Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(Astukasas @ 2013 03 24, 14:42)
Gisana, žiauriai laukiau tavo atsinaujinusio krepšo  wub.gif
Turėsi ką veikti, visą savaitę atsakinėdama į klausimus  mirksiukas.gif
Vyras man uždraudė žiūrėt į tokius krepšus  biggrin.gif Sakė paskui 1000 lt išleisi, tai, kad sakau tiek neužtektų  lotuliukas.gif Geriau jiem ir nežinot  irnesakyk.gif
Net nežinau ko ir klaust, nes šiaip ar taip skaitysiu tavo blog'ą ir lauksiu komentarų apie visas priemones, bet keli:
1. Kurį tušą patartum išbandyt pirmiausiai: Lancome Star ar Armanio? Kuris labiau patinka?
2. Kaip Chanel bronzeris? ar jau susigyvenai su juo? ar neduoda ryžumo?
3. Ar su meteoritais tepi visą veidą?
4. Ar tiko Armanio pudros atspalvis?

Ačiū bigsmile.gif jau ir taip kiek laiko atsakinėju į klausimus biggrin.gif oi, nerodykit vyrams tokių krepšių geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
1. Armanio, vienareikšmiškai 4u.gif star gal ir neverta net bandyt g.gif
2. Beveik susigyvenau biggrin.gif ryžumo neduoda rolleyes.gif patinka, vasarą manau labiau naudosiu smile.gif
3. Su meteoritais tepu tik skruostus ir smilkinius smile.gif
4. Armani pudros atspalvis per tamsus, bet kaip jau sakiau, pamaičiau su mac strobe ir labai gerai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 24, 14:42)
5. Kokia Orly lako spalva, iš dešinės 4, raudonas toks.
6. Ką laikai tose mėlynose dėžutėse?
7. Turiu pagirti už išradingumą  thumbup.gif Nagliakai sudėti į vonios pakabinamą lentynėlę?
8. Tų D&G lakų spalvytės  wub.gif jau išbandei? gerai tepasi? laikosi?
9. Kaip ten tos Revlon nagų priemonės? Tas mėlynas tai odelių minkštintojas? Patepi odeles ir nustumdai, ar kaip ?  blush2.gif

5. Orly spalva - Star Spangled smile.gif
6. Mėlynose dėžutėse laikau papuošalus, pudras, kitas priemones, kurias rečiau naudoju smile.gif
7. Aha, dėl naglakių esi teisi biggrin.gif tik kaip jau sakiau, mb sumeistravo "padėkliukus", kad nekristų per tuos tarpus smile.gif
8. Spalvas bandžiau tik dvi, mano pusapyje gali rasti nuotraukų ir atsiliepimus 4u.gif
9. Minkštintojas labai geras, suminkština odeles, lengviau atstumdyti smile.gif tik kvapas nepatinka, kaip nekvapaus muilo kokio.. Dėl balintojo dar nuomonės nesusidariau smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 03 24, 15:23)
Gisana, gražus krepšelis, šiaip seku blog'ą, tai norėčiau paklaust tik apie plaukų priežiūros priemones, ypač Kerastase. Kaip patinka Cristaliste ir tas kitas šampūnas? koks ten?

Ačiū 4u.gif jau rašiau anksčiau, kad kerastase man nieko ypatingo, paprasti šampūnai, pervertinti smile.gif ir per brangūs. Kitas ten bio-recharge 4u.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 24, 16:18)
Gisana, nors ir gausu, bet viskas labai gražu wub.gif
Tik nepatiko tas vaizdas, kaip tu viską laikai blush2.gif Netinka tokiai prabangiai kosmetikai tie visi plastmasiniai stalčiukai. Darykis kokią spintą, komodą pagal spec užsakymą biggrin.gif

Dėkoju 4u.gif na tokio komentaro tai nesitikėjau.. Kosmetika turi tarnauti man, o ne aš jai, kad dar daryčiau kažkokias spintas ir komodas pagal spec. užsakymą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 24, 16:25)
Ka reiskia nerealus vaizdelis ? Man irgi tokio reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Veidas švyti, gaiviai atrodo smile.gif neapsunkintas, lengvai taip, nors tuo pačiu ir užmaskuotas biggrin.gif

QUOTE(Sunreja @ 2013 03 24, 16:28)
Gisana, labai grazus krepsas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir tiek daug klausimu turiu, bet jau ir dauguma ju paklause, tai lauksiu atsakymu bei pridedu kelis savo  smile.gif

