Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(sushi @ 2013 03 10, 22:06)
... kad čia tik man kažkaip nesiseka...  doh.gif )

O man visad taip atrodo, kad tik man nesiseka lotuliukas.gif
pvz., vienos suknelės siūlę (kuri per mezginio priekio centrą) nėriau gal 10kartų doh.gif ir tai nežinau ar pavyko g.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 03 10, 22:20)

..geriau palikt ta mezgini kuriam laikui ir veliau sugryzus, letai ir atsargiai vel panarpliot. ...

Sutinku su tokiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2013 03 01, 18:46)
Sveikuteles siandiena pas mane sukneliu uzderejo - viena ilgai iskankinta 3 kartus sijonine dalis peRmegzto kol galu gale gavosi tai ko reikejo, ir kliente isejo labai patenkinta  ax.gif

user posted image

grazuoles abi suknutes wub.gif ,antraja atimciau,o pirma labai puosni thumbup.gif turiu klausima-kaip pirmaja platinai,kad i apacia taip graziai krenta? gal gali parasyti?o antra tiesi?nuo liemens ties klubais vos vos plateja?
Papildyta:
QUOTE(Shura @ 2013 03 10, 10:15)
Sveikutes  4u.gif
ko tais visos dingusios, negi ikvepimas atejo  bigsmile.gif

arba tinginys biggrin.gif
Atsakyti

Shura, gražus komplektėlis wub.gif , ir siūlai dailūs ,tikrai prie visko tinkantys ,nematyti tokie ir matyt ''nekandantys''... Šiandien ir aš kepurę mėginau su nauja mašina megzt, ale bumbulą dariau ilgiau , negu mezgiau doh.gif O pas Jus visi 3!!!
Sushi, NENUSIMINKIT, manau mums visoms būna juodų dienų, bet po truputį ir įveiksit, kaip Jautiena sako , lėtai, pasitikrindama kiekvieną eilę...
Turiu ir aš bėdą , mokausi su ažūrine karieta mgzt, nu bet meta man akis ji, nors tu ką doh.gif , baigiu pražilt, gal kokių paslapčių žinot ?Ko ji taip ožiuojasi?
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 03 11, 01:40)
    Turiu ir aš bėdą , mokausi su ažūrine karieta mgzt, nu bet meta man akis ji, nors tu ką  doh.gif , baigiu pražilt, gal kokių paslapčių žinot ?Ko ji taip ožiuojasi?

Maniškė ožiavosi, kol svarelių daaaaug daugiau ir beveik be jokių tarpų neprikabinėjau. O kraštuose tai iš viso po normaliu ilgu dar mažiuką papildomai apačioj prikabinu. Ir perkėlinėt daug dažniau tenka. Ale nebesiožiuoja wink.gif Gal padės idėja?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aciu uz pagyrimus 4u.gif pusvilne tikrai nekandanti , bumbulus as ismokau labai greit padaryti, paimu parasciausia kartono gabaliuka mazdaug tokio ilgio kokio skersmens norisi bumbulo, galima kiek didesni nes paskui apsikarpo bumbulas iki norimo dydzio, ir privynioju daug daug siulu, reiktu laisviau vynioti kad eitu nuimti laisvai nuo kartono, nuemus, per viduri stipriai suristi, gaunasi toks kaspinelis, ir tada perkripti privyniotu siulu sonus, o poto jau formuoti grazu burbula su zirklemis.

o suknele megzta is keturiu daliu sijonine dalis, pradeta nuo apacios i virsu siaurinant,
kad kampai nenutystu susiuvus isbandziau toki dalyka - pradzioj ismezgu 2 eiles, tada daliniu mezgimu mezgu tik vidurines 40 akiu (2 eiles), poto is sonu prijungiu po 10 akiu (2 eiles) ir taip iki kol visos akys vel darbines. Tada gaunasi kad kampai kiek auksteliau nei vidurys ir susisiuvus sukneles apacia graziai susiapvalina. Tikiuosi supratot ka parasiau g.gif

