Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 31, 22:49)
jau pasėjau nemažai. ir pirmą k. turiu nuostolio: diegavirtė žiles, margenius ir portulakas bando pjauti. Tokie gležni daigeliai, šalta, saulės mažai, gal smėliu pabarstyti  g.gif Kitos laikosi: skeltažiedis, celiozijos, žioveiniai. Dar laukia žydrūnai, kleomės, buožainės. Bet vietos balkone nebėr, jau rikiuoju ant žemės vazonikus. Gal laukti dar ir sėti šiltnamy?

cinamono paberkite ir sėjant neužtankinti, neperlieti, o vėliau galite smėliuko iškaitinto paberti ar vermikulitą naudoti paviršiui, beu naudotisveiką neužkrėstą substartą daigams.
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 04 13, 12:32)
Nojus.lt tikrai yra,o siaip ir senukuos esu maciusi,jinai paprasta,dauguma turi ir augina,bent aplink mane  :-)  purpurinio tokia neonine spalva,atrodo,kad sviecia tie ziedai,maziau ir pureta,bet nesu pirkus.

aciu uz atsakyma, matau, taip pat is pajurio mirksiukas.gif , paieskosiu
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 04 13, 14:00)
aciu uz atsakyma, matau, taip pat is pajurio  mirksiukas.gif , paieskosiu

Pelezirniai grazu,bet jie nera auksti,iki pusantro metro pas mane tik isauge tebuvo,nors ismetyti po visa soda buvo,bet ir raso,kad neauksti,paprasti plikesni,didzialapiai veslesni,bet zydejimas be perstojo buvo. Sukucius ir pelezirnius lauke tiesiai i zeme susejau jau,laukiu kada prades lyst,bet greit nesitikiu,nes sukutis ir namie pernai setas labai ilgai dygo,seklu nemirkiau.
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 04 13, 14:00)
aciu uz atsakyma, matau, taip pat is pajurio  mirksiukas.gif , paieskosiu

Bent 10imt seklyciu galiu pasidalint,jei uzsukat i Dituvos sodus ;-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 04 14, 14:07)
Bent 10imt seklyciu galiu pasidalint,jei uzsukat i Dituvos sodus  ;-)

aciu biggrin.gif , jau apsirupinau mirksiukas.gif
Atsakyti
lauke pelezirniai jau sudygo,taip graziai stiebias pirmieji lapeliai smile.gif sukucius irgi sukisau i zeme,namie paseti kazko apsirgo ar kas,lapeliai raitos,kai iskramtyti...Dygliavaisis virkštenis kova setas irgi sudygo,kas per didumas pirmuju lapu,lapeliais nieku gyvu nepavadintum,nesu macius tokiu riebiu ir dideliu daigu :Dsiandien isnesiau jau po vazoniuka jurginu ir saulegrazu spalvotu,isodinau i gelyna,ziesiu ar isgyvens jau,nusibodo namie laikyt ir pikiuot,auga dienom.Serencius lauke tiesiai i dirva ir i dideli vazona buvau pasejus,sudygo,antri lapukai auga,tai isdaigsciau kur reik darze.Po visais medziais prisejau,lai auga.vis ne zolynas,geltonuos smile.gif i durpes imaisiau biski darzo zemes,tai kai dabar keikiuos,sejau aguonas,nimerbergijas,zemuoges,ziles ir dygsta visokie biesai,neina suprast ar gele ar zole biggrin.gif kas praauga ir nepanasu,raunu lauk ir toliau laukiu biggrin.gif nesu daiginus aguonu,bijau israut ir kap spec,tuose daugiausia zelia kazkas...
Atsakyti