Velykos siemet ankstyvos.Kovo 31-balandzio 1 d.
lyg kovo 31
QUOTE(saugotoja1987 @ 2013 02 27, 11:52)
Aaa, nezinau tada. Nes Ilgai siuncia, tiek Crazy8, tiek Gymboree vos ne 2 sav
Saunuoles, visos zinot , o as ne

aisku, na tada gal palauksiu gal dar geresnes kainos bus
O as kiek pastebejau,kad nusiziuri gymboree koki drabuzele ir niekada geresnes kainos nesulauki,nes isperka reikiama dydi.O jie kazkaip ir mazesnemis kainomis nepiknaudziauja.

QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 12:50)
Reiktu pasieskoti ir man. Turiu dvi liemenes, tik jau viena pagal kg nebetinka. Kitos nepamenu. Paprastai jos matuojamos ne metais, o kg

Mes jau savo du metus antesiojom

Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 12:50)
Merginos sake, kad galima ilasinti kelis lasiukus i krema. Ant dregnos odos truputi galima patepti. Pati dar nebandziau, laukiu parkeliaujancios.
turiu keliu merginu issisaugojus pasisakymus, kaip naudoja rugsty:
"
Sveikos,
aš tepu ant drėgnos odos. Tada kremą ant viršaus.
Naudojimas: 2 lašelius hialurono serumo švelniai įmasažuokite į švarią veido odą ir leiskite jam pilnai įsigerti. Po to naudokite dieninį arba naktinį kremą su hialurono rūgštimi. Rekomenduojama serumą naudoti kelis kartus per dieną (ypač po saulės vonių, norint grąžinti odai drėgmę).
Viskas tvarkoj,tik veida sudrekinkit,pries tepant hialurono r.,megsta dregme,kitaip neisisavina.
haliuronui akcija eina amazon
http://www.amazon.co...s=haliuron acid
surenku 5ias norincias ir perku su 50% nuolaida serumukus, ismokau pagaliau ji naudoti, isitepu veida,kakla po desimt min uzsitepu iprastu kremuku dabar natures shea butter white tea ziema - oda nepakartojamai atsigavo "
na va dabar vel nezinau ka daryt>
kaip jums toks komplektukas?
http://www.gymboree....j...0&fit_type=
Papildyta:
o kam tas serumas? gal ir man reikes? reikia kazkaip iprast naudotis kremu, nes kazkaip naudoju tik tonika o visus kremus nuperku ir imetu kai galiojimas pasibaigai net neatidarytus.
kaip jums toks komplektukas?
http://www.gymboree....j...0&fit_type=
Papildyta:
QUOTE(dzinamaze @ 2013 02 27, 13:01)
Mes jau savo du metus antesiojom
bet bijau siemet jau neislaikys vaiko,reik didesnes 
Papildyta:
"
Sveikos,
Naudojimas: 2 lašelius hialurono serumo švelniai įmasažuokite į švarią veido odą ir leiskite jam pilnai įsigerti. Po to naudokite dieninį arba naktinį kremą su hialurono rūgštimi. Rekomenduojama serumą naudoti kelis kartus per dieną (ypač po saulės vonių, norint grąžinti odai drėgmę).
Viskas tvarkoj,tik veida sudrekinkit,pries tepant hialurono r.,megsta dregme,kitaip neisisavina.
surenku 5ias norincias ir perku su 50% nuolaida serumukus, ismokau pagaliau ji naudoti, isitepu veida,kakla po desimt min uzsitepu iprastu kremuku dabar natures shea butter white tea ziema - oda nepakartojamai atsigavo "

Papildyta:
"
Sveikos,
o kam tas serumas? gal ir man reikes? reikia kazkaip iprast naudotis kremu, nes kazkaip naudoju tik tonika o visus kremus nuperku ir imetu kai galiojimas pasibaigai net neatidarytus.
QUOTE(dzinamaze @ 2013 02 27, 11:56)
Ant paveiksliuko raso 33-35 lbs
Papildyta:
QUOTE(vitia @ 2013 02 27, 11:58)
O as kiek pastebejau,kad nusiziuri gymboree koki drabuzele ir niekada geresnes kainos nesulauki,nes isperka reikiama dydi.O jie kazkaip ir mazesnemis kainomis nepiknaudziauja. 

Aciu mergaites uz siuntinuka, nesitikejau taip greit gauti, jau gymbo grozybes kaip visada
norisi dar ir dar tu groziu
Ilonuskaa man asmeniskai tik basutes grazios to komplektuko, sijonukas toks subliuskes galetu but pustesnis
zirafu gavom tutu tai labai patiko toks labai pustas

Ilonuskaa man asmeniskai tik basutes grazios to komplektuko, sijonukas toks subliuskes galetu but pustesnis

QUOTE(adream @ 2013 02 27, 13:12)
Aciu mergaites uz siuntinuka, nesitikejau taip greit gauti, jau gymbo grozybes kaip visada

na as tutu gymbo ir galvoju neimt nes nepatinka, taip galvoju koki zalia ar zydra priderint gal net joda, next ar petit
tik vis galvoju imt dabar ar laukt, ir del asuciu dydzio neapsisprendziu koki imt dabar tai 6 nesiojam snikeriukus
QUOTE(adream @ 2013 02 27, 12:12)

Aciu Jums

Man sita Suknute graziau nei visciukas. Bet siaip, tai tikrai kaip visciukas - geltonas