QUOTE(Innamoratta @ 2013 03 25, 17:22)
Merginos,
Zinau, kad cia ne zindymo tema, bet ten "nieko nepazystu". Jei nenorit tersti sitos temos gal man atrasytumet i az.
Man labai labai reikia pagalbos

(( Mano mazyliui 6.5 men, puikiai maitinau pati, dabar pradejau primaitinti jis valgo kose 3 kartus per diena ir atsisako gerti mano piena! Pries tai po koses uzgerdavo mano pienu, dabar atisako. Jau antra diena taip, krutys tiesiog plysta!!! Nakti geria piena kas 2-3 val. Tai: 1. ka man daryti su pienu diena, 2. ar susireguliuos pieno gamyba pagal vaika? 3. ar nedings tas pienas visai, jei negeria diena, o tik nakti, 3. gal nuimti primaitinimus ????
Jeigu vietoj koses duodu piena, biski pageria ir laukia koses
Atsiprasau, kad parasiau ne visai i tema
Siaip tai keli pastebejimai.. Jei maitini pati, tai nuo kada pradejai primaitinima? nes siaip tokio amziaus kudikis, kuris maitinamas MP turetu valgyt dar tik 1 karta kose ir dar ne visai pilna porcija, ypac jei polinki i alergijas turi..
Maniskiui 9 men, dabar 3 kartus valgom, MP duodu grubiai 2 kartus dienoje (pries miegeli), po kosiu MP nesiulau, nebent pats pasipraso (gerti matyt nori). Jei nori, kad po kosiu dar MP vartotu, mazesne porcija duok maistelio kieto. O kiek suvalgo tavo mazylis?
Siaip MP gamyba susireguliuot turetu per savaite mazdaug, jei labai smarkiai tempia krutine, skauda, siek tiek nusitrauk (kad nesijaustu tempimo) ir tiek, veliau smegenys supras, kad nereik tiek pienuko diena ir jo tiek negamins. Jei bus poreikis veliau, siulysi dazniau kruti vaikui ir vel daugiau jo diena gaminsis. Jei maitini aktyviai nakti, pienukas niekur nedings, nes pieno gamybai vienas svarbesniu yra butent naktinis maitinimas