Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(elimak7 @ 2013 03 05, 12:56)
Sitas eilarsatukas yra is knygutes T. Lorencienes "mes vaidiname ir deklamuojame" tai suprantu, kad cia jos ir yra sis eilerastukas
Papildyta:
Vadinasi "Ieskau Teviskes"

O koks jos vardas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 kovo 2013 - 17:02
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 05, 12:56)
Sitas eilarsatukas yra is knygutes T. Lorencienes "mes vaidiname ir deklamuojame" tai suprantu, kad cia jos ir yra sis eilerastukas
Papildyta:
Vadinasi "Ieskau Teviskes"

O tai AČIŪ. Dabar ir aš žinosiu.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 05, 17:01)
O koks jos vardas? ax.gif

Teresė
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2013 03 05, 12:10)
Megaitės, padėkit, vedu atvirą lietuvių kalbos pamoką 4 klasėje, pasidalykit patirtimi, metodais, kaip vedat skaitymo, teksto suvokimo pamokas, kokius taikot metodus, būdus? Būčiau labai dėkinga.

Čia labai priklauso ką planuoji daryti. Jei skaitomas tekstas nežinomas, gal net ne iš vadovėlio, tada gali būti skaitymas su numatymu, dar gali būti dvipusis dienoraštis (man labiausiai patinka, jei eilėraštis, kuriame daug vaizdingų posakių, įdomių minčių), jei yra kokia nors įdomi iliustracija, galima netgi kelti klausimus. jei tekste sprendžiama problema, gali tikti kampų metodas - kai pasirenka kas už, prieš, nei už nei prieš. jei konkreti tema, kurią galima sutalpinti į vieną žodį, apibendrinimui tinka penkiaeilis.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės,
Gal kas turite praėjusių metų matematikos respublikinės olimpiados 4-5 kl. kur vyksta Šiauliuose uždavinių ir galite pasidalinti. Įdomu būtu pažiūrėti kokie uždaviniai būna respublikinėje Kiseliovų olimpiadoje. Pašte yra miesto olimpiados, tai tuos turime.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 03 05, 19:12)
Sveikutės mergaitės,
Gal kas turite praėjusių metų  matematikos respublikinės olimpiados 4-5 kl. kur vyksta Šiauliuose uždavinių ir galite pasidalinti. Įdomu būtu pažiūrėti kokie uždaviniai būna respublikinėje Kiseliovų olimpiadoje. Pašte yra miesto olimpiados, tai tuos turime.

Nusiųsiu į paštą, pasižiūrėk, gal tiks.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 05, 20:26)
Nusiųsiu į paštą, pasižiūrėk, gal tiks.

Ačiū už pagalbą. Dar noriu paklausti kaip dėl įvykusių Gamtos, Istorijos kengūrų, rezultatai yra, o kaip su padėkos raštais, ar čia patiems juos pasidaryti, ar yra kur įkelti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 03 05, 20:31)
Ačiū už pagalbą. Dar noriu paklausti kaip dėl įvykusių Gamtos, Istorijos kengūrų, rezultatai yra, o kaip su padėkos raštais, ar čia patiems juos pasidaryti, ar yra kur įkelti.

Kalbų kengūros pažymėjimų praėjusiais metais reikėjo važiuoti pasiimti į vietą. Ten pas juos būna mokiniams išrašyti.
Papildyta:
Mergaitės, pasirodo laikas nežmoniškai gretai bėga. Šiandien jau metai, kai aš priklausau jūsų būreliui. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 04, 20:05)
drinks_cheers.gif  Žinok, aš irgi  lotuliukas.gif . Aš, kadangi buvau pirmūnė moksliukė, negaliu susitaikyti, kad sūnelis tinginys (gabus, bet lodarius), mane nervas ima, kai matau tuščiai laiką leidžiantį  gun_bandana.gif

Pas mane tas pats. Tik mano dar mažas, bet atsakingumo nulis. Pykstu negaliu.

QUOTE(lutute1 @ 2013 03 05, 16:15)
doh.gif TURBŪT IR MANĘS ŠITAS DŽIAUGSMAS LAUKIA.nORS KOL KAS DAR NEBĖGA IŠ PAMOKŲ, NORS IR KAIP SUNKU BŪTŲ
O dabar naujas konkursas bigsmile.gif :
http://www.daktaras....kl-s-2013-02-1/
http://www.daktaras....iniu-konkursas/

lutute1, mes mokslų pabaigą švęsim abi kartu, nes pastebėjau, kad vienmečiai mūsų vaikai. Rodos dar betuko tokio pat amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 03 05, 21:31)

Pernai maniškiams raštai buvo atsiųsti.....birželio pradžioje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 05 kovo 2013 - 20:08
QUOTE(Vildinga @ 2013 03 05, 16:17)

Man buvo kilusi tokia mintis. Bet ir vėl, sustabdė abejonės. O jei vėl koks nepatenkintas tėvelis papriekaištaus, kaip aš galėjau jų adresą duoti kažkam.
Nebent jūsų klasė galėtų mums laiškus atsiųsti viename voke. Duočiau savo adresą ir vaikų vardus. Tada mes jums atsakymą atgal mirksiukas.gif
Kaip tau tokia mintis?

Mano mintis tokia- rašyti ne namų adresu, o į mokyklą.
Pvz- Lietuva, Rugpienių kaimo mokykla, 3f klasės mokiniams.
Atmesk adresą į až. Ryt planuoju rašyt.
Pusė klasės parašys jums, kita pusė- į kitą mokyklą.
Atsakyti
Mergaitės į pradinukiukita paštą išsiunčiau skenuotą knygą ,,Mokykimės piešti". Manau, kad rasit kur panaudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 03 05, 21:08)
Pernai maniškiams raštai buvo atsiųsti.....birželio pradžioje lotuliukas.gif

Bandysim laukti, ačiū už informaciją.
Atsakyti