QUOTE(Mielinamai @ 2013 04 16, 15:47)
dabar galvoju, kad noreciau pasisiuti kiski- toki miela, nupiepusi, toki vintazini nutrinta... ir ka- stabdau del iskarpos- bijau daryti galva. jei dar sonines galvos detales galiu isivaizduoti , bet kiek galvos forma keicia vadinamasis klynas- vidurine detale... tai vis dar studijuoju sita klausima. norisi pagaliau jau kazka savo...
man labai daug naudos dave senasnaujas pamokeles. ten tikrai labai gerai yra paaiskinta ir apie galvytes iskarpas, kaip daryti savo, ir viso kunelio. tik nepamenu, kuris is triju meskuciu, gal Medute? nepatingek perziureti visas pamokeles, ten tikrai labai labai gerai aprasyta ir su nuotraukomis. ir drasiau bandyti bus
as pasiuvau dar 3 meskinus po paskutinio rodymosi cia, bet su dviem is ju bandysiu dalyvaut konkurselyje, tai nenoriu rodytis

juos abu pasiuvau pagal savo darytas iskarpas, tikrai jie kitokie. bet aisku, pradziai reik nemazai isbandyt jau esamu iskarpu, kad zinot kaip atrodo ir ko noris paciai

kurybisnis procesas labai mielas, o rezultatas visad stebina

dar daug ko turiu ismokti, siuo metu panirau i kitas veiklas, bet su nostalgija galvoju apie pradeta siut kiski
S.B.M., Larisa labai miela, nors i rankas turbut neimciau, visiskai alergiska as peliu giminei

man kaip tik atrodo kad akys ir nosyte puikiai tinka vienos prie kitu, ir zaviuosi tavo gebejimais su iskarpomis

tavieji meskuciai ir kiti gyvuneliai labai individualus, nepakartojami. turbut tai ir yra didziausias savo iskarpu pliusas
man dar reik daug tobulet, nes as, kaip ir mielinamai, nelabai turiu ta isankstini erdvini matyma, kuris padeda is eskizo padaryt iskarpa. todel mano iskarpeles yra gana nedaug nutolusios dar nuo esamu isbandytu. visgi proporciju pakeitimas irgi daug duoda. o smagiausia tai aisku, meginti.
visoms grazaus atejusio pavasario