Va realiai koks. Man tai nelabai
tikrai ant rankos nelabai-susilieja
negrazus laikrodis visai
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 25, 12:03)
Lyg tais Laureta rase
QUOTE(laureta @ 2013 02 24, 17:33)
Sveiki
ikelsiu info savo laiku vakare. pirmadieni temukeje rasit
Laureta vakar savo laiku rytą rašė, kad sukels savo laiku vakare. Dabar pas ją jau naktis
QUOTE(Gisana @ 2013 02 25, 12:20)
Laureta vakar savo laiku rytą rašė, kad sukels savo laiku vakare. Dabar pas ją jau naktis 
taip, zadejo visom viesai kad info apie dezutes bus pirmadienio rytui musu laiku. Sios info nera, ir tai manau yra tikra nepagarba visom pirkejoms
cituoju jos zinute
sukelsiu info i tema vakare savo laiku.
QUOTE(GITALE @ 2013 02 25, 11:19)
paziurekit gal sis tiks , nezinau iki kada galioja musu laiku
EXTRA 35% OFF + EXTRA 15-20% OFF Spring Preview!
XJR4762F
Sale prices expire at 11:59pm (MST) Monday,
February 25, 2013.
EXTRA 35% OFF + EXTRA 15-20% OFF Spring Preview!
XJR4762F
Sale prices expire at 11:59pm (MST) Monday,
February 25, 2013.
Ačiū, kodas veikia.
Tik nuolaida mažesnė nei buvo su kitu kodu trečiadienį, kai free ship nesusirinko. Nebūčiau tada mačiusi, tai atrodytų, kad dabar labai gera kaina
QUOTE(trangvilija @ 2013 02 25, 08:13)
12.18 dar tokios laukiat????
nei pas viena tarp. pas kiek dar perku,nebuvo tokio ilgo laiko tarpo nei per vienas sventes
QUOTE(Linulee @ 2013 02 25, 13:39)
12.18 dar tokios laukiat????
nei pas viena tarp. pas kiek dar perku,nebuvo tokio ilgo laiko tarpo nei per vienas sventes
man atrodo kad sita atejo
QUOTE(zeneta @ 2013 02 25, 11:42)
man atrodo kad sita atejo
jei neklystu mano kosmetika buvo joje nu ir atejus,,
nebent dar tokia deze buvo
man atrodo kad pastrigusios jau senai atejo-gal klystu 
tai gruodi ,manau,kad daug deziu buvo. sitoks ilgas prekiu keliavimas vos ne 2,5men...
mergaites as begaliu iveikti pastuko meilu kai vis gaunu zinutes I az ir asmenini meila ir I lauretuko del deziu, ji zadejo ikelti info palaukiame, siandien matyt parasys I temike, as galiu pasakyti kad laukiame,kad issiustos prekes seniai bet kada bus pristatytos dalintojom nzn neturiu informacijos....
laikrodukas realiai tikrai atrodo siaip sau arba tokia ranka ir foto nevykus, nes mano Seiko irgi atrodo ne kaip is googlej rastu foto nors man jis labia mielas...
laukiu savojo mk baisulingai
tikiuosi patiks,tiks...
Papildyta:
aciu aciu
Gymboree su koduku pirksime siandiena, renku uzsakymuka su -20proc apie 16h planuoju paimti
kitu mergaiciu prekiu nelike tai tik jusu yra
jei prisijungs mamukai shipui dalintis paimciau
laikrodukas realiai tikrai atrodo siaip sau arba tokia ranka ir foto nevykus, nes mano Seiko irgi atrodo ne kaip is googlej rastu foto nors man jis labia mielas...
laukiu savojo mk baisulingai
Papildyta:
QUOTE(vakare.lt @ 2013 02 25, 10:57)
Sveiki
Su praėjusiomis šventėmis temutės didžiausią darbininkę ir sūnelį

O gymbo šiandien su koduku pirksite? ir apie kelintą
Su praėjusiomis šventėmis temutės didžiausią darbininkę ir sūnelį
O gymbo šiandien su koduku pirksite? ir apie kelintą
aciu aciu
Gymboree su koduku pirksime siandiena, renku uzsakymuka su -20proc apie 16h planuoju paimti
QUOTE(lule @ 2013 02 25, 11:43)
Laba,
Ingute, tai kaip ten su tuo lord and taylor, ar neatsirado norinciu? Gal pasidalintumem shipuka? Ar tik mano vienos uzsakymas?
Ingute, tai kaip ten su tuo lord and taylor, ar neatsirado norinciu? Gal pasidalintumem shipuka? Ar tik mano vienos uzsakymas?
kitu mergaiciu prekiu nelike tai tik jusu yra
QUOTE(Linulee @ 2013 02 25, 13:45)
tai gruodi ,manau,kad daug deziu buvo. sitoks ilgas prekiu keliavimas vos ne 2,5men... 
as pora kart daugiau laukiau buvouzstrige muitineje