Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Va realiai koks. Man tai nelabai ax.gif
user posted image
Atsakyti
tikrai ant rankos nelabai-susilieja g.gif
Atsakyti
negrazus laikrodis visai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 25, 12:03)
lyg rašė kad info bus pirmadienį  ax.gif  pirmadienis dar nesibaigė wink.gif  4u.gif

Lyg tais Laureta rase g.gif musu laike vakare
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 02 24, 17:33)
Sveiki  4u.gif
ikelsiu info savo laiku vakare. pirmadieni temukeje rasit  4u.gif

Laureta vakar savo laiku rytą rašė, kad sukels savo laiku vakare. Dabar pas ją jau naktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 02 25, 12:20)
Laureta vakar savo laiku rytą rašė, kad sukels savo laiku vakare. Dabar pas ją jau naktis  ax.gif

taip, zadejo visom viesai kad info apie dezutes bus pirmadienio rytui musu laiku. Sios info nera, ir tai manau yra tikra nepagarba visom pirkejoms verysad.gif deja...
cituoju jos zinute

sukelsiu info i tema vakare savo laiku.
ikelsiu info savo laiku vakare. pirmadieni temukeje rasit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 25 vasario 2013 - 12:37
QUOTE(GITALE @ 2013 02 25, 11:19)
paziurekit gal sis tiks , nezinau iki kada galioja musu laiku
EXTRA 35% OFF + EXTRA 15-20% OFF Spring Preview!

XJR4762F

Sale prices expire at 11:59pm (MST) Monday,
February 25, 2013.

Ačiū, kodas veikia.
Tik nuolaida mažesnė nei buvo su kitu kodu trečiadienį, kai free ship nesusirinko. Nebūčiau tada mačiusi, tai atrodytų, kad dabar labai gera kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trangvilija @ 2013 02 25, 08:13)
Labas rytas  smile.gif
Ingut, o kaip situacija su dezem? domina pastrigusios 12.18 ir 01.09  blush2.gif

12.18 dar tokios laukiat???? blink.gif blink.gif
nei pas viena tarp. pas kiek dar perku,nebuvo tokio ilgo laiko tarpo nei per vienas sventes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2013 02 25, 13:39)
12.18 dar tokios laukiat????  blink.gif  blink.gif
nei pas viena tarp. pas kiek dar perku,nebuvo tokio ilgo laiko tarpo nei per vienas sventes   unsure.gif

man atrodo kad sita atejo g.gif jei neklystu mano kosmetika buvo joje nu ir atejus,, g.gif nebent dar tokia deze buvo g.gif man atrodo kad pastrigusios jau senai atejo-gal klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 25 vasario 2013 - 12:43
QUOTE(zeneta @ 2013 02 25, 11:42)
man atrodo kad sita atejo  g.gif jei neklystu mano kosmetika buvo joje nu ir atejus,, g.gif  nebent dar tokia deze buvo  g.gif man atrodo kad pastrigusios jau senai atejo-gal klystu  g.gif

tai gruodi ,manau,kad daug deziu buvo. sitoks ilgas prekiu keliavimas vos ne 2,5men... unsure.gif
Atsakyti
mergaites as begaliu iveikti pastuko meilu kai vis gaunu zinutes I az ir asmenini meila ir I lauretuko del deziu, ji zadejo ikelti info palaukiame, siandien matyt parasys I temike, as galiu pasakyti kad laukiame,kad issiustos prekes seniai bet kada bus pristatytos dalintojom nzn neturiu informacijos....

laikrodukas realiai tikrai atrodo siaip sau arba tokia ranka ir foto nevykus, nes mano Seiko irgi atrodo ne kaip is googlej rastu foto nors man jis labia mielas...

laukiu savojo mk baisulingai smile.gif tikiuosi patiks,tiks...
Papildyta:
QUOTE(vakare.lt @ 2013 02 25, 10:57)
Sveiki  4u.gif

Su praėjusiomis šventėmis temutės didžiausią darbininkę ir sūnelį  4u.gif  4u.gif  4u.gif birthday.gif happybday.gif
O gymbo šiandien su koduku pirksite? ir apie kelintą  mirksiukas.gif

aciu aciu wub.gif

Gymboree su koduku pirksime siandiena, renku uzsakymuka su -20proc apie 16h planuoju paimti drinks_cheers.gif

QUOTE(lule @ 2013 02 25, 11:43)
Laba,

Ingute, tai kaip ten su tuo lord and taylor, ar neatsirado norinciu? Gal pasidalintumem shipuka? Ar tik mano vienos uzsakymas?  4u.gif

kitu mergaiciu prekiu nelike tai tik jusu yra 4u.gif jei prisijungs mamukai shipui dalintis paimciau
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2013 02 25, 13:45)
tai gruodi ,manau,kad daug deziu buvo. sitoks ilgas prekiu keliavimas vos ne  2,5men...  unsure.gif

as pora kart daugiau laukiau buvouzstrige muitineje doh.gif uzsakyta buvo pavasari gavom tik vasaros vidury -bet tik pora kart pasitaike...nu bet merginos tos zinojo kur tie siuntiniai sedi tai kazkaip laukt nebuvo problemu... 4u.gif manau viskas isaiskes 4u.gif paaiskins 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 25 vasario 2013 - 12:53