Prigludusi suknele mezgta sitaip - apacia kiek siauresne, ties klubais dadejau po 4-5 akis is sonu, poto liemeniui siaurinta ir krutinei vel dadeta, kadangi kliente kudute bet su grazia krutine, tai nugaroje kai jau platinimas krutinei - deta maziau akiu o priekui daugiau, paskui tas akis sulyginau kaklo iskirpei (nors skirtumas nezymus tik 3-4) akys.

jei kas neaisku klauskit mirksiukas.gif

o del nukritusiu akiu ir nesisekimu, oi kaip buna doh.gif
ir del svareliu jau isitikinau kad ju turi buti nei per daug nei per mazai, kai su 1 adatine geriau kad maziau, o kai su riberiu tai geriau kad daugiau, cia bent jau mano toks pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 11 kovo 2013 - 10:47
Nieko naujo blush2.gif ax.gif
user posted image

kas link lace karietos, tai pradedu akis uždėdama ant (kaip čia dabar išsireiškus biggrin.gif ) tų "šukų", kur skirta riberiui smile.gif tuomet pamezgu pagrindine karieta ~15cm., ir tik tada kinkau į darbą lace karietą smile.gif bet išeina tik keli kiauraraščiai. Kitus "pamėto" adatas doh.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už paguodą. 4u.gif
Išsimiegojau, blaivia galva viską iš naujo apmąsčiau, tada susirinkau iš visų kišenių likusią kantrybę ir uždėjau vėl mezginį ant mašinos bei pabaigiau tą nelemtą megztinio nugarą. thumbup.gif Bandysiu dabar rankoves kankinti pagal kažkieno čia anksčiau įdėtą superinę nuorodą, kaip nuo viršaus jas primegzti... cool.gif

Ristina, smagi megztuko spalvytė wub.gif

Shura, o tado ruda suknutė, nepaisant tų visų „kvalbonų“, labai miela... wub.gif
Atsakyti

Ristina, fainuolis tas Jūsų ''nieko naujo'' thumbup.gif ...Gražu man pažiūrėti į tuos susukaliotus megztinius...Ir spalva tokia MANO mirksiukas.gif ...

Na , o aš parodysiu pirmą kepurėlę su nauja mašina megztą, ir su ta vargo ažūro karieta nukankintą... tikrinau kiekvieną eilę ...Net ir perfokortą pati išsimušiau blush2.gif ... Nelyginta, nes mano panelė , sakė iki skalbimo vaikščios su spygliukais biggrin.gif

user posted image

O čia dar ''damušiau'' su Neva 5 :

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ristina: grazu! taip nieko nauja, bet vistiek grazu, net labai!
vince0405: kepka gera, mergina teisi del spygliuku - pats tas gazas biggrin.gif
o antro mezginiuko tos padalkos - vos ne hipnotizuojanciai veikia biggrin.gif
Atsakyti

Aha..., Jautiena , hipnotizavo mane ,kai adatėles stumdžiau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ristina,grazu tie debeseliai,bet aprasymas man kaip tamsus miskas,o ir jo fasonas man ant kitu grazu,bet ant saves kazkodel nematau tokio rubo g.gif

gal ir ner kuo girtis,nes masina bruzinau tik lygiai megztas detales,o priekio detale ir apdaila rankom,bet pasirodau pora savo pagaliau nufotografuotu mezginiu

medvilnine bliuzele

user posted image

user posted image

user posted image

ir twidinis megztukas,mezgiau ji del to,kad tos rankoves apzavejo smile.gif

user posted image

user posted image

ir rudeni megzta suknele:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ogo kiek groziu vienu metu thumbup.gif

I Ristinos - skersiuka, jau senai skersuoju ax.gif vis mastau ar bandyti ...

Olaiva - super viskas, nepriekaistinga , ir modeliukai, ir spalvos labai labai 4u.gif
Atsakyti