Kaip Orofluido kauke plaukams?
Kas ten is Joico K-Pak, kaip patinka?
Kur pirkot EA dezodoranta bei Nuxe aliejuka?
Kaip St. Tropez idegio putos?
Matau ne viena soliariumo kremuka, gal kuri naudoji spec veidui?
Kada naudoji Mac Strobe cream? Patinka?
Kuri bronzanta rekomenduotum is turimu be blizguciu?
Kaip Neutrogena ranku kremas?
Na ir kaip Hypnose Star vs GA Eyes to kill?  4u.gif

Dėkoju 4u.gif Orofluido man per silpna kaukė, nelabai patinka, bet jau į pabaigą pagaliau biggrin.gif Joico tai kaukė, viena geriausių man smile.gif labai patinka.. EA dezodorantą pirkau amazon.com per tarpininkes, Nuxe aliejuką pirkau iš pharmashopdiscount.com lyg ir g.gif St. Tropez putos nerealios, gražus įdegis gaunasi, tolygiai ir gražiai pasiskirsto smile.gif soliariumo kremas tik vienas - kairėje ax.gif jį naudoju tiek veidui, tiek kūnui.. O visi kiti skirti degintis saulėje ir tas vienas - po saulės. Strobe naudoju maišydama su pudra, patinka smile.gif bronzatą rekomenduočiau Benefit - Hoola, kadangi nereik daug pastangų ir įgūdžių jam smile.gif Neutrogena rankų kremas nelabai patinka..šiaip neblogai drėkina, bet norėtųsi daugiau drėkinimo. GA kaip jau ir sakiau anksčiau vienareikšmiškai laimi prieš Hypnose Star biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 03 24, 16:32)
Aha, ir man tokia mintis atėjo pamačius tuos plastmasinius stalciukus ir taip viską sukrautą į vieną kalną  biggrin.gif Nors ir pati viską laikau tokiuose pat stalčiuose  lotuliukas.gif Labai patogu, bet prabangiai kosmetikai biški nedera, norisi ir prabangiuose stalčiukuose, ant paraitytom kojom komodos viską susidėt wub.gif 
Nors kai pas mus LT toks pasirinkimas spinčikių, stalčiukų ir pan., o butuose "daug" vietos dažniausiai, tai ką čia ir beprigalvosi  doh.gif  Žiūri kad tik patogu ir kuo mažiau vietos užimtų  cool.gif
Gisana - pasakiškas krepšas ir pateikta viskas gražiai, aiškiai, ryškiai... drinks_cheers.gif
Daug jau atsakei, daug vienodų priemonių kaip ir pas mane, tai nieko ir nebeklausiu  drinks_cheers.gif
Tik įdomu kaip tau Armani šėšėliai, ar jie blizgūs.... Nesubėginėja į raukšleles, kaip laikosi?

biggrin.gif ne nu.. tai gal man dar altorių kosmetikai pasidaryt ar ką.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip ir pati sakai - stalčiukų, dėžučių pasirinkimo 0 rolleyes.gif ieškojau intensyviai ir tikrai tie stalčiukai geriausias variantas buvo. AIšku, buvo ir medinių ir kitokių, bet už mini dėžutę mokėti 400lt ne man biggrin.gif nes ne vienos tokios dėžutės reikėtų, o keturių mažiausiai. Taipogi, bute vietos ne per daugiausia, nesinori po visą prasiskleisti su tom priemonėm, stengiuosi viską kuo glausčiau talpinti, nes ir šiaip, mėgstu erdvę namuose, tai geriau kosmetiką sugrūsiu, o erdvės daugiau turėsiu.. Kaip jau minėjau, kosmetika tarnauja man, o ne aš jai cool.gif ačiū 4u.gif ar kada sulauksime tavo krepšo? g.gif biggrin.gif Armani šešėliai labai blizgūs smile.gif laikosi gerai, nesubėga, nes jie nėra kreminiai, o stipriai presuoti ir sausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 24, 16:34)
Na, bet visada yra išeitis. Gisanos kosmetikos pakuotės tokios gražios, prabangios, o gaunasi, kad viskas drauge tik bjauroja interjerą, nors atvirkčiai - galėtų puošti. Na, bet čia ot. Aš labai nemėgstu, kai viskas šitaip ant akių kambariuose iškrauta būna blush2.gif

