Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu...

QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 18:27)
Tai reiskias reiks laukti biggrin.gif Sutaupiau smile.gif

As konkreciai galiu kalbeti apie LPS, ten tikrai yra smulkiu daikteliu, bet va tie didesni tai tikrai kokybiski, leidziu savo 11 men vaikui pagrauzti, kai nuo sesers nugvelbia biggrin.gif vyras, kai dukra mazesne buvo, rankineje nesiodavosi LPS suniuka, kai nueidavom i kavine, issitraukia, kad vaikas netriuksmautu:)
Atsakyti
user posted image
Sepeteliai
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 03 01, 12:31)
As konkreciai galiu kalbeti apie LPS, ten tikrai yra smulkiu daikteliu, bet va tie didesni tai tikrai kokybiski, leidziu savo 11 men vaikui pagrauzti, kai nuo sesers nugvelbia biggrin.gif  vyras, kai dukra mazesne buvo, rankineje nesiodavosi LPS suniuka, kai nueidavom i kavine, issitraukia, kad vaikas netriuksmautu:)

biggrin.gif Na, reiks paziureti.... vaziuosim savaitgali i parde (kaip as nemegstu shoppintis gyvai doh.gif), tai paciupinesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 19:08)
Kaip grazu  wub.gif Cia jauciu nuo kokiu 3-4 metu?  g.gif

manau galima ir mazesniems, tik reiktu pacius smulkiausius zaisliukus kuriam laikui suslepti, kad neprarytu, nes pati plasmase turetu buti kokybiska. Maniske su lego duplo namu zaide nuo 2 metu, tai puikiai visus suguldydavo ir prie stalo pasodindavo ar i supynes ikisdavo biggrin.gif cia panasiai
Atsakyti
QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 18:27)
Tai reiskias reiks laukti biggrin.gif Sutaupiau smile.gif

Manoji gal nuo kokiu 1,5 metukus su LPSais zaidzia ir dar iki siol, o dabar jai 6,5 m. Tai tik LPS ir Monstres trasa eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 01, 13:04)
Manoji gal nuo kokiu 1,5 metukus su LPSais zaidzia ir dar iki siol, o dabar jai 6,5 m. Tai tik LPS ir Monstres  trasa eina  biggrin.gif

As tas Monstres duktereciai nuziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 19:29)
As tas Monstres duktereciai nuziurejau  biggrin.gif

Oi, negaliu, kaip jos man sirdi drasko doh.gif Taip laikausi, uzsakymo nesiusdama dviems g.gif Bet kad gi taip labai jau daug turime, o dar kiek laukiam doh.gif Tikrai bus per daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 01, 13:37)
Oi, negaliu, kaip jos man sirdi drasko  doh.gif  Taip laikausi, uzsakymo nesiusdama dviems  g.gif  Bet kad gi taip labai jau daug turime, o dar kiek laukiam  doh.gif  Tikrai bus per daug  verysad.gif

Aha, kai toks pasirinkimas, tai sunku nenoret... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 01, 20:37)
Oi, negaliu, kaip jos man sirdi drasko  doh.gif  Taip laikausi, uzsakymo nesiusdama dviems  g.gif  Bet kad gi taip labai jau daug turime, o dar kiek laukiam  doh.gif  Tikrai bus per daug  verysad.gif

As dziaugiuosi, kad nors siu maniskei nereikia, nei lalaloopsiu, nei kitokiu, uztenka ir taip noru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu vaikinai (vyras ir sūnus) grįžo nusipirkę didžiulį medinio traukinuko rinkinį. Tai jau nebesijungsiu tikriausiai doh.gif biggrin.gif Bent jau ramybė, žaidžia abu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 19:54)
Aha, kai toks pasirinkimas, tai sunku nenoret...  ax.gif

O iki kada sita akcija galioja? Buy 1 Get 1 40% off all Monster High single-pack dolls. Negaliu uzmigt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2013 03 01, 15:24)
Mano abu vaikinai (vyras ir sūnus) grįžo nusipirkę didžiulį medinio traukinuko rinkinį. Tai jau nebesijungsiu tikriausiai  doh.gif  biggrin.gif Bent jau ramybė, žaidžia abu... lotuliukas.gif

thumbup.gif
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 01, 15:44)
O iki kada sita akcija galioja? Buy 1 Get 1 40% off all Monster High single-pack dolls. Negaliu uzmigt  doh.gif  doh.gif

Imeskit nuorodele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sokratas @ 2013 03 01, 21:48)
thumbup.gif

Imeskit nuorodele wink.gif

http://www.toysrus.c...;skuid=12477065
http://www.toysrus.c...p...76455
Atsakyti