Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Enita @ 2013 03 11, 20:13)
Na čia ir neina kalba apie 1 cm aukščiau/žemiau ar rando kreivumą PO "triusikais" - juos apskritai paslėpt galėtų nebent tik "triusikai" iki bambos.

Suprantu.
Tik matyt aš neatidi ir albume tokių "darbų" nematau doh.gif g.gif , kur į trūsus netilptų, gal ištrinta g.gif .
Ale turime suprast ir tas moteris, kurios renkasi nemokamą/ dalinai mokamą operaciją kaip vienintelį būdą atsikratyt beviltiškai atrodančio sugadinto pilvo. Aišku, kad gydytojas tada jau nesiūlo korekcijų, pasiurbimų ar dar kažkokių pagražinimų.
O šitų dalykų pas mokamus juk yra, ne viskas gražiai pavykt gali bet kam, nevienodas randėjimas, platėjimas.
Atsakyti
na as tai irgi uz dalinai finsojama,nes sitam reikalui paskola imu,neudirbu savo kunu pinigu tode tikrai jauciuosi labai savanudiskai...na bet cia kita kalbaa...

o kaip su nestumais po tvarkymu,ar tikrai jau visos pasiryzta opercijai,su mintim niekada daugiau?
Atsakyti
labai noriu grazaus pilvuko doh.gif . Svaigstu kaip noreciau ta gabala odos nuimt. Liemeni atrasti. blush2.gif
Bet svarstymuose - kur Vilnius - turiu atsiliepima ir maciau kaip atrodo po A. Jankausko operacijos ir daug skaiciau apie Kauna. Jie gerai reklamuojasi.

Jei nereikia nusiurbti riebalu, tai vis tiek reikia orientuotis i 5-6 tukst. ar yra sansu uz maziau.

Donyy, Lazdynuose dareisi pas Jankauska ar pas koki kita.

Dar noriu paklausti, kazkodel yra daugiau nuomoniu, kad operuotis rudeni. Kaip cia yra geriau?

Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balande: 11 kovo 2013 - 20:47
Balande o kur tu matei kaip atrodo po Jankausko? as masciau apie Jankuska,nes jis mano vaikui ausys tvarke... man vilniuj butu daug patogiau...
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 11, 20:37)
Suprantu.
Tik matyt aš neatidi ir albume tokių "darbų" nematau doh.gif  g.gif , kur į trūsus netilptų, gal ištrinta g.gif .

Būtent, kad dauguma tokių atvejų savo nuotraukas iš albumo pašalino, matyt kad nuotaikos negadintų komentarai, o ir temoje nebesilanko arba bent jau nepasisako. Aišku gal jau ir nebeaktualu skaudintis žiūrint į gražiai padarytus pilvus, kai jau vistiek post factum.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 11, 21:49)
Balande o kur tu matei kaip atrodo po Jankausko? as masciau apie Jankuska,nes jis mano vaikui ausys tvarke... man vilniuj butu daug patogiau...

Mano drauge daresi. Pradzioj atrode nekaip, kai maciau. Taciau praejus metams visai gerai. Jai siurbe riebalus ir patempe.
Man irgi Vilnius patogiau.
Svarstau kada pas ji nueiti konsultacijai, kad aisku butu kiek kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 11, 20:45)
Oi, brangioji, kaip džiaugiuosi thumbup.gif . Šitiek centimetrų nerealu thumbup.gif Apsiverkčiau radusi minus 15 cm, o šonu - ne  lanką, o stačiai žemyn. bigsmile.gif
Čia toks podiumas, kad patikėk- sterblinių- strijinių- prijuostinių ir net pagimdžiusių nėščiųjų blush2.gif  laugh.gif
Nors pačią suprantu- operavais Vilniuje ne pas populiariausią daktarą ir dar kaip suprantu- sugebėjai pataupyt. Esi šaunuolė ir tiek, kad sugebėjai susirast viską pati.  thumbup.gif Mes einam jau pramintu keliu- pažiūri , išsirenki- kaip parduotuvėj. laugh.gif
Aš irgi ilgai delsiau su tuo albumu, pirma nuėjau konsultacijon, užsirašiau op datą, o tik tada sugalvojau, kad vis tik reikia pažiūrėti tų darbų. doh.gif  biggrin.gif
Turiu albume dvi favorites, radau daugmaž figūras panašias ir žiūriu žiūriu žiūriu- bandau mintimis užkalbėt pilvą ir priverst pavirst tokiu, koks pas jas po op. Įtariu, kad turėčiau dar vieną favoritą.... ax.gif 
Ale dabar jau pradėjau juodai bijot, liko žingsniukas.  unsure.gif