Man tai nebjauroja interjero.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2013 03 24, 17:32)
Gisana.. omg.. koks grozis  wub.gif  wub.gif kls neturiu, nes i visus dominusius atsakiai.. labai viskas patiko  wub.gif

Ačiū labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabus krepselis Gisana wub.gif
konkreciai pats graziausias koki teko matyt sioje temoje biggrin.gif bigsmile.gif klausimu neturiu, viskas atsakyta ax.gif
Atsakyti
Labai grazus Gisanos krepselis ir i visus klausimus jau atsakymus radau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Gisana,2013 03 23, 21:42]
fainas krepsys kosmetikos, priglausciau mielai toki wink.gif
kaip idegio priemones? kurios patiko? kaip LUSH lupu sveitiklis? ar verta pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 24, 11:43)
Beje Gisana ar buna tokiu dienu, kai visai nesidazai? smile.gif

Perfrazuociau klausima, ar buna tokiu dienu,kai nieko neperki hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 23, 20:42)

komplimentai krepsiui, nuostabus wub.gif
noreciau paklaust kur paslepei Erdesos kirsta sepeteli, maciau video naudojai ji biggrin.gif kuris geresnis, Sigmos ar Erdesos kirstas? Neturiu tokio bet maciau Erdesos nebrangiai kainuoja, idomus atsiliepimai.
Kanebo kremine ner per sunki?neseniai teko rinktis tarp sios ir paprastos fluid finish tai si sunkoka pasirode g.gif kokia spalva turi?
kokia megstamiausia priemone paakiam maskuot? Bobbi Brown shimmeris patinka? Kaip tau Nars skaistalai? Maybelline kreminiai seseliai patinka? Kaip patinka Maybelline master precise pravedimas? Kodel sepeteliu nelaikai Sigmos dekle? Man asmeniskai graziau atrodo nei tie du indeliai blush2.gif Kuris Sigmos sepetelis kreminei pudrai geriausias? Matau du tam tinkamus, palygink prasau 4u.gif F25 formos nepraranda? Laku maniau daugiau bus biggrin.gif ech, dar karteli komplimentai graziam krepsiokui wub.gif
Atsakyti
dar norėjau paklaust dėl Lancome Artlinerio, tas jo galas tvirtas? nesilanksto? jis neatsparus vandeniui?
Atsakyti
Gisana, kokių ten spalvyčių guerlain turi? Kuri jų gražiau tau atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Gisana, puikus krepšiukas. Kaip dažnai tepiesi St. Tropez? Kaip jos nusiplauna?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 24, 20:10)

Gal neskaiciuokit kitu pirkiniu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 24, 18:30)
nuostabus krepselis Gisana wub.gif
konkreciai pats graziausias koki teko matyt sioje temoje biggrin.gif  bigsmile.gif  klausimu neturiu, viskas atsakyta ax.gif

labai labai ačiū bigsmile.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(No_Angel* @ 2013 03 24, 18:37)
Labai grazus Gisanos krepselis ir i visus klausimus jau atsakymus radau  4u.gif  wub.gif

Ačiū aciuks.gif wub.gif

QUOTE(Kristi_25 @ 2013 03 24, 19:59)
fainas krepsys kosmetikos, priglausciau mielai toki wink.gif
kaip idegio priemones? kurios patiko? kaip LUSH lupu sveitiklis? ar verta pirkti? smile.gif

Įdegio priemonės visos labai tinka ir patinka smile.gif AG produkcija apskritai yra verta dėmesio. Įdegio putos taipogi geros. Lush šveitiklis vertas dėmesio, fainas, bet ar verta pirkti, tuos 22lt mokėti, tai nežinau. Kai jį pabaigsiu, turbūt pati pasidarysiu į indelį rudojo cukraus, aliejaus ir medaus mišinį biggrin.gif

QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 24, 20:10)

