Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos mergaites, patrukdysiu trumpam jus blush2.gif
Ilindau i gamtos ir istorijos kenguru uzduotis, bet man niekaip neleidzia atidaryt atsakymu ir rezultatu blush2.gif Ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 03 06, 23:09)
Aš tai visai nesigailiu.... biggrin.gif Daug daugiau pliusų tame randu, negu minusų. Labai esu patenkinta. smile.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Aš irgi pati sūnų mokinau jau prieš, oi, 12 metų... Ir nematau jokių jokiausių problemų biggrin.gif Kaip buvo dvynys, taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 03 06, 15:33)
Kiek taviskiui yra?

mažajam 5 m. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 03 06, 15:37)
o tai kas sako, kad mūsų durni g.gif jie visi protingi, tik neturi laiko mokytis lotuliukas.gif

kaip čia taip? Nesakau, kad durni, kaip tik atvirkščiai - jie per daug protingi, kad net mokytis nereikia biggrin.gif
Ir man gali tekt pačiai saviškį mokyt. Nebent vaikis dar apsigalvos. Sakė, kad pas kitą mokytoją neis, tik pas mamytę smile.gif Nors ir dėl to abejoja, mat įsivaizduoja, kad jam į mokyklą nereikės eit, nes "viską moka" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 07 kovo 2013 - 07:06
Sveikos 4u.gif
Kviečia tradicinis "Skinijos" kojinyčių konkursas
http://www.skinija.l...e/apie_konkursa
Atsakyti
Smilga, va, ką radau mūsų mokyklos taisyklėse dėl lankomumo:
18. Taikomos drausminimo priemonės:
18.1. mokinys, be pateisinamos priežasties praleidus nuo 10 iki 20 pamokų per mėnesį, svarstomas klasėje. Klasės vadovas žodžiu informuoja tėvus (globėjus, rūpintojus);
18.2. mokiniui, be pateisinamos priežasties pakartotinai praleidus nuo 10 iki 20 pamokų per mėnesį, klasės vadovo teikimu, Gimnazijos direktoriaus įsakymu skiriama drausminė nuobauda – pastaba. Klasės vadovas raštu informuoja tėvus (globėjus, rūpintojus).
18.3. mokiniui, be pateisinamos priežasties trečią kartą praleidus nuo 10 iki 20 pamokų per mėnesį, taikomos 19 punkte numatytos drausminimo priemonės.
18.4. mokiniui, be pateisinamos priežasties praleidus nuo 21 iki 50 pamokų per mėnesį, klasės vadovo teikimu, Gimnazijos direktoriaus įsakymu skiriama drausminė nuobauda – papeikimas. Socialinis pedagogas supažindina pasirašytinai mokinį su įsakymu, klasės vadovas informuoja tėvus (globėjus, rūpintojus).
19. Mokinys, pakartotinai per mėnesį praleidęs be pateisinamos priežasties nuo 10 iki 50 pamokų, svarstomas Vaiko gerovės komisijos posėdyje:
19.1. 1 svarstymas. Dalyvauja klasės vadovas, mokinys. Klasės vadovas pristato taikytas prevencines priemones. (1 priedas). Komisijos teikimu, Gimnazijos direktoriaus įsakymu skiriama drausminė nuobauda;
19.2. 2 svarstymas. Dalyvauja mokinys, klasės vadovas, tėvai (globėjai, rūpintojai). Surašomas Lankomumo užtikrinimo aktas (2 priedas);
19.3. 3 svarstymas. Dalyvauja mokinys, klasės vadovas, tėvai Siūloma svarstyti Mokytojų tarybos posėdyje. Apie priimtą Mokytojų tarybos sprendimą ir taikomas poveikio priemones, klasės vadovas informuoja tėvus (globėjus, rūpintojus) raštu;
19.4. 4 svarstymas. Dalyvauja mokinys, klasės vadovas, tėvai (globėjai, rūpintojai). Siūloma svarstyti Gimnazijos tarybos posėdyje. Apie priimtą Gimnazijos tarybos sprendimą ir taikomas poveikio priemones, klasės vadovas informuoja tėvus (globėjus, rūpintojus) raštu.
20. Mokinys, be pateisinamos priežasties praleidęs daugiau kaip 50 pamokų per mėnesį, svarstomas Gimnazijos Vaiko gerovės komisijoje, dalyvaujant tėvams (globėjams, rūpintojams). Tėvai (globėjai, rūpintojai) įsipareigoja ir pasirašo ,,Lankomumo užtikrinimo aktą“. Socialinis pedagogas apie priimtą sprendimą raštu informuoja seniūnijos socialinius darbuotojus.