taip Vilniuje, ir as sumokejau tiek kiek galetu manau kiekviena dirbanti moteris nenuskriaudziant saves, nes pvz moketi 5000 ar 8000 as is seimos biudzeto negaleciau o taupyti vel kazkaip nekaip, biggrin.gif Tik gailiuosi kad to nepadariau daug anksciau biggrin.gif
Galutinio varianto dar nemaciau nes esu 7 dienos po operacijos, randas tikrai labai zemai jau tai dabar matau is po triusikeliu tikrai neislys, nes va katik tualete sove mintis, ogi ziuriu jau ataugineja plaukuciai ( pries op nusidepiliavau graziai lotuliukas.gif ) o kurie yra rando vietoje po pleistru, tai kaip dabar reiks eiti siulu istraukimui lupant peista apturesiu dar ir depiliacija doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Balande @ 2013 03 11, 21:44)
labai noriu grazaus pilvuko  doh.gif . Svaigstu kaip noreciau ta gabala odos nuimt. Liemeni atrasti.  blush2.gif
Bet svarstymuose - kur Vilnius - turiu atsiliepima ir maciau kaip atrodo po A. Jankausko operacijos ir daug skaiciau apie Kauna. Jie gerai reklamuojasi.

Jei nereikia nusiurbti riebalu, tai vis tiek reikia orientuotis i 5-6 tukst. ar yra sansu uz maziau.

Donyy, Lazdynuose dareisi pas Jankauska ar pas koki kita.

Dar noriu paklausti, kazkodel yra daugiau nuomoniu, kad operuotis rudeni. Kaip cia yra geriau?

Aciu.

Vilniuje operavausi Lazdynu ligonineje Plastikos chirurgijos skyriuje pas gyd Rauba.
As turejau dideli nescios negrazu pilva, ji man numazino 100 % ir kaip rasiau prejus 4 dienos po operacijos liemuo sumazejo 21 cm man jau laimes pilnos kelnes, gyd sake su sutinusi po menesio bus dar geriau.. o Saltuoju sezonu geriau todel kad korseta nesioti reikia su juo silta buna ir po drabuzeis paslepti galima, o vasara tai ri i ezera ir pasideginti norisi todel manau sudetingiau ir gyja..
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 03 11, 22:52)
taip Vilniuje, ir as sumokejau tiek kiek galetu manau kiekviena dirbanti moteris nenuskriaudziant saves, nes pvz moketi 5000 ar 8000 as is seimos biudzeto negaleciau o taupyti vel kazkaip nekaip,  biggrin.gif Tik gailiuosi kad to nepadariau daug anksciau biggrin.gif
Galutinio varianto dar nemaciau nes esu 7 dienos po operacijos, randas tikrai labai zemai jau tai dabar matau is po triusikeliu tikrai neislys, nes va katik tualete sove mintis, ogi ziuriu jau ataugineja plaukuciai ( pries op nusidepiliavau graziai  lotuliukas.gif  ) o kurie yra rando vietoje po pleistru, tai kaip dabar reiks eiti siulu istraukimui lupant peista apturesiu dar ir depiliacija  doh.gif  lotuliukas.gif

