Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 02, 21:35)
O ką Lenkijoj veiksit? Mes pernai buvom - tai man labai šaunios atostogos buvo su vaikais. Tokių grožybių vaikams, parkų thumbup.gif

O ką TB veikia? g.gif Tai vasarą bus čia? g.gif

O tai kurioje čia Lenkijos vietoje? MB dirba greta Gdansko unsure.gif
Jis krepšinio komandos treneris mirksiukas.gif Lakstys jis ir vasarą, bet jau mažesniais tarpeliais, poto bus matyt, ar kontraktas liks toje pačioje vietoje ar kitur - visokios stovyklos, treniruotės ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 02 balandžio 2013 - 22:19
Griuk negyvas ka daro ta televizija doh.gif biggrin.gif Paziurejau reklama tos gyvos leles is rusijos ,sakau pasimatuosiu ir as -ji pasibaisetu -78 doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 04 02, 23:14)
O tai kurioje čia Lenkijos vietoje?  MB dirba greta Gdansko  unsure.gif
Jis krepšinio komandos treneris mirksiukas.gif Lakstys jis ir vasarą, bet jau mažesniais tarpeliais, poto bus matyt, ar kontraktas liks toje pačioje vietoje ar kitur - visokios stovyklos, treniruotės ir pan.

A pamiršus buvau. Man labai patiko Varšuvoj, Krokuvoje, Baltov.
Labai gražūs zoologijos sodai (ypač Krokuvos įspūdingas), parkai su voverytėm, su gražiais gėlynais, ir bendrai lenkų didikai gyveno thumbup.gif biggrin.gif

Jei konkrečiai kas domintų - tai galėčiau papasakot ką matėm.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 03, 21:22)
Griuk negyvas ka daro ta televizija doh.gif  biggrin.gif Paziurejau reklama tos gyvos leles is rusijos ,sakau pasimatuosiu ir as -ji pasibaisetu -78 doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oksaniuk,nepergyvenk irnesakyk.gif Aš išvis neberandu,kur pas mane liemuo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kadangi gerai jaučiuosi,tai ir neimu į galvą. ax.gif Liemuo padidėjo ir krūtinė padidėjo,kas MB laaaabai patinka blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tą dirbtinę lėlę kai pamatau,tai pagalvoju:o su ja būtu apie ką šnekėt g.gif Nes smegenų plastinių operacijų tai dar nedaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 03, 20:46)
A pamiršus buvau. Man labai patiko Varšuvoj, Krokuvoje, Baltov.
Labai gražūs zoologijos sodai (ypač Krokuvos įspūdingas), parkai su voverytėm, su gražiais gėlynais, ir bendrai lenkų didikai gyveno thumbup.gif  biggrin.gif

Jei konkrečiai kas domintų - tai galėčiau papasakot ką matėm.

Oi labai domins - ačiū - tikrai klausiu thumbup.gif Krokuva biški kampas (į ją labai norėčiau, bet matyt kada be panelių...), bet Varšuva tinka - ten lyg irgi yra zoo?.. kuriuo jūs metų laiku buvote - vasarą?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Siandien itempta dienele buvo nes pupos pusmetuka laistem bigsmile.gif

ta proga rodomes kaip atrodom ax.gif
user posted image

bei visas vaisinam tortuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 04 03, 22:48)
Oi labai domins - ačiū - tikrai klausiu  thumbup.gif  Krokuva biški kampas (į ją labai norėčiau, bet matyt kada be panelių...), bet Varšuva tinka - ten lyg irgi yra zoo?.. kuriuo jūs metų laiku buvote - vasarą?

Aha Varšuvoj yra - labai didelis. Galėsiu ryt biški papasakot ir foto daug turiu, dar Varšuvoj labai gražūs šokantys fontanai, senamiestis, Lazienkų ir dar kažkokių didikų parkas ir rūmai. thumbup.gif

Afi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2013 04 03, 22:48)
Oi labai domins - ačiū - tikrai klausiu  thumbup.gif  Krokuva biški kampas (į ją labai norėčiau, bet matyt kada be panelių...), bet Varšuva tinka - ten lyg irgi yra zoo?.. kuriuo jūs metų laiku buvote - vasarą?

