Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko kovojat su AD? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Renule @ 2013 03 24, 13:53)
Sveikos, kurios naudojate taukmedžio sviestą: ar jūs jį kaip nors išsukate? Gal maišote su aliejuku? Ar tiesiog minkštu sviesto gabaliuku tepate kūnelį? Aš kol kas minkštu gabaliuku tepliojau, bet gana sunkiai tepasi...

Mums netiko - naudojom nerafinuotą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 03 25, 10:24)
Metams, ar dviem skyre, mums pernai iskart dviems dave, taip norisi, kad daugiau nereiketu kreiptis...

Metus buvom gave pries tai ir dabar metams pratese. Is tikruju, butu geriau, jei is vis nebetektu kreiptis 4u.gif
Atsakyti
pagaliau gavau tailandietiskus tepaliukus is ebay, tik dabar iskilo klausimas-vakare maudysiu vaika. po maudyniu reikia kuo skubiau istepti emolientu, o kaip su tais tepaliukais daryti-palaukti kol isigers emolientas ir ant virsaus tepti ar netepti emolientu, ar isvis siandien tepaliukais netepti? buciau dekinga uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2013 03 25, 15:16)
pagaliau gavau tailandietiskus tepaliukus is ebay, tik dabar iskilo klausimas-vakare maudysiu vaika. po maudyniu reikia kuo skubiau istepti emolientu, o kaip su tais tepaliukais daryti-palaukti kol isigers emolientas ir ant virsaus tepti ar netepti emolientu, ar isvis siandien tepaliukais netepti? buciau dekinga uz patarimus

Juos raso, kad reikia tepti ant svarios odos. O jums daug kuno reikia tepti, ta prasme dideli plota? Sausas ar isbertas vietas?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2013 03 25, 15:16)

emoliento "darbas" jei taip galima isireiksti, yra ne tik drekinti, bet ir padengti oda plevele. Todel as pirma tepdavau aliejumi, o tik paskui emolientu. Taciau maciau, kazkas rase, kad atvirksciai daro.
Atsakyti
Merginos,

Zinau, kad cia ne zindymo tema, bet ten "nieko nepazystu". Jei nenorit tersti sitos temos gal man atrasytumet i az.

Man labai labai reikia pagalbos sad.gif(( Mano mazyliui 6.5 men, puikiai maitinau pati, dabar pradejau primaitinti jis valgo kose 3 kartus per diena ir atsisako gerti mano piena! Pries tai po koses uzgerdavo mano pienu, dabar atisako. Jau antra diena taip, krutys tiesiog plysta!!! Nakti geria piena kas 2-3 val. Tai: 1. ka man daryti su pienu diena, 2. ar susireguliuos pieno gamyba pagal vaika? 3. ar nedings tas pienas visai, jei negeria diena, o tik nakti, 3. gal nuimti primaitinimus ????
Jeigu vietoj koses duodu piena, biski pageria ir laukia koses doh.gif doh.gif doh.gif

Atsiprasau, kad parasiau ne visai i tema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 19:22)
Merginos,

Zinau, kad cia ne zindymo tema, bet ten "nieko nepazystu". Jei nenorit tersti sitos temos gal man atrasytumet i az.

Man labai labai reikia pagalbos sad.gif(( Mano mazyliui 6.5 men, puikiai maitinau pati, dabar pradejau primaitinti jis valgo kose 3 kartus per diena ir atsisako gerti mano piena! Pries tai po koses uzgerdavo mano pienu, dabar atisako. Jau antra diena taip, krutys tiesiog plysta!!! Nakti geria piena kas 2-3 val. Tai: 1. ka man daryti su pienu diena, 2. ar susireguliuos pieno gamyba pagal vaika? 3. ar nedings tas pienas visai, jei negeria diena, o tik nakti, 3. gal nuimti primaitinimus ????
Jeigu vietoj koses duodu piena, biski pageria ir laukia koses  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Atsiprasau, kad parasiau ne visai i tema  verysad.gif

as dabar maitinu smile.gif pienuka reikia siulyti pries kose,nes po koses tai naturalu,kad jau nieko nesinori... maniskis irgi nakti valgo kas 2-3val,o diena tik pries miega ir po jo. pieno gamyba susireguliuos. svarbiausia yra nakti maitinti,tada pienas nedings
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 18:22)
Merginos,