Teisingai suprantu, kad tau kainavo zymiai maziau nei tavo minimos sumos? Ir tai be dalinio ligoniu kasu apmokejimo?
Kokia tvarka pakliunama i plastikos skyriu Lazdynuose? Asmeniniu skambuciu daktarui?
As taip ilgai svajoju apie grazu pilva doh.gif
Sorry uz klausimus, gal jau atsakinejai i juos, bet visos temos paskaiciau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Donyy @ 2013 03 11, 23:01)
taip Vilniuje, ir as sumokejau tiek kiek galetu manau kiekviena dirbanti moteris nenuskriaudziant saves, nes pvz moketi 5000 ar 8000 as is seimos biudzeto negaleciau o taupyti vel kazkaip nekaip,  biggrin.gif Tik gailiuosi kad to nepadariau daug anksciau biggrin.gif
Galutinio varianto dar nemaciau nes esu 7 dienos po operacijos, randas tikrai labai zemai jau tai dabar matau is po triusikeliu tikrai neislys, nes va katik tualete sove mintis, ogi ziuriu jau ataugineja plaukuciai ( pries op nusidepiliavau graziai  lotuliukas.gif  ) o kurie yra rando vietoje po pleistru, tai kaip dabar reiks eiti siulu istraukimui lupant peista apturesiu dar ir depiliacija  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Vilniuje operavausi Lazdynu ligonineje Plastikos chirurgijos skyriuje pas gyd Rauba.
As turejau dideli nescios negrazu pilva, ji man numazino 100 % ir kaip rasiau prejus 4 dienos po operacijos liemuo sumazejo 21 cm man jau laimes pilnos kelnes, gyd sake su sutinusi po menesio bus dar geriau.. o Saltuoju sezonu geriau todel kad korseta nesioti reikia su juo silta buna ir po drabuzeis paslepti galima, o vasara tai ri i ezera ir pasideginti norisi todel manau sudetingiau ir gyja..

O sitas plastikos chirurgas Rauba gal brolis LOR gydytojo D. Raubos? g.gif
Ar rekomenduotum si daktara?
Ka esi girdejusi apie Jankauska?
Vau 21 cm ir dar mazes. super thumbup.gif
Tai va as kaupiuosi rudeniui. Reikia zinoti, kiek pinigeliu tureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2013 03 11, 23:06)
Teisingai suprantu, kad tau kainavo zymiai maziau nei tavo minimos sumos? Ir tai be dalinio ligoniu kasu apmokejimo?
Kokia tvarka pakliunama i plastikos skyriu Lazdynuose? Asmeniniu skambuciu daktarui?
As taip ilgai svajoju apie grazu pilva  doh.gif
Sorry uz klausimus, gal jau atsakinejai i juos, bet visos temos paskaiciau.  blush2.gif
Papildyta:
O sitas plastikos chirurgas Rauba gal brolis LOR gydytojo D. Raubos?  g.gif
Ar rekomenduotum si daktara?
Ka esi girdejusi apie Jankauska?
Vau 21 cm ir dar mazes. super  thumbup.gif
Tai va as kaupiuosi rudeniui. Reikia zinoti, kiek pinigeliu tureti  blush2.gif

as tik uz Rauba..
seip galima paskambinti i registratura ir uzsiregistruoti pas ji k-jai, o toliau kaip kas turi drasos kalbetis deretis biggrin.gif
Jankauskas dirba Northway klinikoje kiek zinau jam su randu siuvimu nesiseka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donyy: 11 kovo 2013 - 22:22
QUOTE(Donyy @ 2013 03 11, 23:19)
as tik uz Rauba..
seip galima paskambinti i registratura ir uzsiregistruoti pas ji k-jai, o toliau kaip kas turi drasos kalbetis deretis  biggrin.gif
Jankauskas dirba Northway klinikoje kiek zinau jam su randu siuvimu nesiseka blush2.gif

Supratau. Kiek kainuoja konsultacija? Oficiali.

Na, drauges randa po Jankausko maciau, tai po 8 men. atrode nekaip. Dabar nemaciau, bet ji dziaugiasi rezultatais. praejo 1,5 metų. Man galvosukis didziulis smile.gif Pas ka eiti- kiek kainuos doh.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti