Įkraunama...
Įkraunama...

12 temoje mezgame mezgimo mašinomis

o man kazkodel nustojo radyt visus radikal.ru ar kur patalpintus paveikslelius sad.gif nemaciau paskutiniu 3-4 darbu ir pagirti nematau ka.
Atsakyti
O gail, kad nenorit pagirti. Ideja ne mano , skonis ne mano, paprase drauge savo dukrytei vaidinimui motinos dienos proga numegzti smile.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane nulis jegu mezgimui po darbu, tai bent jus pagirsiu.
Zuzano kopija super ir man butu idomu pamatyti gulinti. O sparniukai, as taip ir pamasciau jog kokiai nors sventei 4u.gif
Shuros ziauriai grazi suknele su pynem, man tai irgi mistika kaip toki grozi padaryti 4u.gif Saunuoles jus viso smile.gif
Atsakyti
[U]
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 14, 21:50)
O gail, kad nenorit pagirti. Ideja ne mano , skonis ne mano, paprase drauge savo dukrytei vaidinimui motinos dienos proga numegzti smile.gif

Zuzana, tikrai nenoriu supykdyt, gal realiai geriau atroodo, bet jei tai nuimamas daiktas, bandyčiau ką nors kitokio prikonstruot, nes bent man tie ale sparnai gadina visą megztuko vaizdą doh.gif
Atsakyti
Darbeja, ir naturoj tuos sparnus nuimciau. Po vaidinimo mamyte, greiciausiai, taip ir padarys smile.gif
Atsakyti
Na, aš rodausi su praeitos savaitės skola

user posted image

user posted image

Siūlai 100 proc. merino vilna, suėjo 350 g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 15 balandžio 2013 - 09:23
O man gražus Zuzanos rūbelio atlikimas thumbup.gif mezgant pagal užsakymus ne visada tenka megzti, kas yra gražu ir praktiška smile.gif

Na, ir mano nesąmonė iš nesąmonių skyrelio. Čia tosk kaip Rūkės ir Zuzanos, tik, kad aš mezgiau be rankovyčių.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
100proc. linas
Megzta iš 4rių gijų nesukto lino/9tankumu.
~280cm ilgio, 60cn pločio juosta, kuri sujungta pradžia su pabaiga. O paskui per vidurį susiūta smile.gif
Atsakyti
Ristinos fainas, labai. Jau ir man tokio reikia, man atrodo.. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 04 15, 09:21)

Koks vasariskai geletas thumbup.gif

QUOTE(Ristina @ 2013 04 15, 09:23)

Na, ir mano nesąmonė iš nesąmonių skyrelio. Čia tosk kaip Rūkės ir Zuzanos, tik, kad aš mezgiau be rankovyčių.

wub.gif wub.gif
ir man kaip *liu, irgi tokio reikia smile.gif smile.gif
Tik nesuprantu kaip jis cia susiutas?
Atsakyti
Akirera, kaip visada tavo mezginiai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif , o jau to sugebėjimo privelt peizžus tai žiauriai pavydžiu doh.gif wub.gif doh.gif

Ristina, ir man patinka tavo apsiaustukas thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 04 15, 08:21)

Siūlai 100 proc. merino vilna, suėjo 350 g

Nerealiai grazus darbas
Atsakyti
Akirera, apvėlimas labai pagyyina megztelį bigsmile.gif beveik obelų žiedai biggrin.gif thumbup.gif

Mano užmestukas susiūtas pirma eilė su paskutine atvirom akim. Gausis kaip ratas. Tada reikia tą ratą susiūti per vidury, paliekant pradžioj ir pabaigoj tarpus rankoms smile.gif
Atsakyti