Sveikos
Skaistė

koks gražus vardukas
Dėl darželio, tai nieko ten taip baisiai nevyksta, kaip gal pasirodė iš mano posto, aš pati ilgai neįžvelgiau tame problemos, kol su psichologe nepakalbėjau...Rėjų pas ją nuvedžiau dėl visai kitų priežasčių, tik po kelių susitikimų ji pasakė, kad visa bėda yra iš darželio...pradėjau atkreipt dėmesį, su auklėtojom pašnekėjau, Rėjus vis daugiau visko papasakoja...nenoriu labai plėstis (prie kavos papasakosiu daugiau), bet šeimininkei vis kažkas blogai, tai lovą paklojo negražiai (žinau, kad jis ją tikrai pakloja taip, kaip paklotų bet kuris 6 metų vaikas),tai valgo per lėtai, tai visko nesuvalgo, tai nieko nevalgo, nes nemėgsta, o tas ją pykdo, miegodamas bijo apsiversti ant kito šono, nes kažkada pasakė "miegokit taip, kad lovos negirždėtų" - Rėjus tai suprato tiesiogiai ir t.t.. tas pikčiausia, kad su auklėtojom šnekėjau ne vieną kartą, jos man patvirtina, kad šeimininkė gan griežta su vaikais ir jos pašnekės su ja, o šeimininkė viską neigia, kad jūs nepergyvenkit viskas gerai..porą dienų viskas būna gerai, o paskui vėl Rėjus man skundžiasi...Jis tikrai lėtai valgo ir matyt tai trikdo jų dienotvarkę, bet šeimininkė neturi teisės rėkti ant jo, ji juk tik šeimininkė, net išsilavinimo tinkamo neturi. klystu gal aš? bet manau vaikus auklėti turi auklėtojos

juk nebe tie laikai, kai per pogulį su šlapiu skudurų grąsina, kad per subine užduos, jei nemiegosit (kai aš ėjau į darželį taip būdavo) gal reguoju karštai todėl, kad tai užkliudė mano vaiką, bet negaliu nereguoti kai jam blogai..
Pas Rėjų grupei kaba plakatas su užrašu " į autobusą, per priekines duris lipa tik vaikai, seneliai ir invalidai"

nu nebe tie laikai, nusipezu gal aš?
sakiau ne daug papasakosiu, bet gavosi kaip visada