Ačiū, merginos, už pasveikinimus ir palinkėjimus,

kad taip Jūsų žodžiai dievuliui į ausį nueitų ir netektų man nusivilt, nes jau pradėjau bijot, kad nesusidraugausiu

su tuo programavimu naujų raštų, o esamų kaip visad ne tai, kad neužteks, o nebus tinkamo , kokio prireiks ... bepigu buvo perfokortą išsikalt ... O kodėl pirkau - tai galvot ir anksčiau pagalvodavau, kad gal reikia, bet taip niekad rimtai nesidomėjau per daug... bet vat reikėjo sekmadienio vakarą man pagooglint kas pas mus parduodama ir pamačiau ką tik naujai įdėtą skelbimą - na ir prisireikė čia ir dabar

O dabar kai jau protas sugrįžo į savo vietą galvoju - ir koks velnias liepė man tada lįst į tuos skelbimus

dirbau sau ramiai ir būtų užtekę man ir tos mašinikės ...

Tai dabar reik ko gero abi pardavinėt - kurią pirmiau nupirks, ta ir bus ne man skirta
Jautiena, o tas mane ir gundė karts nuo karto, kad rašto plotis neįspraustas į 24 akis ... O kas tavo per naujas pirkinys - gal galima plačiau ?
O gėlė megzta su perfokorta, paliekant vieną, o likusias adatas stumdžiau atgal į darbinę padėtį, nes nėra tos vieno motyvo funkcijos ... Siūlai sintetika, mikrofibra, bet klientė nesibaido sintetikos ... tai ir mezgu ...