Konkursui "Kontrastai" - 2in1

QUOTE(gotte @ 2013 03 03, 13:56)
Ich, pritarsiu merginoms, kad per pilka, gal erdvės truputį daugiau norisi, ypač žiūrint, koks lieka atstumas nuo nuotraukos krašto iki rankų, bet šiaip man patinka tavo judėjimas į priekį 
Dekui
QUOTE(Inza @ 2013 03 03, 15:04)
Konkursui "Kontrastai" - 2in1
Siaipnelabai supratau kontrastu sioj foto
vienintelė, ich, tikrai šaunūs auto
ich kokia graži su tuo pilvuku,mmm
o vienintelė tokia liekna, grakšti ir kerinti
ich kokia graži su tuo pilvuku,mmm
QUOTE(ich @ 2013 03 03, 16:36)
reikia ziureti uzdengus 1 puse, po to kita puse veido..
aš supratau, inza, ką tu norėjau parodyt, bet nežinau, ar tai visgi tinka kontrastams.
buvom kaziuke, nieko nenufotkinau. vaikus tik savo du neįdomiai.
auto bandžiau bandžiau, š gaunas. dar ryt pabandysiu
spindulėle, peržiūrėjau ir aš tavo fs. tikrai šaunuolė. taip su mintim, apgalvotai, ne šiaip pykšt pokšt
buvom kaziuke, nieko nenufotkinau. vaikus tik savo du neįdomiai.
auto bandžiau bandžiau, š gaunas. dar ryt pabandysiu
spindulėle, peržiūrėjau ir aš tavo fs. tikrai šaunuolė. taip su mintim, apgalvotai, ne šiaip pykšt pokšt
WB dirbtinėj šviesoj. keliu jau tik rankinį.
patikrinkit, kas mokat, kaip ten su ta balta, nes aš nemoku
patikrinkit, kas mokat, kaip ten su ta balta, nes aš nemoku
Sveikos idedu savo auto, jau flick suluakiau komentaru is merginu, daug maz klaideles savo zinau, na pirmas blynas cia
idedu dvi nezinau kuri geresne,norejau siandien pasidaryti lauke auto, pafotografavau drauge, paciai jau buvo salta ir nuotaikos nebuvo

Inza nežinau ar ši nuotrauka labai tinkama kontrastu temai
dėkui, tinkama kampa parenku kai fotografuoju
))
Teka lėkštutė +- balta, aš už tavo kantrybe jau užskaityčiau
nematau ka jau komentavo flickr bet man antroj nepatinka fonas kuris blaško dėmesi, spalvos nepatinka, pirmąja daryčiau jb , kirpčiau apačios
QUOTE(kristalines @ 2013 03 03, 15:47)

QUOTE(krispuka @ 2013 03 03, 19:20)
Sveikos idedu savo auto, jau flick suluakiau komentaru is merginu, daug maz klaideles savo zinau, na pirmas blynas cia
idedu dvi nezinau kuri geresne,norejau siandien pasidaryti lauke auto, pafotografavau drauge, paciai jau buvo salta ir nuotaikos nebuvo
nematau ka jau komentavo flickr bet man antroj nepatinka fonas kuris blaško dėmesi, spalvos nepatinka, pirmąja daryčiau jb , kirpčiau apačios
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 03, 19:38)
))
nu bet tai irgi menas
ačiū tau, saule, kad dar kas du TAIP duotų, būtų PAGALIAU
Inza, tiktų tavo foto jei būtų buvusi juodame fone ir kristų šviesos šaltinis Tau ant veido 
Teka, zefyrai geltonuoja,o vat lėkštė balta
Krispuka, pirma emocija patinka, bet keisk foną namie, nuspirk medžiagos kokios ir pridengsi tuos tapetus
Teka, zefyrai geltonuoja,o vat lėkštė balta
Krispuka, pirma emocija patinka, bet keisk foną namie, nuspirk medžiagos kokios ir pridengsi tuos tapetus
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 03, 20:38)
j/ b bandziau daryti, man nepatiko
QUOTE(Afrė @ 2013 03 03, 20:56)
kazka reikia ateity daryti, jai daznai auto reiks daryti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 03, 20:03)
j/ b bandziau daryti, man nepatiko
, del fono taip, koki turiu toki 
, nes pas mane kai pirmas aukstas, dar kampinis butas, labai salta, tai visi kambariai siltomis spalvomis apredytas 
nu sakau, medžiagos gabalą nusiperki ir prilipdai su juosta kai kada reikės,arba pasidaryk suvyniojamą su dviem stovais