Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Labas rytas 4u.gif
parašiau laiškelį dėl boscovs g.gif
Atsakyti
Ingut tu gali paziuret nepanaikino jcrew factory mano uzsakymo kur backodered buvo 22 vasario turetu isisust preke-mano pas kitas tarpininkes viska cancel padare ten megztukas briliant spalvos turejo but..gal paklaustum Lauretos-man net keista is viso taip trejas prekes net atsauke kitur- tai bijau kad ir sitam nebutu tas pats
va toks tik spalva briliant-sios spalvos prekyboj prekyboj senokai ner nuojauta bloga
http://factory.jcrew...~~~~~/23280.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 vasario 2013 - 08:44
rytoj į kirpyklą eina vyras ir mano mažiukė laugh.gif pas tą pačią kirpėją dabar jau tryse kerpamės biggrin.gif
Ingute - gražios šventės wub.gif mes dovanojom medinį arkliuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 21, 08:43)
Ingut tu gali paziuret nepanaikino jcrew factory mano uzsakymo kur backodered buvo 22 vasario turetu isisust preke-mano pas kitas tarpininkes viska cancel padare  ten megztukas briliant spalvos turejo but..gal paklaustum Lauretos-man net keista is viso taip trejas prekes net atsauke kitur-  tai bijau kad ir sitam nebutu tas pats 
va toks tik spalva briliant-sios spalvos prekyboj prekyboj senokai ner  nuojauta bloga 
http://factory.jcrew...~~~~~/23280.jsp

senam pc liko uzsakymu nr nerasiu naujam sad.gif o senasis nebeisijungia
siandien paims meistras kai tik sutvarkys patikrinsiu
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 21, 08:46)
rytoj į kirpyklą eina vyras ir mano mažiukė laugh.gif  pas tą pačią kirpėją dabar jau tryse kerpamės biggrin.gif
Ingute  - gražios šventės  wub.gif  mes  dovanojom medinį arkliuką  rolleyes.gif

fainai, mb su vyresneliu eina pas viena kirpeja o as 5metai nekeiciu savos blush2.gif

del sventes aciukas, tikiuos praeis sklandziai blush2.gif dovanu dar nzn kuma dovanos kazka pan I arkliuka, o mes dar nesumastem nes vaikas ant teletabiu ir gybuneliu pasineses, visas knygutes varto ou ou iesko, nupirkom sunu knyga tai be jos ryto nera doh.gif
Atsakyti
jo..su dovanom sunku... kad negulėtų ir patiktų g.gif ai..pirkau FP kalbantį šuniuką dovanų doh.gif tai visškai nepasiteisino doh.gif gulėjo ir dulkes rinko, reikėjo parduot doh.gif

Mano mažoji atsisako dėtis pampersus lotuliukas.gif prasidėlio sysiojimo visur laikas biggrin.gif
Atsakyti
o pas Laureta nera uzsakymo g.gif o as uzsakymo nepasilikau nes vienas jau gautas megztukas, o va antra megztuka turejo ryt issiust g.gif ir pastebejau jau daug prekiu backodered nebeliko-matyt jau nebeveda jcrew politikos tokios g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 21, 09:57)
jo..su dovanom sunku... kad negulėtų ir patiktų  g.gif  ai..pirkau FP kalbantį šuniuką dovanų  doh.gif  tai visškai nepasiteisino  doh.gif  gulėjo ir dulkes rinko, reikėjo parduot  doh.gif 

Mano mažoji atsisako dėtis pampersus  lotuliukas.gif  prasidėlio sysiojimo visur laikas  biggrin.gif

o mano treciukas nemego pampersu kaip tik proga budavo nusiimdavo net nakti uzplaukia ir nusiima-lova prisiusiota budavo, o pampesas sausas doh.gif tai paemiau ir nepirkau pampersu-tai kazkur per trejeta menesiu greit ismoko ant puoduko, nors pradzioj tai puoduka ant galvos dedavos lotuliukas.gif paskui pasodindavau trumpam-zaislais sudomindavau-po trupuciuka po trupuciuka ir ismoko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2013 02 21, 08:36)
Labas rytas 4u.gif
parašiau laiškelį dėl boscovs g.gif

sveika, atrasys laureta vakarop 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 02 21, 08:57)
jo..su dovanom sunku... kad negulėtų ir patiktų  g.gif  ai..pirkau FP kalbantį šuniuką dovanų  doh.gif  tai visškai nepasiteisino  doh.gif  gulėjo ir dulkes rinko, reikėjo parduot  doh.gif 

Mano mažoji atsisako dėtis pampersus  lotuliukas.gif  prasidėlio sysiojimo visur laikas  biggrin.gif

oj mum sunys dabar siaubingai reikalingi doh.gif del sysiojimo... oj laukiu ir as to laiko blush2.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 02 21, 08:58)
o pas Laureta nera uzsakymo  g.gif  o as uzsakymo nepasilikau nes vienas jau gautas megztukas, o va antra megztuka turejo ryt issiust  g.gif ir pastebejau jau daug prekiu backodered nebeliko-matyt jau nebeveda jcrew politikos tokios  g.gif

yra pas laureta pastuke bet as iki pirmadienio sutarem kad neisiu nes tada nepirkti neisies su mano natura blush2.gif
Atsakyti
Ingute, čia prieš porą dienų mergaitės dalinosi laivų siuntas.
Ar gali būti, kad jau per black friday pirktos prekės laivais pradeda ateiti?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 02 21, 10:06)
Ingute, čia prieš porą dienų mergaitės dalinosi laivų siuntas.
Ar gali būti, kad jau per black friday pirktos prekės laivais pradeda ateiti?

aš prekių laukiu apmokėtų 11.20 rolleyes.gif bet nežinia su kokia siunta jos išplaukė rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

tai kaip supratau nuo siandien iki pirmadienio taupom pinigelius? rolleyes.gif
Ir labai gerai, vistiek Jcrew nuolaidu nera, tai nera ka pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 21 vasario 2013 - 09:11
QUOTE(laurita99as @ 2013 02 21, 10:09)
Labas rytas  4u.gif

tai kaip supratau nuo siandien iki pirmadienio taupom pinigelius? rolleyes.gif

nėr to blogo, kas neišeitų į gerą smoke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Biski ne i tema, mes mazajai gimtadieniui toki zaisla dovanojome(ir keisciausia kad zaide su juo biggrin.gif
pora draugiu berniukus turi, tai kai ateidavo i svecius jie okupuodavo ta zaisla biggrin.gif
user posted image

o siemet keledoms kompa pirkau, tai net nepsisiliecia
doh.gif
Atsakyti