As prasysiu kritikos dabar, kol dar uzsakymo procesas, nes paskui bus visai baisu Jums pasirodyt;)
Mano spinta va taip turetu ir atrodyti.
3 stumdomu duru, su filingais ir 3daliu, kaip durys.

1. Turiu dilema, ar daryti is medzio, ar is mdf.
Mano argumentai uz ir pries:
medine: nes naturalu, bet medis vaiskto, gali atsirasti dazu suskilinejimas ties filingais. Virtuves baldeliuose jau uzmaciau...
mdf: nes labai lygiai nusidazo, taciau idauzus nepatinka, kad lenda drozles, tokie kaip pukeliai kysot pradeda. Maziau vaiksto, todel mazesne tikimybe kad islys nepageidaujami plysiukai.
2. Spalva.
Ar tikrai bus geras variantas, jei durys, spinta ir lova bus tos pacios spalvos. Lova jau tikrai bus sviesi, tik dar galiu rinktis, arba kaip durys, arba kaip spinta ar is vis balta.
Kaip anskciau minejau, noreciau spintos kiek tamsenes, ne rudos, bet tokios sodrios kremines, su rusvumu(is tapeto ormanento), o jau lova daryciau duru spalvos.
3. Ka daryti su rankenelem? ar deti tokias ifrezuojamas, kaip papiesiau? Irkiek ju deti?
Man tai gal butu graziau kitokios rankeneles, gal kokie burbuliukai, arba siaip prisukamos paildos, bet kaip tada stumdysiu tas duris, trankysis i tas rankeneles.
Labai lauksiu Jusu patarimu. Butu smagu, jei kas pasidalintumete apie DAZYTA masyva, praktini naudojima, pvz. virtuves, spintu. Ar nesimato tu plysiuku, suskylinejimu. Ar su jais imanoma susigyventi?
Femme saunuole, mano irgi svajone, kad namuose butu ir savo rankomis padarytu daikteliu. Cia ikvepimas, tam, kad tikrai nereikia visko pulti pirkti is parduotuviu. Reikia tik fantazijos, noro ir aisku laiko.