Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu...

QUOTE(ramiai! @ 2013 02 24, 14:30)
Aš su klausimėliu, gal kas pirkot VS maudymuką? Nešioju 75C, nežinau geriau imti viršų M ar L, pagal dydžių lentelę tiktų M, bet bijau, kad bus ankštokas, nes LT visada tenka pirkti L biggrin.gif blush2.gif

As su 75B imu virsu M, nes pora maudymuku buvau uzsisakiusi S ir netiko doh.gif
Tai jusu vietoje ziureciau gal labiau, ar tas maudymukas labiau tamprus bus, ar kauseliai sufromuoti jau.. O va apacia, nors siaip nesioju 36-38 ismera imu is VS S dydi, nes M buna tikrai per didelis
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2013 02 24, 12:40)
Nu as su gerom ziniom nuo ryto biggrin.gif

2/6+2/9 pirmadieni gausiu  bigsmile.gif

Puikios zinios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saugotoja1987: 24 vasario 2013 - 20:18
Merginos, kazkuri buvot imetus gera nuoroda per kuria galima ieiti i kohls. Neissisaugojau doh.gif
Atsakyti
laba. tai apie crocs snekate:) isiterpsiu ir as. kas liecia pavasariui ir suaugusiam zmogui tikrai patogu isispirti tarkim prie namo ar sode greitai purvas issiplauna ir nudziuva, taip pat ir botai. super.bet ne i baliu ir ne i darba.smile.gif kas liecia vaikiskus tai griniausias s..... turiu sunui nesioja dabar crocs medziagele apink lipuka senai atsiardziu ir du kartus uzsiuta. priekis nusitrynes ir jokio pasildymo viduje plius platus ir atrodo kad deveti jau3m:) nors nesiojam nuo rudens. visai nepalyginsi su columbia firma thumbup.gif thumbup.gif .kur preita sezona nesiojome. o kvapa nemalonu crosai tikrai turejo...turiu sunui nupirkus keduku tipo laukia pavasario, bet kazko mintys krypsta del pardavimo.jokio lankstumo.... kas del botu ar i darza po zemes ispiriamu tai taip ,bet daugiau tai nieko:)
Atsakyti
QUOTE(liepa09 @ 2013 02 24, 21:26)
laba. tai apie crocs snekate:) isiterpsiu ir as.  kas liecia pavasariui ir suaugusiam zmogui tikrai patogu isispirti tarkim prie namo ar sode greitai purvas issiplauna ir nudziuva, taip pat ir botai. super.bet ne i baliu ir ne i darba.smile.gif    kas liecia vaikiskus tai griniausias s..... turiu sunui nesioja dabar  crocs  medziagele apink lipuka senai atsiardziu ir du kartus uzsiuta. priekis nusitrynes ir jokio pasildymo viduje plius platus ir atrodo kad deveti jau3m:) nors nesiojam nuo rudens. visai nepalyginsi su columbia firma thumbup.gif  thumbup.gif .kur preita sezona nesiojome. o kvapa nemalonu crosai tikrai turejo...turiu sunui nupirkus keduku tipo laukia pavasario, bet kazko mintys krypsta del pardavimo.jokio lankstumo.... kas del botu ar i darza  po zemes ispiriamu tai taip ,bet daugiau tai nieko:)

Drisciau papriestarauti jusu nuomonei mirksiukas.gif Turbut koks brokas jusiskiuose buvo, kad taip nuvyle. Ne vienus metus crocsus devime, vasara vaikai jokios kitos avalynes net nepripazista, nesiauna ir viskas. O modeliuku tikrai yra ir darbui, ir baliui, ir kitoms progoms mirksiukas.gif Kvapu jokiu nepastebejau nei vieno modelio crocsuose rolleyes.gif
Atsakyti
na kiekvienam savo bet, kas liecia zieminius tai tikrai nea:). nezinau ar cia mazai bet dabar suskaiciavau kad per seima susidaro 8 skirtingos poros crocu biggrin.gif
Papildyta:
kvapu nepastebejote , gal kad be deziu gavote, sulaiku tas kvapas gal ir nesijaucia, bet kai atidariau deze blush2.gif
Atsakyti
dauguma crocsus mato tik tapkes biggrin.gif
o aš visą žiemą prabuvau su Beryeshka modeliu, kojos sausos ir šiltos:) darbe tobuli bateliai laiveliai yra wink.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...n...421&sr=1-86
Atsakyti
Labai reikia prisijungianciu prie Zulily wink.gif
Atsakyti
Merginos jaungiames prie sio uzsakymo, labai geros kvepaliuku kainos, tikrai pigiau nei musu parduotuvese thumbup.gif
http://www.lilydirect.com/
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 24, 22:58)
Merginos jaungiames prie sio uzsakymo, labai geros kvepaliuku kainos, tikrai pigiau nei musu parduotuvese  thumbup.gif
http://www.lilydirect.com/

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Junkites Carters bigsmile.gif shipui pasidalinti
Atsakyti
Na mano visa seima Crocs'ais aprupinta, net uosvius ir tuos aprupinau, tik dukrai Crocsus pirkau kai jau gal virs 2 metuku buvo, iki tol tik ECCO. Zieminiu geresniu nesu turejusi, nei su jokiu kailiu, nei Bearpaw schmoll.gif mano Crocs™ Berryessa, kur virsus zomsine oda, tai is toliau net nepamanytum, kad cia Crocs. O vyrui pries 2 sav gavom Crocs™ Greeley, tai labai patenkintas, tik juos reikia imt 1 dydziu didesnius.
Sokratai, gaila nezinojau kad Jus crocs nebandziusi, sakyciau kad mano pasimatuokite ir pusdieni pavaiksciokite, bet jau seniai iskeliave:) As ir namuose vietoj slepeciu Crocs deviu, o va dukrai prakaituoja kojyte, tai perku vilnones Kamik is Sierra.
Atsakyti