o man kazkodel nustojo radyt visus radikal.ru ar kur patalpintus paveikslelius
nemaciau paskutiniu 3-4 darbu ir pagirti nematau ka.

O gail, kad nenorit pagirti. Ideja ne mano , skonis ne mano, paprase drauge savo dukrytei vaidinimui motinos dienos proga numegzti

Kadangi pas mane nulis jegu mezgimui po darbu, tai bent jus pagirsiu.
Zuzano kopija super ir man butu idomu pamatyti gulinti. O sparniukai, as taip ir pamasciau jog kokiai nors sventei
Shuros ziauriai grazi suknele su pynem, man tai irgi mistika kaip toki grozi padaryti
Saunuoles jus viso
Zuzano kopija super ir man butu idomu pamatyti gulinti. O sparniukai, as taip ir pamasciau jog kokiai nors sventei

Shuros ziauriai grazi suknele su pynem, man tai irgi mistika kaip toki grozi padaryti

[U]
Zuzana, tikrai nenoriu supykdyt, gal realiai geriau atroodo, bet jei tai nuimamas daiktas, bandyčiau ką nors kitokio prikonstruot, nes bent man tie ale sparnai gadina visą megztuko vaizdą
QUOTE(zuzana* @ 2013 04 14, 21:50)
O gail, kad nenorit pagirti. Ideja ne mano , skonis ne mano, paprase drauge savo dukrytei vaidinimui motinos dienos proga numegzti 

Zuzana, tikrai nenoriu supykdyt, gal realiai geriau atroodo, bet jei tai nuimamas daiktas, bandyčiau ką nors kitokio prikonstruot, nes bent man tie ale sparnai gadina visą megztuko vaizdą

Darbeja, ir naturoj tuos sparnus nuimciau. Po vaidinimo mamyte, greiciausiai, taip ir padarys

Na, aš rodausi su praeitos savaitės skola

Siūlai 100 proc. merino vilna, suėjo 350 g

O man gražus Zuzanos rūbelio atlikimas
mezgant pagal užsakymus ne visada tenka megzti, kas yra gražu ir praktiška
Na, ir mano nesąmonė iš nesąmonių skyrelio. Čia tosk kaip Rūkės ir Zuzanos, tik, kad aš mezgiau be rankovyčių.

100proc. linas
Megzta iš 4rių gijų nesukto lino/9tankumu.
~280cm ilgio, 60cn pločio juosta, kuri sujungta pradžia su pabaiga. O paskui per vidurį susiūta

Na, ir mano nesąmonė iš nesąmonių skyrelio. Čia tosk kaip Rūkės ir Zuzanos, tik, kad aš mezgiau be rankovyčių.

100proc. linas
Megzta iš 4rių gijų nesukto lino/9tankumu.
~280cm ilgio, 60cn pločio juosta, kuri sujungta pradžia su pabaiga. O paskui per vidurį susiūta

Ristinos fainas, labai. Jau ir man tokio reikia, man atrodo..

QUOTE(akirera @ 2013 04 15, 09:21)
Koks vasariskai geletas

QUOTE(Ristina @ 2013 04 15, 09:23)

ir man kaip *liu, irgi tokio reikia

Tik nesuprantu kaip jis cia susiutas?
Akirera, kaip visada tavo mezginiai
, o jau to sugebėjimo privelt peizžus tai žiauriai pavydžiu
Ristina, ir man patinka tavo apsiaustukas

Ristina, ir man patinka tavo apsiaustukas

QUOTE(akirera @ 2013 04 15, 08:21)
Nerealiai grazus darbas
Akirera, apvėlimas labai pagyyina megztelį
beveik obelų žiedai
Mano užmestukas susiūtas pirma eilė su paskutine atvirom akim. Gausis kaip ratas. Tada reikia tą ratą susiūti per vidury, paliekant pradžioj ir pabaigoj tarpus rankoms

Mano užmestukas susiūtas pirma eilė su paskutine atvirom akim. Gausis kaip ratas. Tada reikia tą ratą susiūti per vidury, paliekant pradžioj ir pabaigoj tarpus rankoms