Mes buvom prieš NO - gegužės 20 - birželio 1.
Atsakyti
afi,tai kaip metukus švęsit,jei pusmetukui tortai pagal užsakymą lotuliukas.gif Mes iki metukų irgi abiejų švęsdavom mėnesiadienius,bet tai būdavo paprasti tortukai iš parduotuvės,o čia jau visas balius. thumbup.gif thumbup.gif O mažoji tai tikra lėlytė wub.gif wub.gif A tortas skanus buvo? mirksiukas.gif Man būtų buvę gaila jį prapjaut,taip gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Mes pirmo vaiko irgi su tortais menesius svesdavom,dantukus audringai sutikdavom -o su antraja kazkaip nebesureiksminam yra ,buvo ,praejo ax.gif
O tortikas tikrai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien laukia musu TA, idomu kaip paaugom ar priaugom, nes su jos davimusi baisu kad butu nenumetusi unsure.gif jau reiks po truputi pradeti su kokio vandenuko, obuoliuko ir banano paragavimo zengti g.gif ir is leto pasinert i primaitinimo labirintus doh.gif man ten tokia mistika ka negaliu doh.gif

QUOTE(rinann @ 2013 04 04, 09:40)
afi,tai kaip metukus švęsit,jei pusmetukui tortai pagal užsakymą lotuliukas.gif Mes iki metukų irgi abiejų švęsdavom mėnesiadienius,bet tai būdavo paprasti tortukai iš parduotuvės,o čia jau visas balius. thumbup.gif  thumbup.gif  O mažoji tai tikra lėlytė wub.gif  wub.gif A tortas skanus buvo? mirksiukas.gif Man būtų buvę gaila jį prapjaut,taip gražiai atrodo 4u.gif

lotuliukas.gif jauciu oksaniuks gerai parase, kad mum kai pirma ir tiek ilgai laukta tai uztat visas smulkmenas sureiksminam blush2.gif o tortukascia tik pusmetukui toks buvo, nes ir tetukas namie buvo tai nusptendem atsvest wub.gif o siaip kas menesi arba keksiukus nuperku arba tortaleres vaisines ir atitinkamai zvakuciu, tik trecio menesiuko proga ir buvom pirke tortuka bet paprasta maksimini lotuliukas.gif

o tortas buvo tobulo skonio, ne nesitikejau kad bus toks skanus, cia karameline vysnia, bet ta karamele buvo labai svelni nu ne standartine karamele ir biskvitas labai skanus, o dar kai buvo tik tik pagamintas ta diena tai isvis tas sviezumas wub.gif manau radau savo kepeja kur kreipsiuos per balius
Atsakyti
sveikinu vakaryte ir mamyte 4u.gif

oi brangiosios, ateinu guostis verysad.gif sveikata visai subjuro. nuo antradienio auksta temp, sanarius skaudejo, galva irgi, manem gripas. pasirodo nifiga vel bakterijos slapimas klaikus, itare ir apendicita ir sepsi, gulde i ligonine jau, bet kraujas sepsio neparode, apendicito pazystamas chirurgas nerado, urologas ir patikrino doh.gif ...tai issiprasiau namo su gulimu rezimu ir antibais. vakar dar buvo temp, siandien ir dar yra...nusisaut....gerai nors kad MN su vaikais i kaima isvaziavo gulesiu visa diena...
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 04 06, 13:29)
sveikinu vakaryte ir mamyte  4u.gif

oi brangiosios, ateinu guostis verysad.gif sveikata visai subjuro. nuo antradienio auksta temp, sanarius skaudejo, galva irgi, manem gripas. pasirodo nifiga vel bakterijos slapimas klaikus, itare ir apendicita ir sepsi, gulde i ligonine jau, bet kraujas sepsio neparode, apendicito pazystamas chirurgas nerado, urologas ir patikrino  doh.gif ...tai issiprasiau namo su gulimu rezimu ir antibais. vakar dar buvo temp, siandien ir dar yra...nusisaut....gerai nors kad MN su vaikais i kaima isvaziavo  gulesiu visa diena...

Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti