Sveikos, numezgiau jau ir antrą blyną

Purmąkart panaudojau perfokortą, bet, pasirodo, nors ir daug jų gavau su mašina, bet gražios ir neradau.Kompiuteryje turiu parsisiuntus iš Osinkos su drugeliais, bet dar nesu bandžius pati daryti. Pirma mintis buvo prašyt Laimužės kokių delfinukų, bet paskui persigalvojau, kad man svarbu iš vis ką nors sukurpti pradžiai, kad esmę perprasčiau

Tai va, kokią radau tokią mezgiau.Dar katinukas buvo, bet, kaip supratau, jie atskiram motyvui skirti, o , jei eis per visą megztuką, tai išvirkščioj pusėj bus laaabai ilgi palaidi siūlai

Man nelabai patinka pati atnarų pradžia.Kodėl uždėjus akis ir pakabinus svorius reikia megzti 3 eiles o ne dvi mano mašinoj ant S(važiuojant karieta mezga pirma ant pagrindinės adatinės esančias adatas, grižtant ant apatinės)?

O paskui jau per abi adatines toliau .Tankumą sumažinus buvau, atrodo viską dariau, kaip parašyta

Priekį teko padaryt platesnį, nei nugara, kad tilptų pilni motyvai
Jei atliktų laiko nuo žemės ūkio, bandyčiau ir aš kažką kurpti iš Ristinos pasiūlyto.Dukrai patiko, tokios liemenės norėtų.Bet man jau reiktų ieškoti nailoninio siūlo, nežinau kur jis perkamas

, nes ažūrinės karietėlės neturiu.Ir turbūt niekada neturėsiu, nebent jei tiktų iš Silverio

Ir čia yra minusas, kad mano mašina kitokia, o ne broliukas

Užmiršau parašyti, kad siūlai Yarnart cotton soft, tankumas 4*, mezgiau vienų metų vaikui.Ar tiks, dar nežinau