Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(bambyze @ 2013 02 26, 15:54)
hmmm, aš dar negavau skaičiukų už haliuroną  g.gif  Gal man neliko?  tongue.gif

nediduke dezute dar yra, turubt buo pirkta atskirai nuo didziojo uzsakyma, us ir jums skaiciukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 02 26, 14:54)
hmmm, aš dar negavau skaičiukų už haliuroną  g.gif  Gal man neliko?  tongue.gif

Ir as nieko negavau g.gif O sakykit, merginos, atsimenat kai is karto po Naujuju pirkom visos Ukalas ir Bearpaw is 6pm.com. Ar niekas dar nieko negavo, ar cia tik man pasiseke ir dar net skaiciuku neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 02 26, 16:11)
O sakykit, merginos, atsimenat kai is karto po Naujuju pirkom visos Ukalas ir Bearpaw is 6pm.com. Ar niekas dar nieko negavo, ar cia tik man pasiseke ir dar net skaiciuku neturiu  g.gif

vėl batai...
Laureta, ar batų siuntimas tyčia atidėliojamas ar dėl kažkokių priežasčių?
Dėl kosmetikos suprantama, kabinasi muitinė. O kas su batais? Dėl vietos stygiaus? g.gif
Aš nesikabinėju, nepuolu, tiesiog domiuosi.
Atsakyti
as taip suprantu mergaites-kai prekiu daug tai kosmetika atskirai, batu deze atskirai ir drabuziai atskirai biggrin.gif o nepilnos dezes nesius...man atrodo jau rase n kartu 4u.gif nera jokiu tycia netycia 4u.gif nebent yra toj dezes n skolininkiu tada kazkiek laiko laukia apmokejimu as taip suprantu is visu rasymu ax.gif
nu gal dar karta parasys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 26 vasario 2013 - 16:26
Na as irgi gan tyliai ir ramiai sedziu, bet kai du menesius negauni net skaiciuku, tai batus sulaukti dar ziema turbut jau nera ko ir tiketis ax.gif Tikrai nezinau ar as ju noresiu kita ziema.
Suprantu, kad cia garsiai reikstis nera tikslo, nes apie tai jau daug kartu rasyta. Ir aisku, kad bus pakartota dar karta bash.gif "Jusu teise rinktis." Bet kol nesusiduri su tuo asmeniskai, pamirsti apie savo teises biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 26 vasario 2013 - 16:31
Absurdas tuomet. Jei batų laukia merginos po 3 mėnesius.
Atsakyti
Ingute, kai suziuresit del sigmos parasykit, kiek tax ir kiek daug maz siuntimas 4 sepeteliu butu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2013 02 26, 13:28)
Ingute, kai suziuresit del sigmos parasykit, kiek tax ir kiek daug maz siuntimas 4 sepeteliu butu. Aciu  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as laukiu atsakymo del 4 sepeteliu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 26, 15:47)
dar faini šie šepetėliai http://realtechniques.com/

Va apie situos ir as skaiciau daug geru atsiliepimu, ir dabar maciau jiem drugstore yra nuolaida 1 perki antras su 50 off smile.gif
Ir metausi ar bandyt siuos ar sigmos, ar tuos ir tuos.. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 26, 16:25)
as taip suprantu mergaites-kai prekiu daug tai kosmetika atskirai, batu deze atskirai ir drabuziai atskirai  biggrin.gif o nepilnos dezes nesius...man atrodo jau rase n kartu 4u.gif nera jokiu tycia netycia  4u.gif nebent yra toj dezes n skolininkiu tada kazkiek laiko laukia apmokejimu as taip suprantu is visu rasymu  ax.gif
nu gal dar karta parasys  biggrin.gif

Reik mažesnės/ių dėžės/ių,kad greičiau prisipildytų,kad siųsti būtų galima rolleyes.gif biggrin.gif Juokauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2013 02 26, 17:34)
Va apie situos ir as skaiciau daug geru atsiliepimu, ir dabar maciau jiem drugstore yra nuolaida 1 perki antras su 50 off  smile.gif
Ir metausi ar bandyt siuos ar sigmos, ar tuos ir tuos..  g.gif  g.gif  g.gif

Kai nusipirkau Sigmos, visus RT pardaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 02 26, 14:08)
o jau jokiu papildimu nuolaidu jam turbut nebus, nes kainavo tai  doh.gif  cia musu litais gaunas apie 200 dabar?

buna 15 arba 20% kartais rolleyes.gif
Atsakyti