Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu...

QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 14:57)

O as privalau uzsiregistruoti ju tinklalapyje, ar tiesiog kraunu krepsiuka ir tada jau jums nukopinu? l atsiprasau, gal ikyrejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 02 27, 15:23)
O as privalau uzsiregistruoti ju tinklalapyje, ar tiesiog kraunu krepsiuka ir tada jau jums nukopinu? l atsiprasau, gal ikyrejau doh.gif

jeigu duoda krauti krepsiuka be registravimo, tai ir nesiregistruokite, jei nenorite:) svarbiausia nukopijuoti krepselio turine, o laisko antgalveje nurodyti pilna informacija 4u.gif
Atsakyti
www.sierratradingpost.com sitam sarasiukui duoda nuolaida 60-90proc. Kainos tikros krepsiukyje matosi + shipas nuo 75 dol - 0,99dol thumbup.gif

Grazus UGGsai http://www.6pm.com/u...e?zfcTest=mat:1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 27 vasario 2013 - 16:12
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 02 27, 15:37)
jeigu duoda krauti krepsiuka be registravimo, tai ir nesiregistruokite, jei nenorite:) svarbiausia nukopijuoti krepselio turine, o laisko antgalveje nurodyti pilna informacija 4u.gif

Nu gal paskutini karta klausiu biggrin.gif , o tiesiog nukopinti ar linka imesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 02 27, 16:01)
maniskis ir pradzioj bijojo lipti su ta liemene i ezera. Juroj su liemene nebuvo, nes neleidziu iki tokio gylio bristi wink.gif O ezere be suaugusiojo (mamos ar tecio) tai bijo ir dabar. Prikalbinom siaip ne taip, isidrasino, bet vistiek salia turi buti kazkas, kitaip nelipa.

kai prie karjero gyvenam tai mums butina liemene biggrin.gif mano mergyte su ja drasiai plaukia ir i gyli pas mane thumbup.gif . Aisku be prieziuros negalima vaiko palikt, prieziura yra butina 4u.gif Be liemenes i vandeni neleidziu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 02 27, 16:09)
Nu gal paskutini karta klausiu  biggrin.gif , o tiesiog nukopinti ar linka imesti blush2.gif

3. Išrinktus rūbelius sudedate į pirkinių krepšelį, kuriame matysis prekės kodas, dydis ir spalva.
4. Pirkinių krepšelį kopijuojate tiesiai į el.pašto psl., jei iškraipo krepšelį, tada į Wordą. Nedarykite Print screen.
Papildyta:
QUOTE(dzinamaze @ 2013 02 27, 16:11)
kai prie karjero gyvenam tai mums butina liemene biggrin.gif  mano mergyte su ja drasiai plaukia ir i gyli pas mane  thumbup.gif . Aisku be prieziuros negalima vaiko palikt, prieziura yra butina 4u.gif  Be liemenes i vandeni neleidziu schmoll.gif

Kol mazesnis budavo, tai dedavom tik tuos pripustukus biggrin.gif Mama baile ir bijo vandens lotuliukas.gif , tai kazkaip ir neprireikdavo liemeniu. Dabar kai didesnis, tai kitaip ir neimanoma. Tie pripustukai man isvis del vaizdo tik doh.gif As pati esu isgasdinta kokiu 3m, skendau 6m. Tai mano maudymosi zona iki keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilonuskaa @ 2013 02 27, 16:59)
help help he g.gif lp

uzklauskit gymboree\crazy rubeliu isparduotuves temoje, ten tikrai manau atsiras kas pades ax.gif
Atsakyti
www.maidenform.com leginsiukai po 13 dol
Papildyta:
user posted image

Mergaitiski batai grazus Laura Ashley
Papildyta:
www.aeropostale.com nuo 100 dol FREE shipas

www.keekoo.com isparduotuve. Daug graziu dalykeliu yra. Verta paziureti smile.gif

www.keekoo.com - - - leginsiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 27 vasario 2013 - 16:46
Toysrus uzsakymu gal turite?
Atsakyti
www.keekoo.com - - - kremukai visokiausi
Papildyta:
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 27, 16:51)
Toysrus uzsakymu gal turite?

Siuo metu ne

www.onlineshoes.com Sale - shipas 5 dol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 27 vasario 2013 - 16:59
Laba diena
Viotinola o mano siuntinukas iskeliavo ?
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2013 02 27, 16:59)
Laba diena
Viotinola o mano siuntinukas iskeliavo ?

Taip, sia savaitele visos gausit wink.gif
Atsakyti