Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu...

Velykos siemet ankstyvos.Kovo 31-balandzio 1 d.
Atsakyti
lyg kovo 31
Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2013 02 27, 11:52)
Velykos kovo 31d  ax.gif

Aaa, nezinau tada. Nes Ilgai siuncia, tiek Crazy8, tiek Gymboree vos ne 2 sav

Saunuoles, visos zinot , o as ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 27 vasario 2013 - 11:54
aisku, na tada gal palauksiu gal dar geresnes kainos bus
Atsakyti
nusiziurejau sia, dabar iki kokio svorio nu niekur neberandu doh.gif
http://www.toysrus.c...;searchURL=true
Atsakyti
O as kiek pastebejau,kad nusiziuri gymboree koki drabuzele ir niekada geresnes kainos nesulauki,nes isperka reikiama dydi.O jie kazkaip ir mazesnemis kainomis nepiknaudziauja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 12:50)
Reiktu pasieskoti ir man. Turiu dvi liemenes, tik jau viena pagal kg nebetinka. Kitos nepamenu. Paprastai jos matuojamos ne metais, o kg wink.gif

Mes jau savo du metus antesiojom thumbup.gif bet bijau siemet jau neislaikys vaiko,reik didesnes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 12:50)
Merginos sake, kad galima ilasinti kelis lasiukus i krema. Ant dregnos odos truputi galima patepti. Pati dar nebandziau, laukiu parkeliaujancios.

turiu keliu merginu issisaugojus pasisakymus, kaip naudoja rugsty:
"
Sveikos,
aš tepu ant drėgnos odos. Tada kremą ant viršaus.

Naudojimas: 2 lašelius hialurono serumo švelniai įmasažuokite į švarią veido odą ir leiskite jam pilnai įsigerti. Po to naudokite dieninį arba naktinį kremą su hialurono rūgštimi. Rekomenduojama serumą naudoti kelis kartus per dieną (ypač po saulės vonių, norint grąžinti odai drėgmę).

Viskas tvarkoj,tik veida sudrekinkit,pries tepant hialurono r.,megsta dregme,kitaip neisisavina.

haliuronui akcija eina amazon
http://www.amazon.co...s=haliuron acid
surenku 5ias norincias ir perku su 50% nuolaida serumukus, ismokau pagaliau ji naudoti, isitepu veida,kakla po desimt min uzsitepu iprastu kremuku dabar natures shea butter white tea ziema - oda nepakartojamai atsigavo "
Atsakyti
na va dabar vel nezinau ka daryt>
kaip jums toks komplektukas?
http://www.gymboree....j...0&fit_type=
Papildyta:
QUOTE(dzinamaze @ 2013 02 27, 13:01)
Mes jau savo du metus antesiojom thumbup.gif  bet bijau siemet jau neislaikys vaiko,reik didesnes ax.gif
Papildyta:

turiu keliu merginu issisaugojus pasisakymus, kaip naudoja rugsty:
"
Sveikos,
aš tepu ant drėgnos odos. Tada kremą ant viršaus.
Naudojimas: 2 lašelius hialurono serumo švelniai įmasažuokite į švarią veido odą ir leiskite jam pilnai įsigerti. Po to naudokite dieninį arba naktinį kremą su hialurono rūgštimi. Rekomenduojama serumą naudoti kelis kartus per dieną (ypač po saulės vonių, norint grąžinti odai drėgmę).
Viskas tvarkoj,tik veida sudrekinkit,pries tepant hialurono r.,megsta dregme,kitaip neisisavina.

haliuronui akcija eina amazon
http://www.amazon.co...s=haliuron acid
surenku 5ias norincias ir perku su 50% nuolaida serumukus, ismokau pagaliau ji naudoti, isitepu veida,kakla po desimt min uzsitepu iprastu kremuku dabar natures shea butter white tea ziema - oda nepakartojamai atsigavo "

o kam tas serumas? gal ir man reikes? reikia kazkaip iprast naudotis kremu, nes kazkaip naudoju tik tonika o visus kremus nuperku ir imetu kai galiojimas pasibaigai net neatidarytus.
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2013 02 27, 11:56)
nusiziurejau sia, dabar iki kokio svorio nu niekur neberandu doh.gif
http://www.toysrus.c...;searchURL=true

Ant paveiksliuko raso 33-35 lbs
Papildyta:
QUOTE(vitia @ 2013 02 27, 11:58)
O as kiek pastebejau,kad nusiziuri gymboree koki drabuzele ir niekada geresnes kainos nesulauki,nes isperka reikiama dydi.O jie kazkaip ir mazesnemis kainomis nepiknaudziauja. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka, nesitikejau taip greit gauti, jau gymbo grozybes kaip visada thumbup.gif norisi dar ir dar tu groziu biggrin.gif

Ilonuskaa man asmeniskai tik basutes grazios to komplektuko, sijonukas toks subliuskes galetu but pustesnis smile.gif zirafu gavom tutu tai labai patiko toks labai pustas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2013 02 27, 13:12)
Aciu mergaites uz siuntinuka, nesitikejau taip greit gauti, jau gymbo grozybes kaip visada thumbup.gif  norisi dar ir dar tu groziu biggrin.gif

Ilonuskaa man asmeniskai tik basutes grazios to komplektuko, sijonukas toks subliuskes galetu but pustesnis smile.gif zirafu gavom tutu tai labai patiko toks labai pustas smile.gif

na as tutu gymbo ir galvoju neimt nes nepatinka, taip galvoju koki zalia ar zydra priderint gal net joda, next ar petit
tik vis galvoju imt dabar ar laukt, ir del asuciu dydzio neapsisprendziu koki imt dabar tai 6 nesiojam snikeriukus
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2013 02 27, 12:12)
Aciu mergaites uz siuntinuka, nesitikejau taip greit gauti, jau gymbo grozybes kaip visada thumbup.gif  norisi dar ir dar tu groziu biggrin.gif

Aciu Jums smile.gif

Man sita Suknute graziau nei visciukas. Bet siaip, tai tikrai kaip visciukas - geltonas wub.gif

Atsakyti