Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Style labai patiko smile.gif

1. kaip avene kremai veidui?
2. kaip clinique skaistalai/ as turiu tokius bet man visai nesilaiko schmoll.gif
3. kokie grazus ysl skaistalai patys pirmi kur pradaryti wub.gif kaip patinka?
4. kurie blizgesiukai geresni YSL ar Guerlain? kokios spalvytes?
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 15, 20:34)

1. kaip avene kremai veidui?
2. kaip clinique skaistalai/ as turiu tokius bet man visai nesilaiko  schmoll.gif
3. kokie grazus ysl skaistalai patys pirmi kur pradaryti wub.gif  kaip patinka?

ačiū smile.gif

1.Patinka man avene kremai, normaliai mišriai odai, kitas toks pat su apsauga 20 spf, kitas - atstatantis sudirgusiai odai, jis tinka ir sausai. Visi patinka.
2. Keista g.gif jie man labiau patinka nei chanel ir EL...kokia spalva pas jus? man tai jie geriausi - laikosi ilgai, lengvai tepasi...
3. Pradaryti patys pirmi Estee lauder...labai presuoti, todėl sunkiai kabinasi, man tokia tekstūra nlb schmoll.gif bet patys skaistalai labai patinka wub.gif labai graži spalva wub.gif
5.Guerlain blizgis man identiškas bourjois biggrin.gif ir kvapas ir konsistencija...toks kvapas man napatinka, saldus ir ilgai jaučiasi...Man labiau YSL patinka, pas mane nr. 3 ir 19.Guerlain geri, drėkina gerai, bet ysl man labiau patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 balandžio 2013 - 19:48
QUOTE(style18 @ 2013 04 15, 20:06)

o kurie ten aps jus hermes?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 15 balandžio 2013 - 20:05
QUOTE(kumiko @ 2013 04 15, 21:05)
o kurie ten aps jus hermes?smile.gif

hermes un jardin sur le toit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 15, 20:34)

guerlain spalva 864 rose sunset
Atsakyti
style18, kaip patinka Lancome krempudra? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 15 balandžio 2013 - 22:08
QUOTE(style18 @ 2013 04 15, 17:53)
ačiū 4u.gif devyni kremai metams man atrodo normalu, ne visi vienu metu pradaryti, kai kurie jau į pabaigą.Vasarai reikės dar stipresnės apsaugos nuo saulės, aš sunaudoju visus , neišmetu

Mano akimis 9nkremai metams - labai daug, nes lyginu su savim... Man metams 3-4 per akis.... unsure.gif Na bet gal jus tais paciais kakla tepat? Nes jei vien veidui, tai vistiek nesuprantu kaip reikia juos isnaudot bigsmile.gif

Beje, smagus krepselis, tik pastebejau, kad plauku priemones "nupigo", ar klystu blush2.gif Pries tai buvo daug prabangiu priemoniu lyg tais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 15, 23:16)

Beje, smagus krepselis, tik pastebejau, kad plauku priemones "nupigo", ar klystu  blush2.gif Pries tai buvo daug prabangiu priemoniu lyg tais... ax.gif

bet tai gerai, jei pigios priemonės duoda tuos pačius rezultatus, ką ir brangios smile.gif pas mane irgi dažnai kokius kerastase pakeičia rusiški bobutės šampūnai biggrin.gif

Style, fainas krepšas, turim gana panašų skonį kvepalams 4u.gif o kurie veido kremukai - avene ar uriage patinka labiau? g.gif ar nekemša porų? kuris čia iš jūsų turimų tiktų labiausiai veido drėkinimuo šiltuoju metu? beje, gal esate bandžiusi bioderma ir galėtumėt palyginti? smile.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif H&SH šampūnai man patys geriausi, nuo daugumos niežti galvos odą ir pleiskanų atsiranda, šitie labai tinka. Ten sensitive scalp care ir moisturising scalp care smile.gif  Mano šaknys riebios, galai sausi. Banguoti, ploni, dažnai susivelia ir elektrinasi doh.gif

Gal nuo kažkurio mažiau riebaluojasi šaknys? smile.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif H&SH šampūnai man patys geriausi, nuo daugumos niežti galvos odą ir pleiskanų atsiranda, šitie labai tinka. Ten sensitive scalp care ir moisturising scalp care smile.gif  Mano šaknys riebios, galai sausi. Banguoti, ploni, dažnai susivelia ir elektrinasi doh.gif

Gražus krepšelis 4u.gif
O tas moisturising scalp ar toks pat kaip buvo dry scalp? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 15, 23:07)
style18, kaip patinka Lancome krempudra? smile.gif

patinka, bet pastebėjau, kad kai ją nuvalau, skruostai būna šiek tiek paraudę ir oda sudirgusi...tikriausiai t zonai ji tinka, o skruostams nelabai...
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 15, 23:16)
Mano akimis 9nkremai metams - labai daug, nes lyginu su savim... Man metams 3-4 per akis.... unsure.gif  Na bet gal jus tais paciais kakla tepat? Nes jei vien veidui, tai vistiek nesuprantu kaip reikia juos isnaudot  bigsmile.gif

Beje, smagus krepselis, tik pastebejau, kad plauku priemones "nupigo", ar klystu  blush2.gif Pries tai buvo daug prabangiu priemoniu lyg tais... ax.gif

nežinau, aš sunaudoju, ne visi vienu metu pradaryti, gal dėl to...

anksčiau kerastase turėjau, bet supratau, kad man nuo jų poveikio nėra...elixiras nieko išvis nedarė, kaukė riebino plaukus, nuo šampūnų niežti galvą...Supratau, kad tokios priemonės man nereikalingos nes plaukai nedažyti ir nepažeisti, todėl pardaviau...dabar turiu shu uemura aliejų, bet jis taip man riebina plaukus, manau , kad tiktų pažeistiems...

H&Sh visada turėjau, paull mitchel, kerastase kondicionierius ir shu uemura aliejus man neatrodo pigios priemonės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 balandžio 2013 - 08:34
Style, labai patiko krepšelis wub.gif ir sumažėjęs toks po paskutinio dėjimo smile.gif

Kaip tau Palmolive dušo žele? Aš jau baiginėju, nuostabi žele man wub.gif
Kaip Sanex dušo žele?
O bandei kada Chanel skaistalus tepti šepetėliu iš dėžutės? rolleyes.gif
MAC visi šepetėliai patinka?
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man irgi Kerastase šampūnai niekuo neskiskiria nuo pigių šampūnų, tai nepirkčiau daugiau irgi smile.gif
Atsakyti