Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko kovojat su AD? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Arunele, tikrai kaip dziugu matyti toki grazu vaikiuka smile.gif .
Musu maziausiam kai pagereja kartais, tai visa seima labai dziaugiames smile.gif . O mazoji sese Kaledu senio prase ne dovanu, o 'kad broliukui nenieztetu...'.
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2013 02 28, 20:17)
Arunele, tikrai kaip dziugu matyti toki grazu vaikiuka smile.gif .
Musu maziausiam kai pagereja kartais, tai visa seima labai dziaugiames smile.gif . O mazoji sese Kaledu senio prase ne dovanu, o 'kad broliukui nenieztetu...'.

Ištikrųjų visi šeimoje , kai Motiejukui geriau, kažkaip ir linksmesni ir geranoriškesni ....o mano veide tikrai mažiau susirūpinimo ....su mažium norisi kuo daugiai žaisti, bendrauti....labai smagus jausmas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 02 28, 19:41)
Ištikrųjų visi šeimoje , kai Motiejukui geriau, kažkaip ir linksmesni ir geranoriškesni ....o mano veide tikrai mažiau susirūpinimo ....su mažium norisi kuo daugiai žaisti, bendrauti....labai smagus jausmas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dziugu. Labai pagrazejus odele. thumbup.gif

O jusu vaikai gime naturaliai ar per CP? Cia kaz kuria diena maciau antraste internete kad po CP vaikai dazniau serga alergijom..Mano po CP.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 28, 21:59)

O jusu vaikai gime naturaliai ar per CP? Cia kaz kuria diena maciau antraste internete kad po CP vaikai dazniau serga alergijom..Mano po CP.

Natūraliai, lengai ir be nuskausminimo. Deja, genai nugalėjo.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 28, 21:59)

Naturaliai , bet su epiduru.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 28, 20:59)

Naturaliai, be epidiuro. Bet beveik menesiu anksciau.

Arunele, labai smagu matyti toki dideli pagerejima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 28 vasario 2013 - 21:35
QUOTE(Amelita @ 2013 02 28, 19:59)

Po CP, bet tetis musu labai alergiskas viskam kas zydi doh.gif , manau tas ir itakojo
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau natūraliai, bet tiek aš tiek MB turim alergijas, tai kaip sesutė sakė, oj geri mes čia suėjom į porą, be šansų vaikui sveikam būti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, kur Jūs perkate Paradust?
Ar dar tebėra jo vaistinėse, nerandu internetu pirkti.
Atsakyti
Koki kremuka pasiulytumete nupirkti vaikui, beria tik veiduka, berimas nezymus. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 28, 20:59)

Mano visi trys taip natūralai gimė, kad oi oi wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Čia galite pasižvalgyti sveikų produktų http://www.gileskrom..._super_maistas/
Atsakyti
mano gimė natūraliai su epidiūru, bet be skatinimo, tik vat tėtukas ir visa jo giminė alergiški... tai ir dukrytė turi džiaugsmą...
Atsakyti