Nea nebūna, kasdien perku didžiausiais maišais hihihi.gif kas per klausimas, tai aišku, kad būna, praktiškai daugiausia dienų tokių ir yra, kai nieko neperku wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2013 03 24, 20:19)
komplimentai krepsiui, nuostabus  wub.gif
noreciau paklaust kur paslepei Erdesos kirsta sepeteli, maciau video naudojai ji biggrin.gif kuris geresnis, Sigmos ar Erdesos kirstas? Neturiu tokio bet maciau Erdesos nebrangiai kainuoja, idomus atsiliepimai.
Kanebo kremine ner per sunki?neseniai teko rinktis tarp sios ir paprastos fluid finish tai si sunkoka pasirode  g.gif  kokia spalva turi? 
kokia megstamiausia priemone paakiam maskuot? Bobbi Brown shimmeris patinka? Kaip tau Nars skaistalai? Maybelline kreminiai seseliai patinka? Kaip patinka Maybelline master precise pravedimas? Kodel sepeteliu nelaikai Sigmos dekle? Man asmeniskai graziau atrodo nei tie du indeliai  blush2.gif Kuris Sigmos sepetelis kreminei pudrai geriausias? Matau du tam tinkamus, palygink prasau  4u.gif F25 formos nepraranda? Laku maniau daugiau bus biggrin.gif ech, dar karteli komplimentai graziam krepsiokui  wub.gif

Dėkoju už komplimentus 4u.gif Erdesos šepetėlis parduotas, į jo vietą atkeliavo Sigma biggrin.gif geresnis Sigmos, Erdesos man šeriai per šiurkštūs buvo.
Kanebo nėra per sunki man, kaip tik tokia faina. Spalvą turiu FV203.
Paakiams maskuoti turiu tik vieną priemonę - YSL maskuoklį smile.gif Shimmeris patinka, fainas produktas, tačiau kasdien nenaudoju, tai naudosiu amžinai biggrin.gif apie Nars skaistalus jau rašiau - sunkokai sklaidosi, lengva padauginti, bet tinkamai naudojant rezultatas puikus smile.gif Maybelline kreminiai labai puikūs, laikosi gerai, spalvos gražios. Pravedimas gana greitai padžiuvo, bet geriausias flomikas bandytas smile.gif tikslus labai. Sigmos nežinau kodėl nelaikau.. Vienas iš indelių man labai brangus, nes brolio darytas ir pačios išpieštas, medinis.. Labai smagus man jis smile.gif dėkla naudoju transpportavimui, bet visi netelpa blush2.gif kreminei naudoju F80 smile.gif to kito kreminei dar nebandžiau lotuliukas.gif bronzantui jį naudoju. F25 kiekpasipučia, bet išplovus vėl viskas ok smile.gif lakų tai nemažai pardaviau ir atidaviau ax.gif ačiū už komplimentus dar sykelį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 03 24, 20:20)
dar norėjau paklaust dėl Lancome Artlinerio, tas jo galas tvirtas? nesilanksto? jis neatsparus vandeniui?

Jis toks įdomus, nei tvirtas nei besilankstantis.. Sunku net pasakyt. Kai vedi, tai jis nesilanksto, bet pats yra minkštas biggrin.gif nueik kada išbandyt į dougla skokį smile.gif vandeniui neatsparus.. ax.gif

QUOTE(tiju @ 2013 03 24, 20:23)
Gisana, kokių ten spalvyčių guerlain turi? Kuri jų gražiau tau atrodo?  4u.gif

864 rose sunset ir 820 cherry fizz, labiau patinka tas šviesesnis, 864 4u.gif tas ryškesnis kažkaip į lūpų raukšleles subėga.

QUOTE(Fatal @ 2013 03 24, 20:24)
Gisana, puikus krepšiukas. Kaip dažnai tepiesi St. Tropez? Kaip jos nusiplauna?

Nedažnai tepuos, nes dabar pastaruoju metu ėjau į soliariumą porą kartų.. Nusiplauna tolygiai, bet nepasakyčiau, kad greit smile.gif užtektų naudoti kartą ar du į savaitę, kad atrodytum įdegus manau.

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 24, 20:33)
Gal neskaiciuokit kitu pirkiniu  tongue.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gisana, eik tu sau kaip gražu! wub.gif

Turiu kelis klausimus, man regis į juos dar neatsakei:

Kaip Chanel drėkinanti kaukė? Ar skalsi, kaip poveikis? Kur pirkai? Gal gali palyginti su kokia kita naudota drėkinamąja kauke?
Ar gali išvardinti Revlon blizgių spalvų pavadinimus?
Ar gali palyginti Sigmos F80 ir F82? Kuris kam bei kokiems produktams tinkamesnis ir pan?
Kokį šepetėlį naudoji mineralinei pudrai?
Kaip vadinasi pilkas Lorealio lakas? Pats kraštinis jis.
Atsakyti