Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 05, 10:19)
Matyt Kaune sergamumas didesnis mirksiukas.gif (amarillige)
Ir 16 lt, tai popigiai, vieną turiu visiškai nepadoria kaina schmoll.gif ir dar rupūžiokas nežydi unsure.gif

kažkaip nesidomėdavau jų kainom. Bet va kai pradėjau žiūrinėtis - supranti nu normali ta kaina. Juk jau nieko nestebina kad orchidėja kainuoja 50 ar 100 lt. Aišku niekur nedings tie amariliai ir kitais metais. Vistiek aš jų isigysiu. Tik tiek kad neauginus aš jų dar, tai pradžiai tikrai nebandysiu pirkt svogūnėlio už 50 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 05, 13:55)
kažkaip nesidomėdavau jų kainom. Bet va kai pradėjau žiūrinėtis - supranti nu normali ta kaina. Juk jau nieko nestebina kad orchidėja kainuoja 50 ar 100 lt. Aišku niekur nedings tie amariliai ir kitais metais. Vistiek aš jų isigysiu. Tik tiek kad neauginus aš jų dar, tai pradžiai tikrai nebandysiu pirkt svogūnėlio už 50 lt  ax.gif

Tikrai dar rasi ir pigesnėmis kainomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimas- ar cybisteriai turi tokią savybę po žydėjimo neskubėti su lapais, ar tik man taip pasitaikė?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 05, 23:45)
Klausimas- ar cybisteriai turi tokią savybę po žydėjimo neskubėti su lapais, ar tik man taip pasitaikė?

Būna ir netik su cibysteriais, kiek laiko be lapų, kad sunerimt suskubai?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 05, 22:16)
Būna ir netik su cibysteriais, kiek laiko be lapų, kad sunerimt suskubai?

Apie porą savaičių po žydėjimo
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 06, 00:18)
Apie porą savaičių po žydėjimo

blink.gif tai gali ramiai miegot 4u.gif nieko baisaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 05, 22:21)
blink.gif tai gali ramiai miegot 4u.gif nieko baisaus biggrin.gif

biggrin.gif 4u.gif
Na, šiaip neišdraskyti meileniai jau antrą stiebą beleisdami skuba lapus kelti, dažnai stiebas visai tarp lapų atsiduria , o šitie tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 06, 00:25)
biggrin.gif  4u.gif
Na, šiaip neišdraskyti meileniai jau antrą stiebą beleisdami skuba lapus kelti, dažnai stiebas visai tarp lapų atsiduria , o šitie tai ne ax.gif

Operuotas? Jei taip, tada truputį dar užtruks, ko gero šaknų nėra? Nėra šaknų, nėra lapų. Mano operuotas Neon, jau pradeda leisti lapus, po trijų žiedstiebių žydėjimo, berods antras mėnuo eina, po operacijos. Tik neperliek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 05 balandžio 2013 - 22:38
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 05, 22:37)
Operuotas? Jei taip, tada truputį dar užtruks, ko gero šaknų nėra? Nėra šaknų, nėra lapų. Mano operuotas Neon, jau pradeda leisti lapus, po trijų žiedstiebių žydėjimo, berods antras mėnuo eina, po operacijos. Tik neperliek.

Ne, neoperuotas, mano iš seniau. Dabar galvoju, kai žydėjo, tai ant žiedukų nektaro lašeliai buvo, šiaip lyg niekada nebūdavo.Ar tik nebus kokia zaraza g.gif ... Bet ir du nauji neskuba, bet tie operuoti.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 06, 00:44)
Ne, neoperuotas, mano iš seniau. Dabar galvoju, kai žydėjo, tai ant žiedukų nektaro lašeliai buvo, šiaip lyg niekada nebūdavo.Ar tik nebus kokia zaraza g.gif ... Bet ir du nauji neskuba, bet tie operuoti.

Niekad nepastebėjau tokių bairių g.gif Neturiu ką pasakyt schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti