtųsi už nemažą kainą ir porcijos didesnės. Beja, yra tas minimas mini kambariukas lauko rūbams susidėti registratūros šone su saugomomis spintelėmis (susirandi laisvą spintelę, pasidedi daiktus ir užrakinus raktą pasiimi). Ten rūbus ir į SPA eidami palikome. ;)
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2017 02 19, 20:47)
Visur dulkes, voratinkliai, personalas savaitgaliais akivaizdziai nesusitvarko su klientu kiekiu. Padavejai prie juodu ilgu prijuosciu vilki baltas "maikes"... Taip tikru tikriausias "maikes" su kuriom statistinis lietuvis tik krosa bega smile.gif

Tikiuosi, kad atitinkamai įstaigai dėl patikrinimo paskambinote, ne tik internete prirašėte?
Atsakyti