Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2013 03 11, 21:12)
Kaip smagu, kai mūsų forume sužinau pačią naujausią informaciją  ax.gif Jau užsiregistravau į "Mokymosi aplinkas". Susitiksim 4u.gif
Papildyta:
Skaitau apie naminukę ir neįvažiuoju. Tik dabar  supratau, kad mano "nikas" įvairias prasmes gali turėt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažkada ilgai sėdėjau namie ir rinkausi NAMINUKĘ  filmuką apie Kuzią ir Nafanią prisiminus...  bigsmile.gif  Hmm, reiks pamąstyt, gal niką pasikeist... biggrin.gif
Papildyta:
Ten pdf formatu žodžius ir natas siunčiau, pirmam laiške. Dar yra jpg, jei ką galiu atsiųst tokį variantą.

Dar norėjau klaust, ar kas nors siuntė skenuotą knygelę "Dainų karuselė"? Anksčiau, atrodo, esu ją mačius, o dabar nerandu..

Dainų karuselę buvau siuntus, ieškok muzikiniame pašte.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Startuoja naujas moksleivių piešinių ir komiksų konkursas „Perspėtas – apsaugotas“
http://www.vpgt.lt/index.php?-31132919
Atsakyti
http://atviras-langa...03/gandras.html
Neblogas puslapiukas.
Atsakyti
Gal kas turite kokią gražią pasaką ar tekstą apie pavasarį, lietuvių pamokai, skaitymui. būsiu dėkinga kas pasidalinsite, ar rekomenduosite, patarsite.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 12, 18:14)
Jau įkėliau ir įdainuotą "Tapu tapu" versiją.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik kažkodėl man negroja ax.gif , gal ką ne taip darau g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 kovo 2013 - 19:47
QUOTE(naminukė @ 2013 03 11, 21:12)
Skaitau apie naminukę ir neįvažiuoju. Tik dabar  supratau, kad mano "nikas" įvairias prasmes gali turėt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažkada ilgai sėdėjau namie ir rinkausi NAMINUKĘ  filmuką apie Kuzią ir Nafanią prisiminus...  bigsmile.gif  Hmm, reiks pamąstyt, gal niką pasikeist... biggrin.gif

Aga. Į Nafanią lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kuzių ir taip daug SM. doh.gif

Bet jei rimtai, tai pasilik kuo esi. Sunku bus priprasti... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 12, 20:39)
Gal kas turite kokią gražią pasaką ar tekstą apie pavasarį, lietuvių pamokai, skaitymui. būsiu dėkinga kas pasidalinsite, ar rekomenduosite, patarsite.

Čia yra tokia pasaka apie pavasarį http://www.draugauki...vasario-pasaka/
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 03 12, 19:08)

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 10, 16:30)
Tai gal dalyvausi? bigsmile.gif

Labas vakars. norėjau užsiregistruoti, bet jau vietų nebebuvo. Užsiregistravau į kitus seminarus, mokamus. gal kas būsite kovo 28 d. seminare ir balandžio 5 d.? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, naminuke. Atsidariau PDF failą,,Ir mažiems, ir dideliems " diske.

Dar kažkas žadėjo paieškot tos ,,Vaikystės supuoklės".

O ,,Tapu tapu" įdainuota ir man neatsidaro. Arba vėl nemoku... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 12 kovo 2013 - 23:47
QUOTE(domassss @ 2013 03 13, 00:37)
Ačiū, naminuke. Atsidariau PDF failą,,Ir mažiems, ir dideliems " diske.

Dar kažkas žadėjo paieškot tos ,,Vaikystės supuoklės".
O ,,Tapu tapu" įdainuota ir man neatsidaro. Arba vėl nemoku... g.gif

Aš žadėjau paieškot "Vaikystės sūpuoklių". Ši dainelė yra knygoj "Dainų karuselė". Kadangi Peliukas22 sako, kad ta knygelė yra muzikiniam pašte, tai gal tada nebeieškot?..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 03 13, 00:30)
Aš žadėjau paieškot "Vaikystės sūpuoklių". Ši dainelė yra knygoj "Dainų karuselė". Kadangi Peliukas22 sako, kad ta knygelė yra muzikiniam pašte, tai gal tada nebeieškot?..

Sveikos, peržiūrėjau paštą, bet tos knygelės neradau. Netrukus dar kartą atsiųsiu. Vakarop ieškokite muzikiniame pašte smile.gif
Atsakyti