As siandien irgi islydejau savo drauga
Bet neturiu kada verkt,seju paprikas ,seju geles,ryt pelergonijas turbut skabysiu jau
QUOTE(janneta @ 2013 02 27, 19:25)
Imk
Visos mes vienodos, vienodai pergyvename, vienodai ilgimės...tik vienos moka tai nuslėpti, o kitoms sunkiau sekasi
Maniškis tik nuvažiuoja,o aš jau tą patį vakarą klausiu gal žinai kada grįši
[b]Papildyta:[/B]
Visos mes vienodos, vienodai pergyvename, vienodai ilgimės...tik vienos moka tai nuslėpti, o kitoms sunkiau sekasi
Maniškis tik nuvažiuoja,o aš jau tą patį vakarą klausiu gal žinai kada grįši
[b]Papildyta:[/B]
Gryna tiesa, aš irgi taip, vis kada grįši
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 02 27, 19:49)
As siandien irgi islydejau savo drauga
Bet neturiu kada verkt,seju paprikas ,seju geles,ryt pelergonijas turbut skabysiu jau 
O aš nieko nepasiruošiau. Anksčiau ir į balkoną pasiruošdavau.
Totali tinginė
Nu as bute isvis nenorejau jokiu geliu ,nes ir taip anksta,o beto zinojau laikinai ten gyvenu,bus vargo kraustantis
bet kai gyvensi spindulele,name matysi noresi ir siltnamiuko ir balkono geleto ,kita pavasary cia mums rasysi kaip seji kaip pjauni 
Merginos turiu dar klausima :man baisiai baisiai paumejo atopinis dermatitas-veidas kaip raupais nuejes ,niezti neapsakytai,nera niekada taip buve blogai,bet dabar suvedu galus ,kad gali but man nuo antklodes (pirkau sestadieni ir prasidejo)dabar internete raso:Ligoniai neturėtų dėvėti drabužių iš vilnos ir sintetinio pluošto, nes jie dirgina odą. tai kuom man ja pakeisti?
-butent pas mane avies vilna 100%,o kas dar yra be vilnos ir sintetikos
Merginos turiu dar klausima :man baisiai baisiai paumejo atopinis dermatitas-veidas kaip raupais nuejes ,niezti neapsakytai,nera niekada taip buve blogai,bet dabar suvedu galus ,kad gali but man nuo antklodes (pirkau sestadieni ir prasidejo)dabar internete raso:Ligoniai neturėtų dėvėti drabužių iš vilnos ir sintetinio pluošto, nes jie dirgina odą. tai kuom man ja pakeisti?
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 02 27, 22:48)
-butent pas mane avies vilna 100%,o kas dar yra be vilnos ir sintetikos 
Sveikos mergaites
oksaniuxxx> na del vilnos viskas aisku, bet del sintetikos tai yra klaidinga nuomone. Seip sako jeigu žmonės yra alergiski (na tarkim mano vaikas irgi turi tokia problema) mums liepe pakeisti visa patalyne i sintetine , daznai skalbti arba saldyti pagalves ir kaldras (pagalves mazdaug kas menesi) kaldras reciau. ir patalyne daznai keisti.Ir mes tepames kremu su cinku vadinasi BIODERMA skirta atopiniam dermatitui.
Aciu Fabula
As va irgi dabar skaitau intike ,kad reikia pirkt sintetine patalyne ir savo senaja apziurejau tai parasyta silikonizuotas polisteris ,tai manau teks vel pirkt nauja antklode
Sianakt ismiegojau ant senosios tai is kart vaizdas kitas-veidas maziau raudonas,nebeniezti ir nebesiplecia ..Teks palikt ana vilnos prikimsta sveciams
Pas mane siandien turejo atjungt elektra visam kaimui nuo 8 ryto,bet dar yra
Pas mane siandien turejo atjungt elektra visam kaimui nuo 8 ryto,bet dar yra
Įdėjau pagaliau į albumėlį kelias fotkes.
Laba diena
Laba diena
Laiptai neapsakomo grazumo,o visas vaizdas gyvai turbut is vis 10 balu
Tikrai man pavydas sueme ,kad taip zmones grazei gyvena
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 28, 12:57)
Labas - labai gražu
Oksaniuxxx - tik sintetika, pamiršk vilnas. Mano abu vaikai alergiški.
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 02 28, 13:43)
Laiptai neapsakomo grazumo,o visas vaizdas gyvai turbut is vis 10 balu
Tikrai man pavydas sueme ,kad taip zmones grazei gyvena

Tipo pati jau ką prasčiau
Žinok tikrai nėra to kamofliažo 1 numeriuko, visur šiandien išvaikščiojau tai neradau
Sveikutės
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 28, 11:57)
Gražu
pritariu komplimentams laiptai ir virtuve
Ačiū merginos
Gal kada daugiau vaizdų sudėsiu, kai jau bus baigta. Dabar dar daug ko trūksta.
Oksaniuks, gi ir tu labai gražiai gyveni, ko dejuoji dabar, a?
Janneta, laiptai tikrai pavojingi.
Nors kai yra turėklai tai nebe, gi visais laiptai gali nudardėt(ir Oksaniuks nukrito), tie dar prilaikytų, nes sukti, o tiesiais mautum iki galo.
Gal kada daugiau vaizdų sudėsiu, kai jau bus baigta. Dabar dar daug ko trūksta.
Oksaniuks, gi ir tu labai gražiai gyveni, ko dejuoji dabar, a?
Janneta, laiptai tikrai pavojingi.
Nepriminkit man skrydzio
jannetuk,aciu uz paieskas to camuflezo,teks tada nusipirkt 6 nr.ir datept dar kanors
Mergytes ,siandien jau pavasaris
isejau ryte i kiema ir tikrai tokia gaivuma ir silta,tik tas vejas stiprokas ...
jannetuk,aciu uz paieskas to camuflezo,teks tada nusipirkt 6 nr.ir datept dar kanors
Mergytes ,siandien jau pavasaris