Jeigu vietoj koses duodu piena, biski pageria ir laukia koses  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man su dukryte buvo taip nutike: diena atsisake MP, o nakti - valgydavo normaliai. Ir tai truko kelias dienas. Bet ji buvo didesne 1m 4men.
Tau pienuko gamyba susireguliuos pagal poreiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 17:22)
Merginos,

Jums tik 6,5 men. o jau valgote kose tris kartus per diena??? Oho... Jeigu norite dar maitinti savo pienuku (kas labai labai patartina alergiukams kuo ilgiau, o tokio amziaus dar net ir butina), tai dar nereiketu tiek kartu per diena kieto maisto tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbo*: 25 kovo 2013 - 20:29
QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 17:22)
Merginos,

Siaip tai keli pastebejimai.. Jei maitini pati, tai nuo kada pradejai primaitinima? nes siaip tokio amziaus kudikis, kuris maitinamas MP turetu valgyt dar tik 1 karta kose ir dar ne visai pilna porcija, ypac jei polinki i alergijas turi..
Maniskiui 9 men, dabar 3 kartus valgom, MP duodu grubiai 2 kartus dienoje (pries miegeli), po kosiu MP nesiulau, nebent pats pasipraso (gerti matyt nori). Jei nori, kad po kosiu dar MP vartotu, mazesne porcija duok maistelio kieto. O kiek suvalgo tavo mazylis?
Siaip MP gamyba susireguliuot turetu per savaite mazdaug, jei labai smarkiai tempia krutine, skauda, siek tiek nusitrauk (kad nesijaustu tempimo) ir tiek, veliau smegenys supras, kad nereik tiek pienuko diena ir jo tiek negamins. Jei bus poreikis veliau, siulysi dazniau kruti vaikui ir vel daugiau jo diena gaminsis. Jei maitini aktyviai nakti, pienukas niekur nedings, nes pieno gamybai vienas svarbesniu yra butent naktinis maitinimas 4u.gif
Atsakyti
Primaitinti pradejau 5.5 men nuo darzoviu, tada pora kartu pabandziau ir peitums ir vakarienei darzoves, jis noriai valge, tai gavos jau du maitinimai, o pabandziu avizines koses, gavos ir pusryciai...3 kartai dienoj. Dabar nuo rytojaus grisim prie dvieju kartu - pietus darzoves ir vakarienei kruopas (dar reikia isbandyt kokios tiks). Pries tai po kosiu visada gerdavo piena, ir siaip i tarpus gerdavo, o dabar jau antra diena, kaip nebeikisi diena isvis doh.gif
O del kiekio, kada beduotum ar pusryciai ar pietus ar vakariene ar visi trys, per karta suvalgo 100-200 ml koses.
Beje, buciau dar neprimaitinus, bet daktare grieztai liepe, nes per 2 sav vaikas tik 50 g. priaugo, nors ir daznai valgydavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Innamoratta: 25 kovo 2013 - 20:49
QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 20:44)
Primaitinti pradejau 5.5 men nuo darzoviu, tada pora kartu pabandziau ir peitums ir vakarienei darzoves, jis noriai valge, tai gavos jau du maitinimai, o pabandziu avizines koses, gavos ir pusryciai...3 kartai dienoj. Dabar nuo rytojaus grisim prie dvieju kartu - pietus darzoves ir vakarienei kruopas (dar reikia isbandyt kokios tiks). Pries tai po kosiu visada gerdavo piena, ir siaip i tarpus gerdavo, o dabar jau antra diena, kaip nebeikisi diena isvis  doh.gif
O del kiekio, kada beduotum ar pusryciai ar pietus ar vakariene ar visi trys, per karta suvalgo 100-200 ml koses.

As maitinau ilgai. Siaip jei maitini naktim, tai pienas nedings. Nes kaz kaip jis nakti gaminas, o kai nakti valgo, tai gaminsis..Nesuk del to galvos. Siaip jau labai daug valgo, todel ir nenori MP. Pasisotina kosytem. Naturalu, juk skrandukas maziukas.
As nuo 11 men maitinau pvz. kokius 3 kart per para. Ir pieno buvo ilgai, ilgai. Iki 2 metu. Manau ir dabar dar duociau, tai vel pradetu gamintis.
Atsakyti