Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

QUOTE(smileja @ 2013 12 05, 19:53)
Laba 4u.gif
Nu o kodėl ne Aistė biggrin.gif Bet vistiek labai gražus vardukas thumbup.gif

per daug ir taip aisčių pažįstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaistė wub.gif koks gražus vardukas 4u.gif

Dėl darželio, tai nieko ten taip baisiai nevyksta, kaip gal pasirodė iš mano posto, aš pati ilgai neįžvelgiau tame problemos, kol su psichologe nepakalbėjau...Rėjų pas ją nuvedžiau dėl visai kitų priežasčių, tik po kelių susitikimų ji pasakė, kad visa bėda yra iš darželio...pradėjau atkreipt dėmesį, su auklėtojom pašnekėjau, Rėjus vis daugiau visko papasakoja...nenoriu labai plėstis (prie kavos papasakosiu daugiau), bet šeimininkei vis kažkas blogai, tai lovą paklojo negražiai (žinau, kad jis ją tikrai pakloja taip, kaip paklotų bet kuris 6 metų vaikas),tai valgo per lėtai, tai visko nesuvalgo, tai nieko nevalgo, nes nemėgsta, o tas ją pykdo, miegodamas bijo apsiversti ant kito šono, nes kažkada pasakė "miegokit taip, kad lovos negirždėtų" - Rėjus tai suprato tiesiogiai ir t.t.. tas pikčiausia, kad su auklėtojom šnekėjau ne vieną kartą, jos man patvirtina, kad šeimininkė gan griežta su vaikais ir jos pašnekės su ja, o šeimininkė viską neigia, kad jūs nepergyvenkit viskas gerai..porą dienų viskas būna gerai, o paskui vėl Rėjus man skundžiasi...Jis tikrai lėtai valgo ir matyt tai trikdo jų dienotvarkę, bet šeimininkė neturi teisės rėkti ant jo, ji juk tik šeimininkė, net išsilavinimo tinkamo neturi. klystu gal aš? bet manau vaikus auklėti turi auklėtojos g.gif juk nebe tie laikai, kai per pogulį su šlapiu skudurų grąsina, kad per subine užduos, jei nemiegosit (kai aš ėjau į darželį taip būdavo) gal reguoju karštai todėl, kad tai užkliudė mano vaiką, bet negaliu nereguoti kai jam blogai..
Pas Rėjų grupei kaba plakatas su užrašu " į autobusą, per priekines duris lipa tik vaikai, seneliai ir invalidai" doh.gif nu nebe tie laikai, nusipezu gal aš? lotuliukas.gif

sakiau ne daug papasakosiu, bet gavosi kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aryvle, gražus vardas wub.gif

Šiandien eglutės įžiebimas doh.gif ar atsimenat nors vienais metais gerą orą per įžiebimą? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gal zinot kas namuose gelini lakavima daro 4u.gif
Atsakyti
Tebūna visų kelių pabaigoje - NAMAI,
Visų naktų pabaigoje - AUŠRA,
Visų neapykantų pabaigoje - MEILĖ.
Visų nevilčių pabaigoje - VILTIS!

Su artėjančiais Naujaisiais Metais!

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Nauji metai, nauji lapai, naujas stilius cool.gif

Sveikinimai anykštėnėms mamytėms kuo šilčiausi ir nuoširdžiausi. Linkiu naujų vėjų, naujų potyrių, naujos laimės ir ttt 4u.gif O svarbiausia sveikatos mažuliams ir kantrybės mamoms 4u.gif

Kaip mūsų mažuliai auga? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos - su naujais arklio metais lotuliukas.gif mano metai tikiuosi bus labai arkliniai - jau dabar ruošiu žirgelius, judinu po biški po mano nėštumo atostogų lotuliukas.gif

Mano mažiukė auga gerai, dažniausiai labai gera mergaitė rolleyes.gif

Wicked, kaip taviškis auga?

smalyziuke, pasirodysi čia ar ne ? biggrin.gif įdomu kaip jos mažylsi auga ax.gif

o aš kažkaip stebiuosi, kad daug laisvo laiko turiu lotuliukas.gif mat mano vyras jau antra savaitė namie - atostogauja, tai vis iškišu jam vaikus. mažylę dieną maitinu nutrauktu pienu, tai išlekiu kartais ir viena į miestą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2014 01 01, 17:38)
Nauji metai, nauji lapai, naujas stilius cool.gif

matom matom cool.gif
QUOTE(Aryvle @ 2014 01 01, 20:44)
Wicked, kaip taviškis auga?

neblogai thumbup.gif tikrai neblogai thumbup.gif
mėnesio proga beveik kilogramą priaugęs... tik girti nenoriu, nes žinot, kaip būna... užtai patylėsiu cool.gif nors pilvo diegliai tai mus kamuoja, nes nu o kaip kitaip? ale kad Colinox mums stebuklus daro, tai ir čia tyliu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su naujais metais biggrin.gif
Jau prasideda kvietimai i mokyklas, susipazinimai su mokytojais, tai pradejau mastyti, kad reikia ruostis po biskiuka.. Atsimenu pernai diskutavot, bet kai nereikejo tai ir nezfiksavau biggrin.gif pasidalinkit savo patirtimi kokias kuprines pirkot ir ar pasiteisino - jei brangi tai ir gera? Ar pirktumet tokia pacia, nesuplyso po pirmo pusmecio? As tai galvoju ar verta brangia pirkti, kai prisimenu save, tai nesaugojom mes tu kupriniu, ko tik neisdarinedavom su jom biggrin.gif
Dabar kai ispardavimai visam pasauly, tai sakau reik naudotis proga ir dabar nupirkt ax.gif
Atsakyti
Labos,

Agne, mūsų ta paturbinta, brangi ir gera, bet sunkoka visgi...,nors visus reikalavomus ir atitinka, o kai beveik pėstute jie neina (kolkas) tai kažin kiek pasiteisina g.gif Dėl sunkumo tai pasiteisina, nereik nešt, bet kam tada tas šustrumas biggrin.gif Žodžiu, net nžn ką patart, laukia dar kiti metai, gal ir dar kiti, ir dar... sako, jos ilgai laiko (vaikam net atsibosta biggrin.gif) žodžiu, pirkit pagal grožį biggrin.gif

Į kokią mokyklą eisit?

Atsakyti
O kokia kuprine jusu? Gal gali nuoroda imest smile.gif
Tikriausiai i venuoli, tik dar nezinau 100%, bet rejui daug arciau namu, nereiks vezioti kiekviena ryta..
Atsakyti
laba diena 4u.gif

gyvenam ir mes mokyklos keitimo nuotaikom... biški... bandysim stoti į Čiurlionio menų gimnaziją, į dailę... jei įstosim, bus smagu... jei ne, teks eiti į šalią esančią progimnaziją, ko nenoriu... bet kaip bus, taip...

kuprines mes perkam pačias paprasčiausias... pagal grožį, kaip Šarangė parašė biggrin.gif tik paskutinioji mūsų šiek tiek geresnė, nes tvirtesnė... per Rimi akcijas atrakcijas pagal lipdukus paėmiau... tai gal ir kitiems metams dar užteks cool.gif
Atsakyti