Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 05 07, 21:37)
niekaip nesupratau, nuo kurios vietos pradėta megzti blush2.gif

pradeta nuo kaklo , peciu siules, ir statytos rankoves iskart ...

http://f8.ifotki.inf...f2c92361756.jpg
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 05 05, 18:19)
Kartu su pavasariu, atkeliavo pabaigtuvės ir į mano kiemą  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Dailus kaip meno kūrinys. Labai smalsu būtų pamatyti ansamblį ir nuotrauką ant žmogaus (kur tas sijonas, aišku, visvien gros trim pirmaisiais smuikais smile.gif ).
Atsakyti
JPE nuostabus nėrinys

giriuosi ir aš savo nauja suknele
blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 08, 21:29)
blush2.gif

nuostabi suknytė wub.gif
Atsakyti

blush2.gif

Labai grazi suknele. Ir modeliukas ir spalva good.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2013 05 05, 18:19)
Kartu su pavasariu, atkeliavo pabaigtuvės ir į mano kiemą  biggrin.gif

user posted image

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif va čia tai rankdarbis thumbup.gif
sau gal? ar kažkam vestuvėms?
Atsakyti

sau gal? ar kažkam vestuvėms?

[/quote]
Aciu visoms uz grazius zodzius. Is tiesu sitas darbelis yra ne man- ir as del to labai liudziu smile.gif, nes per darymo laikotarpi tapo labai jau savu. Kaip suprantu cia bus rubelis skirtas pasipuosimui, bet ne kazkokiai konkreciai progai, o labiau casual stiliukas- ir i miesta, ir i vakareli po darbo ir net gal prie juros ir t.t. Uzsivelku pati- ir taip pavydziu wink.gif. Prisiekiau sau, daugiau jokiu tokiu darbeliu kitiems 4u.gif, tiesiog labai jau daug sirdies atiduota, o 'maivysiuos' tai ne as biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba. Ateinu su suknute. Megzta ant greituju, merginai sokiams. Bendras su mama darbas, kad greiciau butu. Mama sijona, as visa kita... (Atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu...)
user posted image
Atsakyti
Bumbasi super grazi suknute wub.gif
Atsakyti
[/quote]
Prisiekiau sau, daugiau jokiu tokiu darbeliu kitiems 4u.gif, tiesiog labai jau daug sirdies atiduota, o 'maivysiuos' tai ne as biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif as irgi jau noriu grizti tik prie darbu sau ir savo vaikams.Sijonas NUOSTABUS thumbup.gif thumbup.gif

bumbasi,labai grazi suknele wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prsižiūrėjusi tiek grožių wub.gif girtis nedrįstu, tačiau pasirodau blush2.gif N in 1

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 05 09, 22:33)
Prsižiūrėjusi tiek grožių  wub.gif  girtis nedrįstu, tačiau pasirodau  blush2.gif  N in 1

Gražus daiktas, nesigėdykit.
Prašom plačiau apie šį "sutvėrimą" blink.gif Kiek supratau čia tokia kaip rankovė kuri dėl siūlo (koks?) gali išsitempti ir į ilgį ir į plotį.
Atsakyti