QUOTE(Titanium @ 2013 03 11, 20:45)
Oi, brangioji, kaip džiaugiuosi

. Šitiek centimetrų nerealu

Apsiverkčiau radusi minus 15 cm, o šonu - ne lanką, o stačiai žemyn.
Čia toks podiumas, kad patikėk- sterblinių- strijinių- prijuostinių ir net pagimdžiusių nėščiųjų
Nors pačią suprantu- operavais Vilniuje ne pas populiariausią daktarą ir dar kaip suprantu- sugebėjai pataupyt. Esi šaunuolė ir tiek, kad sugebėjai susirast viską pati.

Mes einam jau pramintu keliu- pažiūri , išsirenki- kaip parduotuvėj.

Aš irgi ilgai delsiau su tuo albumu, pirma nuėjau konsultacijon, užsirašiau op datą, o tik tada sugalvojau, kad vis tik reikia pažiūrėti tų darbų.
Turiu albume dvi favorites, radau daugmaž figūras panašias ir žiūriu žiūriu žiūriu- bandau mintimis užkalbėt pilvą ir priverst pavirst tokiu, koks pas jas po op. Įtariu, kad turėčiau dar vieną favoritą....
Ale dabar jau pradėjau juodai bijot, liko žingsniukas.
taip Vilniuje, ir as sumokejau tiek kiek galetu manau kiekviena dirbanti moteris nenuskriaudziant saves, nes pvz moketi 5000 ar 8000 as is seimos biudzeto negaleciau o taupyti vel kazkaip nekaip,

Tik gailiuosi kad to nepadariau daug anksciau
Galutinio varianto dar nemaciau nes esu 7 dienos po operacijos, randas tikrai labai zemai jau tai dabar matau is po triusikeliu tikrai neislys, nes va katik tualete sove mintis, ogi ziuriu jau ataugineja plaukuciai ( pries op nusidepiliavau graziai

) o kurie yra rando vietoje po pleistru, tai kaip dabar reiks eiti siulu istraukimui lupant peista apturesiu dar ir depiliacija
Papildyta:
QUOTE(Balande @ 2013 03 11, 21:44)
labai noriu grazaus pilvuko

. Svaigstu kaip noreciau ta gabala odos nuimt. Liemeni atrasti.
Bet svarstymuose - kur Vilnius - turiu atsiliepima ir maciau kaip atrodo po A. Jankausko operacijos ir daug skaiciau apie Kauna. Jie gerai reklamuojasi.
Jei nereikia nusiurbti riebalu, tai vis tiek reikia orientuotis i 5-6 tukst. ar yra sansu uz maziau.
Donyy,
Lazdynuose dareisi pas Jankauska ar pas koki kita.
Dar noriu paklausti, kazkodel yra daugiau nuomoniu, kad operuotis rudeni. Kaip cia yra geriau?
Aciu.
Vilniuje operavausi Lazdynu ligonineje Plastikos chirurgijos skyriuje pas gyd Rauba.
As turejau dideli nescios negrazu pilva, ji man numazino 100 % ir kaip rasiau prejus 4 dienos po operacijos liemuo sumazejo 21 cm man jau laimes pilnos kelnes, gyd sake su sutinusi po menesio bus dar geriau.. o Saltuoju sezonu geriau todel kad korseta nesioti reikia su juo silta buna ir po drabuzeis paslepti galima, o vasara tai ri i ezera ir pasideginti norisi todel manau sudetingiau ir gyja..