Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(Astukasas @ 2013 03 30, 12:36)
Na prieš šventes reikėjo apsitvarkyt  biggrin.gif
Po Gisanos krepšo, tai čia nėra į ką žiūrėt, bet gal kam bus įdomus minimalistinis mano krepšiukas  4u.gif

puikus krepselis,man asmeniskai net labiau patiko nei Gisanos,nes megstu ne tokius gausius karsta.gif sepeteliu dezute thumbup.gif nuotrauku kokybe taip pat, o jau spalvos bronzantu,blizgiu,laku tobulos biggrin.gif kl atsakyti,laukiam kvepalyno smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 03 30, 21:10)
fainas krepšukas, kaip sigma šepetėlis antra nuotrauka trečias iš kairės? planuoju ir aš įsigyti, ar normaliai pagrindą paskirsto? ačiū  4u.gif

Sigmos F80 mano favoritas. Jau rašiau, kad aš pirma su juo įtapšnoju pudrą, o paskui sukamaisiais judesiais įtrinu, man labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 03 30, 22:53)
puikus Astukasas krepselis ir tikrai neminimalistinis!

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2013 03 30, 23:57)
puikus krepselis,man asmeniskai net labiau patiko nei Gisanos,nes megstu ne tokius gausius karsta.gif sepeteliu dezute thumbup.gif nuotrauku kokybe taip pat, o jau spalvos bronzantu,blizgiu,laku tobulos biggrin.gif kl atsakyti,laukiam kvepalyno smile.gif

Smagu, kad patiko ax.gif
Šepetėlių dėžutė, tai Martinio Gold pakuotės dangtis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 30 kovo 2013 - 23:34
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 31, 00:36)
Šepetėlių dėžutė, tai Martinio Gold pakuotės dangtis  lotuliukas.gif
user posted image

Zinau,pati turiu smile.gif dekit kvepalus wink.gif
Atsakyti
Astukasas, gražus krepšiukas 4u.gif

Dar turiu vieną klausimą. Galite palyginti Covergirl lash blast su Maf factor false lash effect? Kuris labiaus patinka? Kuo skiriasi ir panašūs? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 04 02, 09:40)
Astukasas, gražus krepšiukas  4u.gif

Dar turiu vieną klausimą. Galite palyginti Covergirl lash blast su Maf factor false lash effect? Kuris labiaus patinka? Kuo skiriasi ir panašūs?  mirksiukas.gif

Max factor false lash effect vis dėlto geresnis man. Covergirl šepetėlio šereliai trumpesni lyg ir neiššukuoja taip gražiai blakstienų schmoll.gif
Atsakyti
astukass labai mielas krepsas 4u.gif gisanos man per daug prabangus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 04 05, 12:08)
gisanos man per daug prabangus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tokiu nebuna... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 03 28, 21:11)
GISANOS KREPSIUKAS VIENAS GERIAUSIU CIA MATYTU, SVAJONE... 4u.gif  thumbup.gif

o kas yra geriausiu? vienam tas geriausia, kitam kitas geriausia. be to ne visos priemones visiems tinka. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Astukasas, superinis krepsas wub.gif 4u.gif O jau sepeteliu deklas thumbup.gif wub.gif
Ten 2 sepeteliai salia F80 is desines tai is Travel Bunny rinkinio, jei teisingai supratau? Ar kokybe sepeteliu is to rinkinio tokia pat gera kaip ir Sigma sepeteliu ne is rinkinio? ax.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 04 05, 12:21)
Tokiu nebuna...  schmoll.gif  biggrin.gif

Man irgi taip atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Astukasas, nerealus krepšelis wub.gif wub.gif wub.gif labai mano skonio thumbup.gif viską galėčiau atimt lotuliukas.gif

Keletas klausimų, jeigu kai kurie kartosis, tai gali neatsakyt, nes visus komentarus skaitysiu pabaigus rašyt biggrin.gif
Kaip Joico kondicionierius?

Bet tai žiūriu, kiek daug visko vienodai turim bigsmile.gif thumbup.gif
Tęsiu klausimus biggrin.gif

Kaip EA pažastiklis? Radau, kad patinka. Man tai labai greitai baigiasi unsure.gif
Parure Gold pudra ten? Kaip patinka? Gal galėtum palyginti su Armani? smile.gif (jau paskaičiau, kaip patinka, tai gal palyginti galėtum? biggrin.gif)
Kaip Shiseido highlighteris?
Kaip Coastal Scents šešėlių kokybė? Gal galėtum su MAC palyginti? smile.gif
Kuris tušas labiausiai patinka?
Kam ir kaip naudoji NYX baltą pieštuką?
Koks ten Revlon pieštukas? Patinka?
Šepetėliai dieviškai atrodo wub.gif kam Sigma kirstą ir RT veido naudoji?

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 05, 13:21)
Tokiu nebuna...  schmoll.gif  biggrin.gif

Tikrai, kad - per daug prabangių nebūna schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2013 04 05, 14:04)
o kas yra geriausiu? vienam tas geriausia, kitam kitas geriausia. be to ne visos priemones visiems tinka. blush2.gif  g.gif

Nu nesuprantu, jau prisikabinot prie antro pagyrimo mano krepšeliui unsure.gif taigi juk atrašė žmogus, pagal savo skonį, kad jam vienas geriausių čia matytų ir viskas.. Gi nebūtinai turi sutapt su jūsų rolleyes.gif skonis draugų neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 04 05, 13:04)
o kas yra geriausiu? vienam tas geriausia, kitam kitas geriausia. be to ne visos priemones visiems tinka. blush2.gif  g.gif

Tai reiskia kad butent JAI jis geriausias.... 4u.gif Ji kalbejo apie savo nuomone, o ne apie visu bendrai....
Man asmeniskai tai irgi svajoniu krepsiukas ir vienas "skaniausiu" cia matytu, bet tai nereiskia kad kiti nepatiko.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 05, 14:15)
Astukasas, superinis krepsas wub.gif  4u.gif O jau sepeteliu deklas thumbup.gif  wub.gif 
Ten 2 sepeteliai salia F80 is desines tai is Travel Bunny rinkinio, jei teisingai supratau? Ar kokybe sepeteliu is to rinkinio tokia pat gera kaip ir Sigma sepeteliu ne is rinkinio? ax.gif
Man irgi taip atrodo g.gif  biggrin.gif

Ačiū.
Yra ne vienas šepetėlis iš Travel Bunny rinkinio, šalia F80, tai iš rinkinio F30 ir F40. Kokybė tai nesiskiria šepetėlių, tik kai kurių dydis ir tai, kad iš rinkinio jie visi sintetiniai. Pudros šepetėlis daug daug mažesnis nei orginalaus, man per mažas tarkim užbaigimui buvo, daug terliotis, todėl nusipirkau F20 ir labai man jis patinka wub.gif kai kuriuos jau pakeičiau į normalaus dydžio, pvz. E30 iš rinkinio pardaviau ir nusipirkau ne sintetinį normalaus dydžio, tikėdamasi, kad bus šiek tiek minkštesnis, bet net nežinau ar labiau patinka g.gif
Atsakyti