Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(esute @ 2013 02 28, 14:34)

Rudaplauke, Fabiana, didziulis didziulis aciu uz taip ilgai ieskota laikroduka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gaila dar tik maciau per skype, tai jau nekantrauju greiciau lekt i LT ir gyvai pamatyt  biggrin.gif
Jusu komanda nuostabi 4u.gif

4u.gif wub.gif

siandien pirksim armani exchange su 20% nuolaida, kodukas vienkartinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 28, 21:37)
aciu  4u.gif  4u.gif
Ditele, o tie su taskiukais tiko? As pirkau tokius, galvojau, kad nepatiks, kai gausiu ir teks grazinti, bet pasimatavau ir labai patiko man jie, galejau tik dydziu mazesnius imti, tokie labai laivi man jie, bet patiko vistiek  ax.gif

Aha, tiko-kaip pagiuodos prizas biggrin.gif Man jie irgi labai prilipo. Tik aš galėjau dydžiu didesnius imt dėl juosmens (visur kitur gerai)-galėtų būti laisvesnis jis blush2.gif ax.gif , bet niekur neveržia, nespaudžia ir, manau, dar kiek prasinešios (o gal aš pakūsiu tongue.gif ) ir bus visai thumbup.gif Labai maloni medžiagytė, tampručiai thumbup.gif Dabar lauksiu nuolaidėlės ir bandysiu gėlėtus gaudyt-jie tai taip konkrečiai mažinti-man jų kokio 31, jei ne 32 dydžio reiktų, nors tokio dydžio kelnių nė vienų neturiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 28 vasario 2013 - 21:55
Ačiū mergaites už prekytes 4u.gif jcrew sijonas super tiko thumbup.gif lakai labai patiko 4u.gif ačiū 4u.gif

Gal mano prekytes iš amazon atėjo? bigsmile.gif labai nekantru blush2.gif norisi skaičiuku gauti apmokėjimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 28, 21:37)
o tie su taskiukais tiko?

apie kokius cia? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi ugg tapkytes ir pakomentuos dydi?
http://www.dillards....1_301_503304708
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 02 28, 21:22)
Aisku smile.gif
Sheena turbut geltonus nusiuntet rolleyes.gif
as tai su anuo uzsakymu juros zvaigzdutes siunciau ir pakabuka, tai kolkas susilaikysiu, veliau gal rolleyes.gif

Taip geltonuosius. Bella Black diamond emiau.

Atsakyti
nerandu kiek cia shipas kainuoja, gal gali kas pagelbeti g.gif
http://www.amazon.co...le nursing pads
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 28, 20:02)
kurie čia Bella? nelabai gaudausi Svarovskiuose  doh.gif

http://www.jomashop....ck-1035648.html

mano sie (Black diamond).
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2013 02 28, 22:06)
cia matyt nauja kolekcija g.gif
siaip siulyciau pamatuoti, man tai is viso crocs stambesnei kojai atrodo.. kiek turiu pati, tai man visi per platus biggrin.gif mano koja normali, ne siaura..

http://www.crocs.com...amp;cgid=outlet turejom tokius, tai ta guma minksta...

o su linija tai kaip imetet.. tai ju guma kietesne tokia.. ne taip greitai issivaiksto.. 

siaip i kiema tikrai patys geriausi batai biggrin.gif grizai po kranu ir kaip nauji....

Siaip tie kroksiukai kur neturi priekyje skyluciu patogesni.. maniske paniskai bijo smelio batuose biggrin.gif tai netaip prisemia kur nosis uzdara.. ir siaip pati nusieme(2 metuku) pati uzsidejo kieme...

Dekoju Jums ir kitoms mamytems uz komentarus del croksiuku 4u.gif reiks kazka rinktis ax.gif kaip supratau tai tie klasikiniai turetu but minkstesni ir turbut patogesni vaikui ir geriau imti biski didesnius nei kad tik tik rolleyes.gif
Atsakyti
aciu labai uz pirkinukus bigsmile.gif
L.A.M.B - del kuriu dydzio taip pergyvenau - tiko kuo puikiausiai, grozis, patogumas wub.gif
tik gaila, netiko diesel basutes, 40 d. (mano 39.5 - didokos) :
user posted image

Jei kam patiktu, prasau per AZ (Vilnius)

sakykite, o macys.com papildomu kazkokiu nuolaideliu/ koduku buna? ziurineju laikrodukus (noriu Michael Kors), bet jokiu nuolaidu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2013 02 28, 22:04)
apie kokius cia?  blush2.gif  biggrin.gif

Apie šituos mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodykit kas gavot gyvai tuos Diesel ilgus batukus labai smalsu kaip atrodo smile.gif

beje, Klaipeda dezuciu dar negavo..tad susiziurekit pavedimus..o teks paskui laukti.. ax.gif
Atsakyti