Mokiniui gavusiam drausmine nuobaudą ji panaikinama, jei per kitą mėnesį nepraleidžia pamokų be pateisinamos priežasties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 07 kovo 2013 - 14:04
Čia kiekvienoj mokykloj savos taisyklės, pas juos truputį kitaip, taigi nelyginu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(domassss @ 2013 03 06, 22:09)
Aš tai visai nesigailiu.... biggrin.gif Daug daugiau pliusų tame randu, negu minusų. Labai esu patenkinta. smile.gif

Aš ir savo dukrą pati mokiau. Dabar jau studentė wub.gif
Man buvo gerai- žinojau ko nemoka, kur paspaust. Bet jai, nemanau, kad buvo gerai smile.gif Pastabas gavo kaip ir kiti vaikai į knygeles. Pasirašinėdavo po jom tėtis biggrin.gif Dar namie turėdavo papildomai padirbėt, kad nebūtų spragų. Aišku, mokėsi gerai, nes papildomai darbavomės. Buvau rami, kad jokių spragų pradinėse klasėse nebuvo.
Atsakyti
gal pavyko kuriai parsisiųti pažymą už dalyvavimą virtualiame seminare apie bendravimą su tėvais? gal galite permesti į paštą. man nepavyksta parsisiųti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 03 07, 17:04)
gal pavyko kuriai parsisiųti pažymą už dalyvavimą virtualiame seminare apie bendravimą su tėvais? gal galite permesti į paštą. man nepavyksta parsisiųti blush2.gif

Tuoj permesiu
Atsakyti
as ir labiausiai pergyvenu ne del saves, bet del savo bernuzelio, kad jam gal jokio smagumo nebus, kai mokytoja mama bus... g.gif
Atsakyti
Nežinau, gal jūsų vaikams ir gerai buvo, bet maniškiui užteko, kad mokėsi toj pačioj mokykloj. Gal kad mokytoja pasitaikė ne iš pačių pačiausių, bet vaikas buvo ujamas, sąsiuviniai nešiojami po visą mokyklą ir rodoma, kaip šitos mokytojos vaikas negražiai ir su klaidom rašo, vaikai irgi jo nemėgo ir sakydavo (jei tas ko prisidirbdavo): jam tai nieko nebus, nes jo mama mokytoja. O kliūdavo daugiau už kitus, nes visada pabrėždavau, kad jis matomas kaip per padidinimo stiklą. Pradines klases baigė pas tą pačią mokytoją, nes gi kolegė, juk reikia ir toliau dirbti, negi barsies... Sukandus dantis kentėjau. O nuo penktos klasės pervedžiau į kitą mokyklą. Vaikas tiesiog atsigavo morališkai. Pasidarė linksmesnis ir t.t. Dukra irgi nedega iš laimės, kad mokosi toj pačioj mokykloj, nes biškį kiek ir tuoj gauna pylos nuo manęs, nes viską visada greitai sužinau. Ir šiaip, visokių siuvėjų vaikai yra laimingesni, nes mokytojos neskuba jų skųsti, o čia susitikai mokytoją ar auklėtoją mokytojų kambary ir prasideda doh.gif . Tai dar gerai, kad dukra pirmūnė, bet jau prasideda paauglystė, atsiranda AŠ PROTINGIAUSIA, tai visko pasitaiko. Pvz. "jau taviškė tik apie bernus kalba" ir t.t. Atrodo ji viena mokykloj ir kitų vaikų nėra doh.gif . Nu sakau, gal čia tik man taip nepasisekė, nežinau, bet nemanau, kad gerai vaikui kartu su mama vienoj klasėj. Aš džiaugiuosi, kad nemokiau savo vaikų. Tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 07, 20:21)

drinks_cheers.gif Aš savo vaiką specialiai leidau į kitą mokyklą nuo pirmos klasės. Kad galėčiau susirinkimuose jaustis tik mama, o vaikas nebėgtų vis pas mamą pritrūkęs sąsiuvinio, pieštuko ir t.t.
Atsakyti