Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos 4u.gif
Praėjo "Kengūra"- dar viena išbalansuota darbo diena. Su vaikais jau ir taip neina susikalbėt... doh.gif Na dar dienelė... Dar viena... ir valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Savaitgalis... Atostogos...

QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 21, 07:54)
O ar nebus taip, kad ir pakeitus slaptažodžius, ta, kuri dalino jį, tai ir naują padalins blink.gif ?

Visai nenustebčiau... Kol nepagautas, tol... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 kovo 2013 - 15:43
Sveikutės. Kaip sekės vaikams "Kengūroje" Dar nežiūrėjau užduočių, dabar reiks prisėst pastudijuot.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 21, 15:43)
Tikiuosi, kad nors kiek padejo. Nes ryte tai galvojau, kad is mano pagalbos naudos daug nebus schmoll.gif

Tikrai, tikrai puikiai pasinaudojom, viską prskaitėm, o svarbiausia daug pasitikėjimo suteikė. Ačiū wub.gif Ne kiekvienas taip stengsis.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 03 21, 16:23)
o mums šiandien paskutinė komisijos diena thumbup.gif Manau, kad per atostogas paaiškės ar būsim gimnazija ar ne 4u.gif

šaunu smile.gif man atrodo, kad vieną tikrintoją labai gerai pažįstu, tik nežinau kokia jūsų mokykla, tai nepasmalsavau ax.gif
Atsakyti
Ačiū už raktelį. Gal tiesiog reikėtų dažniau keisti slaptažodį, jei tokie dalykai vyksta.

Dėl piešimo ant vandens buvau, patiko labai, verta nueit, bet brangu. Mačiau ir laidą šeštadienį, nebandžiau, ten reikia miltelius papildomai pirkti ir piešė su dažais audiniams, manau, kad pigesnis variantas, jei pabandysite, tai duokite žinią.
Atsakyti
[quote=zuzanele,2013 03 21, 16:43]
Sveikos 4u.gif
Praėjo "Kengūra"- dar viena išbalansuota darbo diena. Su vaikais jau ir taip neina susikalbėt... doh.gif Na dar dienelė... Dar viena... ir valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Savaitgalis... Atostogos...

O pas mus tai trigubai išbalansuota. Nuo pirmadienio dirba statybininkai - pradėjo mokyklos renovaciją. Man už sienos verčia tualetus. Triukšmas! Dulkės! ( Bet sulauksim gražesnės mokyklos ) Antra - šiandien nepamokinė diena "Charakteris kuria tavo likimą". Visi mažiai su popkornais, pagalvėlėm, limonadais salėj ant kilimų filmus apie draugystę žiūrėjom . Po to "Draugystės pievą" štampavom dažuose pamirkę rankas. Išsitepėm, prisitaškėm ( Bet kantrybės pakrovė laimingiausi veidai )
O "Kengūra"? Ai, čia jau visai smulkmena lotuliukas.gif Tai va. Laukiam atostogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagiai jūs čia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Vėl pasikartosiu, ar tikrai niekas nevykstate į respublikinę matematikos olimpiadą, būtų labai smagu susitikti.
Atsakyti
[quote=R.@usra,2013 03 21, 18:37]

šaunu smile.gif man atrodo, kad vieną tikrintoją labai gerai pažįstu, tik nežinau kokia jūsų mokykla, tai nepasmalsavau ax.gif
[/quote]
Mes iš Klp, kiek žinau, gal mes vieninteliai akredituojamės mieste.

[quote=Gvadalupė,2013 03 21, 18:47]
[quote=zuzanele,2013 03 21, 16:43]
Sveikos 4u.gif
O pas mus tai trigubai išbalansuota. Nuo pirmadienio dirba statybininkai - pradėjo mokyklos renovaciją. Man už sienos verčia tualetus. Triukšmas! Dulkės! ( Bet sulauksim gražesnės mokyklos ) Antra - šiandien nepamokinė diena "Charakteris kuria tavo likimą". Visi mažiai su popkornais, pagalvėlėm, limonadais salėj ant kilimų filmus apie draugystę žiūrėjom . Po to "Draugystės pievą" štampavom dažuose pamirkę rankas. Išsitepėm, prisitaškėm ( Bet kantrybės pakrovė laimingiausi veidai )
O "Kengūra"? Ai, čia jau visai smulkmena lotuliukas.gif Tai va. Laukiam atostogų mirksiukas.gif
[/quote]
Kaip čiajūs smagiai. Turėjo vaikams labai patikt.
Mes tai vakar užbaigėm kultūrinės grupės planą kuriame su tėvais. labai fainiai dažė diiidelius kiaušinius ir kūrė etiudus pristatymui.
Soriukas, kažką pridirbau cituodama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 21 kovo 2013 - 17:47
Sveikutes. Kaip nusiteike atostogom? Tik dirbat ir dirbat smile.gif Mano klasej siais metais tiek mazai mokiniu, kad liudna dirbti kai per salcius tik du ateidavo.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 20, 20:34)
O kaip galima tai pastebėti? Matyt, kažko aš dar nežinau ax.gif

Kairiame šone nepažįstami vardai matosi kur kas kaip tik reikia laiko išstudijuoti, kadangi daugelio nikai nesutampa su el.pašto pradžiomis.

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 20, 20:36)
Kita karta butinai parašyk man i až, pabandysim toki žmogiuką pričiupti. Kai kelios imasi šio reikalo būna lengviau  blush2.gif

Na jei daugiau to žmogaus nepamatysiu - tuomet tikrai buvo piratas. O jei ir vėl sutiksiu, vadinasi gali būti, kad tai viena iš mūsų. Nors abejoju labai

QUOTE(janiku @ 2013 03 20, 20:49)
nepažįstami vardai sone pasto matosi kur kas kaip tik reikia laiko išstudijuoti..

thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 20, 21:16)
Jei Vilniuje, tai aš su kolegėm žadu būt mirksiukas.gif

Aš taip pat ruošiuosi į Litexpo, tik eisiu 25 dieną. Gal kuri šią dieną būsit?
Atsakyti
Sveikos, mirksiukas.gif
labai ačiū už .........., jo tikrai nedaliju - turiu jį tik sau... ax.gif

Labai atsiprašau, kad mažai besijungiu į pokalbius, bet forumą seku. Pavasariop grįšiu į kompaniją rimčiau - tikiuosi išssispręs problemos darbe ir baigsiu mokslus. mastau.gif
Tik va stogas jau nuo visko važiuoja - per atostogas mirk-kelk reikia daryti relaksą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 21 kovo 2013 - 18:48
Mergaites, o gal kas cia papuolete balandzio 4-5 dienomis "Nacionalinio egzaminų centro vykdomo projekto „Standartizuotų mokinių pasiekimų vertinimo ir įsivertinimo įrankių bendrojo lavinimo mokykloms kūrimas, II etapas“ testų klausimų rengėjų mokymai. Tai galetume susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti